Малиноа
Публикувано: 19 March 2011 - 04:32 PM
Публикувано: 08 May 2011 - 08:22 PM
Незнам защо съм чувал че тези кучета са кучетата на изреаелските спец сили и уж била забранена за изнасяне от израел.Явно само кучетата доразвити там са такива .... или нещо ми е зле информацията.Много красиви умни кучета гледал съм прекалено много клипчета с тези кучета и немога да не кажа евала на ето това ку4е
Публикувано: 14 May 2011 - 10:05 PM
Виждам,че ти държиш ръкава не е ли грешно или объркващо за кучето когато стопанина държи ръкава?Винаги гледам да имам фигурант ,а не аз да го държа ,има ли вероятност кучето да се обърка и да захапе стопанина?
Иначе съм се убедила,че няма такива кучета като малинките с такова желание за работа и такава експлузивност
Иначе съм се убедила,че няма такива кучета като малинките с такова желание за работа и такава експлузивност

Публикувано: 15 May 2011 - 06:36 AM
ShiBumi_GirL, в 14 May 2011 - 08:05 PM, написа:
Виждам,че ти държиш ръкава не е ли грешно или объркващо за кучето когато стопанина държи ръкава?Винаги гледам да имам фигурант ,а не аз да го държа ,има ли вероятност кучето да се обърка и да захапе стопанина?
Не,няма

Публикувано: 15 May 2011 - 07:39 AM
Благодаря за отговора

Публикувано: 15 May 2011 - 01:49 PM
Galiadogs, в 14 May 2011 - 04:34 PM, написа:
Годзилчо е 45 килца
Трудно ми е да му устоя

Страхотна промяна в работата......браво !!!

Незнанието и невежеството не ме оправдават, че години наред крещях "браво" за неща които не разбирах...
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!
Никога не обяснявай. Пред приятели не се налага, а враговете няма да повярват!