ИЗГУБЕНО МАЛКО ЖЕНСКО РОТВАЙЛЕРЧЕ В ПЛОВДИВ.Кученцето е избягало тази вечер в квартал Изгрев.С червен нашийник на врата.Има татуировка и микрочип.УМОЛЯВАМ ВСЕКИ,КОЙТО ИМА КАКВАТО И ДА Е ИНФОРМАЦИЯ ДА СЕ ОБАДИ НА ТЕЛ 0899899080 ИЛИ 0887243670.Възнаграждение.
ИЗГУБЕН РОТВАЙЛЕР В ПЛОВДИВ
Публикувано: 18 August 2007 - 12:18 PM
- Здравей, benyb!
Прочетох съобщението ти!
За съжаление, доста време е минало ..., и лошото е,
че е изчезнало в кв. "Изгрев" ...
Ох, мило, и да искам - как да помогна ... сега живея в София!
Да, на 5 август имах път към Пловдив, но не успях ...
Ще ходя чак другата седмица.
Само мога да се моля на Господ за вас! И, ако вече - не е късно за чудо ... worthy
Имаш ли снимки на кученцето ... пускани ли са обявления в Пловдив ... ?!?
Публикувано: 23 August 2007 - 04:32 PM
Единствената информация,която имам до момента (за жалост непроверена) е,че някакви наркомани в циганската махала са я намерили и са я препродали на някого.Странното за мен е защо не са се обадили на собственика,който дава МНОГО ПАРИ на този,който я намери-независимо кой е той.Ако кучето се продаде така-намерено то няма как да се вземат прилични пари за него-с него в момента няма НИКАКВИ ДОКУМЕНТИ-НИТО ПАСПОРТ-НИЩО>
МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ОТ ПЛОВДИВ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУЧЕ РОТВАЙЛЕР С ОПАШКА<КУПЕНО ОТ ЦИГАНИ ИЛИ ИЗОБЩО КУПЕНО НАСКОРО НЕКА СЕ ОБАДИ НА 0899899080 ИЛИ 0887243670.КУЧЕТО Е С ТАТУИРОВКА И МИКРОЧИП.АКО НИ НАСОЧИТЕ КЪМ ЧОВЕК,КОЙТО ГО Е ВЗЕЛ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СОЛИДНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.Готови сме да си го откупим от този,който е дал пари за него.Това куче е с чип и татуировка и документите му са в собственика му-така че може да се докаже по всяко време чие е.Има подадена жалба в полицията,кучето се търси и от тях-МОЛЯ ВСИЧКИ КУЧКАРИ ОТ ПЛОВДИВ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ-мястото на Бейра е при собственика и-моля,помогнете с информация-ако се е появило такова куче разхождано във вашия район-готови сме на всичко да си я върнем!
МОЛЯ,АКО НЯКОЙ ОТ ПЛОВДИВ ИМА ИНФОРМАЦИЯ ЗА КУЧЕ РОТВАЙЛЕР С ОПАШКА<КУПЕНО ОТ ЦИГАНИ ИЛИ ИЗОБЩО КУПЕНО НАСКОРО НЕКА СЕ ОБАДИ НА 0899899080 ИЛИ 0887243670.КУЧЕТО Е С ТАТУИРОВКА И МИКРОЧИП.АКО НИ НАСОЧИТЕ КЪМ ЧОВЕК,КОЙТО ГО Е ВЗЕЛ ЩЕ ПОЛУЧИТЕ СОЛИДНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ.Готови сме да си го откупим от този,който е дал пари за него.Това куче е с чип и татуировка и документите му са в собственика му-така че може да се докаже по всяко време чие е.Има подадена жалба в полицията,кучето се търси и от тях-МОЛЯ ВСИЧКИ КУЧКАРИ ОТ ПЛОВДИВ ЗА СЪДЕЙСТВИЕ-мястото на Бейра е при собственика и-моля,помогнете с информация-ако се е появило такова куче разхождано във вашия район-готови сме на всичко да си я върнем!
Публикувано: 23 August 2007 - 10:11 PM
benyb, много съжалявам, че малката не е вече при вас, но искрено се надявам това да се случи много скоро. Това кученце не е случайно и си мисля, че по-лесно ще го намерите. Сещам се, въпреки че може вече да сте го сторили, да обиколите по възможност повече вет. кабинети и да оставите при тях снимки на малката с телефоните ви. Така шансовете ви са по-големи.
Стискам палци и се надявам скоро да ни зарадвате worthy
Стискам палци и се надявам скоро да ни зарадвате worthy

Не са ме е хапали кучета, ... само хора! - М. Монро
Страница 1 от 1