Цитат
Вярно е, че тези уникални качества правят малиноа предпочитани пред бившите НОК - фаворити (които за съжаление загубиха много от работните си качества заради "модните" подиуми и които сега тепърва започват отново да се изкачват по стълбицата на работещите), но не заради теорията
Цитат
П.с. Да ме извинят любителите на "марките" (и кучета, и аФФФтомобили) за използваните примери, ако са намерили в сравнията нещо обидно за фаворита си B)
Донякъде схвана, ама взе пак глупости да приказваш.
Пита се явява по-трудна платформа например.
Обаче способна на поне толкова, колкото малинката.
Няма да търсиме и споменаваме всички все още недостатъчно развалени молоси (предимно редките породи),
които за К9 също стават, була и стафа да не ги забравяме, макар че при тях се работи само по екстериорна селекция.
Порше е единствения спортен немски автомобил.
Мергелите в момента имат 2 сериозно бързи предложения, ама те се водят спешъл едишън, не ги подценявай толкова.
Който иска да е бърз си купува японска машина, субита, супри, скайлани
налива пари в тях и я прави по-бърза от всявко серийно лайнари, на макс. 1/2 цената на лайнарито (и тои на цената на най-евтините такива).
Ето тва е малиноата - супрата да кажем
Докат пита се явява ултимейт драг машин - скайлайн.
Сънди, проблемът ви (на теб и мнозинството дресьори като теб) е че преди сте работили основно с немски овчари и правите сравненията на тази база.
Аз не отричам качествата на малионоа, обаче смея да твърдя че я избират защото е най-лесната "платформа"
с доказани резултати.
Разбра ли ме се сега?!