Малиноа
Публикувано: 07 December 2009 - 02:30 PM
NANIOX това клипче ми е от любимите уникални са ето и още един от тях

Публикувано: 08 December 2009 - 06:51 AM
Ето ми въпроса по-надолу :
Гледах едно клипче (не мога да го намеря вече) как една малинка се засили и скочи както си трябва за да захапе ръкава . Захапа го обаче тялото й продължи с много голяма инерция в посоката където се беше засилила и защото беше захапала изведнъж тялото спря "да лети" . Не знам дали добре го обясних . Та ако някой ме е разбрал това не е ли много зле за гръбнака на малинката ?
(пак да обясня - скача , захапва , тялото продължава да лети по инерция на страни и изведнъж спира (защото е захапала)) - Точно това рязко спиране не е ли зле за гръбнака а и за сухожилия на врата и т.н.
Ще си откъсне вратът още малко :)
Фигуранта беше изненадан

Публикувано: 08 December 2009 - 07:33 AM

"Гробарю,когато копаеш гроба ми,нека бъде плитък,за да усещам дъжда."
Публикувано: 08 December 2009 - 07:44 AM
Спирай да мислиш

Тези с тегло около 30-те също никак не са за подценяване,но това можеш да го усетиш само като фигурант
Публикувано: 08 December 2009 - 09:34 AM

Публикувано: 08 December 2009 - 09:48 AM
Напълно съм съгласна разликата е ОГРОМНА имам щастието да имам и от двете породи ,но от как влезе Британи в къщи на Мей и излезе името "баба меца" въпреки ,че тя е само на 2г. и е много темпераментна .... ето ги мой те красавици

Публикувано: 08 December 2009 - 10:29 AM
Публикувано: 08 December 2009 - 10:42 AM
Публикувано: 08 December 2009 - 11:49 AM
На мене "Уник" ми се вижда с оптимално тегло за мъжки (та дори ми се вижда едричък) . Имам чувството че ако направат куче само с 2 кг по-тежко нещата ще отидат на зле .
Вижте това клипче (малко кано кино филм са го направили) - Малинка . На края кучето като лае на забавен каданс се вижда нещо на кучещките зъби (все едно са метални) . Какво е това ? Модификация извършена от кучешки зъболекар с цел да създаде киборг или ... ?
И как се учи това кучето да захапва ръката точно в която има оръжие и да ги сменя ако оръжието се смени ? (ясно е че на първо място трябва да има костюм за хапане дето струва майка си и баща си ...)
Публикувано: 09 December 2009 - 10:40 AM
И как се учи това кучето да захапва ръката точно в която има оръжие и да ги сменя ако оръжието се смени ? (ясно е че на първо място трябва да има костюм за хапане дето струва майка си и баща си ...)
Кучето на клипа наистина е с метални корони на кучешките зъби,не е видео монтаж.Обикновенно се практикува при кучета загубили част от дължината на кучешките си зъби,най често в следствие игра с неподходящи предмети,като камъни например,или отглеждане при неподходящи условия и др. действия можещи да допренесат за това.Във Ветеринарномедицинския факултет в Стара Загора,по точно в клиниката към него, предлагат такава услуга.Един приятел от Варна, имаше една овчарка, на която поставиха в института 4 корони на кучешките зъби,точно като кучето на клипа.Само че короната далеч не е със здравината на истинския зъб и трябва да пазиш кучето от по големи механични натоварвания на короните.

Публикувано: 09 December 2009 - 10:59 AM
Спирай да мислиш

Тези с тегло около 30-те също никак не са за подценяване,но това можеш да го усетиш само като фигурант
Ще се радвам да ви видя как работите,много съм впечатлен.

Публикувано: 09 December 2009 - 06:16 PM
Публикувано: 13 December 2009 - 06:49 PM
http://www.youtube.c...h?v=HRSxFNr8SSk

Бъдете ГЛУХИ когато хората ВИ казват, че ВИЕ не ще можете да осъществите мечтите СИ