Смеещите се гугутки !
Публикувано: 04 June 2010 - 10:17 PM
Ще ги махна утре.........А.Благовеста не съм я виждал още,Мерси!!!
Публикувано: 05 June 2010 - 01:40 AM
Моля

И ние ядем бонбонки тик-так и пушиме кент!!!
.gif)
Цитат
Американски форум - Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Арменски форум. - Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
Български форум - Задаваш въпрос, после в 50 поста ти разказват какъв си тъпак, че си попитал.
.gif)
Публикувано: 02 August 2010 - 12:29 AM
Публикувано: 02 August 2010 - 12:39 AM
Браво Гаро вадиш и ти със пълна сила, аз вече се чудя да вадя ли или не нямам место а имам към 50 таз годишни за продан

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 31 August 2010 - 12:00 AM
Един чифт новоизлюпени ги стъпкаха в бой за територия с предишните им деца,,,/,махнах ги децата /,,сега имат ново 1 бр. се излюпи пак червено гледам --набъбват перата.....
Публикувано: 01 September 2010 - 12:55 AM
Наистина стават и такива работи аз гледам да държа работните чифтове по възможност в самостоятелни клетки или ако са повече на брой в по-голями клетки за да се избегнат такива ситуаций. Но зимата като не вадя сбирам всички заедно в голяма воалиера :)

.gif)
Цитат
.gif)
Публикувано: 27 August 2013 - 01:39 PM
Аз си взех един чифт скумрийки. Те са брад и сестра. Като гледам по снимките на Ники разбрах, че са мандаринени, но не съм сигурен дали са перлени мандаринени или само мандаринени,защото мъжката все едно е сперли по крилата и е със сива глава,а женската няма перли и не е със сива глава.Утре или по-късно днес ще кача снимки.

Публикувано: 16 March 2014 - 08:27 PM
Пичове моля за помош един приятел замина за англия и остави гугутките на бащамудаги гледа да ама му писна иги раздаде та останаха три имиги даде.вече ги имам втори ден и има едно яйце та незнам кое е мъшко кое е женско.има една която много гука и се сме е и като гука се клани все върви при една и съща и се чопкат нещо счовките възможно ли е това да е чивт мъшко и женско .та ако са чифт да сиги запазя а другото да го дам на един друг приятел.помагайте