Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#271 Потребителят е офлайн   vkt Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 04 September 2008 - 02:55 PM

Здравейте!Подарявам три малки котенца родени на 12.07.2008г., с хигиенни навици, вече хапват и гранулки  :blink:
Две момиченца и едно момченце.За контакти  e-mail: vkt@mail.bg

#272 Потребителят е офлайн   ilski Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 01:52 PM

Здравейте на всички!

Обръщам се към вас със силното желание да намеря дом на един 7 месечен сладурков. Роден на около 21 януари (според ветеринаря), намерих го на улицата на по-малко от 2 месеца, омършавеличък, плачещ жално...
Бързо свикна до голяма степен с домашния уют, храна и грижи.
Обезпаразитен, ваксиниран, с хигиенни навици.

За съжаление обаче нямам възможност да го гледам и се налага да го подаря... Намираме се в София.

Ето и снимчици на писанека:

http://photo-zona.ne...;ALBUM_ID=13258

#273 Потребителят е офлайн   milenka_123789456 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 05 September 2008 - 02:03 PM

И котето е красиво,но ти правиш невероятни снимки :blink:.

#274 Потребителят е офлайн   ilski Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 05 September 2008 - 02:33 PM

Миленка, мерси  :wub: А котака верно е голям сладурков, сърце не ми дава, но .... се налага....
Дано си намери добри стопани...

#275 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 11 September 2008 - 10:43 AM

Мъжко котенце на 2 месеца търси дом. Бивше бездомниче, прибрано временно в двор, където не може да остане дълго. С хигиенни навици, обезпаразитено. Гальовно, добро, игриво. За контакти denitza_avramova@abv.bg

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#276 Потребителят е офлайн   valo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2008 - 11:47 PM

Подаряваме спешно прекрасно снежно бяло мъжко котенце на около месец и половина. Котенцето е чисто бяло без нито едно петънце по него. Обезпаразитено е. Много любвеобвилно и кротко. Мило и дружелюбно.С хигиенни навици.
Котенцето е породисто-албинос и най-вероятно е поредната жертва на родители, решили да се "отърват" от играчката на детето си. За жалост жената, която го е спасила не може да го задържи, защото хазяйката й не позволява.
Моля, помогнете да намерим дом и добри стопани за малкия пухчо.
Трябва на всяка цена да спомена, че мъникът е глух, това явно е типично за котките от тази порода или поне така каза ветеринарят. Котето не може да бъде отглеждано в двор, понеже проблемът със слуха му, не му позволява да е като останалите котки и лесно може да стане жертва на куче или автомобил, ако излезе навън.
Но фактът, че е глух не му пречи да е най-нежното и обичливо същество на света! Толкова е интелигентен и възпитан, макар че е толкова малък! За жалост разполагаме само с тази снимка, но ще направим още, за да покажем малкия господинчо в пълния му блясък и прелест!
Мъникът чака да дари с безгранична обич новите си стопани на тел: 0897311186 - Елица и 0897786144 - Дора
P.S. От София сме, но принципно не е проблем човекът, който ще пожелае да осинови мъника, да е от друг град.

#277 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2008 - 10:33 AM

Предполагам котето е ангорско или носи ангорския ген - бял котарак със сини очи = глухота. Много е сладък и прилича на ангорец. Дано скоро му намерите нов дом.
User's Signature

Tурската ангора е единствената котка с чувство за хумор!
При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!

http://bendidas.com/

#278 Потребителят е офлайн   valo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2008 - 03:09 PM

Наистина се надявам скоро да му намерим дом. Малкия е много сладък. Преди смятах, че е трудно намирането на дом само за бездомните котета, за непородистите душички, понеже съм си имала опит в търсенето на стопани не един път, но се оказва, че и породистите не винаги имат късмет. Наистина предполагам, че котето е било подарък за дете, чиито родители не са се зарадвали особено и са предприели "мерки". Или детето им "изведнъж" се е оказало алергично към котки и ето как Мъникът се е озовал на улицата. Това е трето породисто коте с подобна съдба, на което търся стопани. Преди известно време задомихме едно симаче, на чието изхвърляне от сърдития татко на детето станах лично свидетел. За късмет задомихме душичката още същия ден. Преди година пък едно ангорче бе изхвърлено почти пред очите ни от едно такси. То също има късмет и го задомихме веднага. Дано и мъникът да извади късмет и да намерим по-скоро хора, които добре да се грижат за него и да го дарят с внимание и обич. Предполагам, че хората може да се стреснат от факта, че е глух. Но този факт пречи само на оцеляването му навън, в условията на улицата. Иначе, когато е у дома, той си е напълно нормално котенце. Даже е по-гальовен от моите собствени. Игрив и дружелюбен, много жизнен и интелигентен. Жалко, че жената която го гледа не може да го задържи, защото направо се е влюбила в него, но уви...живее под наем и хазяйката определя правилата....
Стискайте палци Мъникът скоро да намери своите нови стопани :blink:

#279 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2008 - 02:35 PM

Здравейте,
подарявам три малки мъжки котета.
Бяха още сепи,едвам се движеха,нямаха подслон и явно майка.Качих ги у нас,уж само да ги нахраня и така вече три месеца се гледаме.Когато ги прибрах бяха четири,но едното го осиновиха веднага,то беше момиче.За съжаление не мога да ги гледам завинаги,понеже си имам котка.Ако скоро не си намерят дом ще се наложи да ги пусна обратно.Лошото,е че ако ги пусна ззад блока може и да не оцелеят.Имахме 5-6 котки,но кучета ги разкъсаха,остана само една.Искам да си намерят дом,в който да се грижат за тях и да ги обичат.Скоро мисля да ги кастрирам.Помогнете им!!! ppepss@abv.bg    http://www.snimka.bg...album_id=262121
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

ЗА СВЕТА МОЖЕ ДА СИ НИКОЙ,
НО ЗА НЯКОЙ СИ ЦЕЛИЯ СВЯТ !!!

http://www.db-tierhilfe.de/index.php

http://grijaipodslon.hit.bg/

#280 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 14 September 2008 - 07:09 PM

Струва ми се, че 2-те бежови котета носят сиамския ген, т.е. ще са със сини очи. Дано скоро им нямерите стопани. Иначе мъниците са много сладки.
User's Signature

При вида на Невските Маскарадни котки, все още никой не е успял да скрие възхищението си!

#281 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 14 September 2008 - 11:45 PM

:blink: Благодаря,наистина са много сладки.И други са ми го казвали това за сините очи.Ако мама е избягала и тя е сиамка,после като са се родили,те не са породисти и за какво са на хората,не могат да ги продадат???И хоп , хайде на боклука. :'(
User's Signature

Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета, сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен живот.

#282 Потребителят е офлайн   papyy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Деца, котки, пътешествия, фотография

Публикувано: 15 September 2008 - 09:06 AM

Не са сиамски, а тайски и са непродаваеми  изобщо. Но тайските котки изоставят котенцата, ако не са от тайски котарак :'(. Имала съм тайска котка и от селски ерген не искаше котенцата и тогава нямаше котешко мляко на прах и не можахме да ги отгледаме. Но те носят в себе си гена на сийлпойнта окраската. Дано им намерите добри стопани. Тайските котки са страшни ловци да го знаеш и оцеляват добре и на двор.
User's Signature

Обичам всички котки, вашите също.

#283 Потребителят е офлайн   nomim Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 05:01 PM

ще си дублирам поста, но тук е "сборището"  ;D на котколюбците:

2 много сладурски котета, женски, дългокосмести, едното е бяло с рижаво и малко черно (на снимките) другото е бяло и черно
възраст - на около 2 месеца
появили са се в двора на леля ми и са си намерили някакво времено убежище, но не могат да останат там. Леля ми не може да ги приеме, защото вече си има 2, и аз си имам 2 разбойника, а ще е добре да топлят скута на някой грижовен стопанин.
Едното е много мило и даде да го снимат, а другото е малко плашливо и не го улови апарата.
Така да се каже - котетата се подаряват. Намират се в центъра на София. За повече подробности единствено на този телефон: 0887122887 Маргарита

Качена снимка Качена снимка

#284 Потребителят е офлайн   wendy Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 15 September 2008 - 05:08 PM

Под сиамски ген имах предвид сийлпойнт окраска. Аз също имах тайски котарак и те са ми слабост.
User's Signature

#285 Потребителят е офлайн   Ha7eR Икона

Публикувано: 16 September 2008 - 08:06 PM

Подарявам мъжки кастриран персийски котарак само на сериозни хора от София.

Качена снимка

Качена снимка

Котарака е на 2 години и половина,
mного умен с хигиенни навици.

Контакти :

0895 420 469
Ha7eR@abv.bg или тук на ЛС

#286 Потребителят е офлайн   ppepss Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 16 September 2008 - 10:38 PM

:rolleyes: АААаа малко се обърках, ;D не сум много наясно с породите....
User's Signature

#287 Потребителят е офлайн   valo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 23 September 2008 - 08:32 PM

Подаряваме едномесечно черно бяло мъжко бижу. С хигиенни навици. Макар и малко бебче вече ходи в котешката тоалетна. Папкаме всичко. Обезпаразитен е вътрешно с пастичка за бебчета. Изкъпан, без бълхички. Много общителен и интелигентен. Игрив и мил. Обожава да мърка и да се гушка. Просто красива пухкава топка.
Спасен също от улицата. Много любвеобвилен и чаровен.
Търсим му спешно дом, защото е спасен от същото момиче, което ще бъде изгонено заедно с него и другото котенце, което е спасила на улицата, ако хазяйката й разбере, че ги крие и се грижи за тях в квартирата си.
Ще сме благодарни на всеки, който може да помогне дори и с временен дом на първо време.
От София сме, но не е проблем, ако човекът, който иска да помогне да намерим дом на този пухчо е от друг град.
0897311186 - Елица
  и
0897786144 - Дора

e-mail: georgievaelitsa@gmail.com

#288 Потребителят е офлайн   valo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 25 September 2008 - 09:19 PM

Ето още едно бездомниче, което търси спешно новия си дом.
Мъжко котенце на около три - четири месеца.
Намерено е днес сутринта в най-поройния дъжд в окаяно състояние, мокро, зъзнещо, намацано с блажна боя по едното задно краче, мяукащо жално в една капандура на панелка.
Незная колко време е прекарало навън, нямаше бълхички като го прегледах. Изкъпах го, стоплих го и следобяд го заведох на моя ветеринар. Който го прегледа и каза, че е здраво, не е настинало от пороя, все пак ме посъветва да го следя и ако има нещо обезпокоително веднага да го заведа пак. Дадохме му пастичка против глисти.
Котето е страшен красавец, социализирано, общително, много доверчиво. Личи, че е домашно, знае какво е хладилник и първата му работа бе да се завре цялото в него. Знае какво е котешка тоалетна и как да я използва. Не изпитва никакъв дискомфорт от апартамента, а дори напротив, сякаш цял живот е било точно в този апартамент. Не е агресивно към котките ми, дори иска да се гушка с тях, но те го хъскат и нападат.
Оставих обяви, че е намерено въпросното котенце в зоомагазините на нашата улица, както и при ветеринаря ми, на спирката и входовете на близките до мястото, където го намерих блокове.
Все пак смятам, че не се е изгубило или избягало.....мисля, че е изхвърлено.
И друг път се е случвало в квартала ми да се губят котки и работата на всеки стопанин е първо да иде в зоомагазините и при ветеринаря, където оставя съобщение, че котето е изгубено и координати ако някой го намери. На мен лично ми се е случвало да намирам изгубено коте, да го приютя и да го върна след това на собствениците. Частта на квартала, където живея е такава, че всичко се знае веднага от коткарите и кучкарите. А аз днес следобяд разпитах и никой не бе чувал да се търси изгубено коте.
Сега котето е във временен дом в кв. Бункера, при жена, която има две котета, които не са така агресивни към него, както моите и куче пудел. Оказа се, че не се страхува от кучето.
Търсим си апартамент или къща - без значение, за постоянен дом и разбира се обичливи и грижовни стопани :blink:
Котьо е много умничък, толкова е сладък. А в транспортната клетка се държа, сякаш е пропътувал в нея целия свят надлъж и шир. :blink:

П.П.
Снимчиците ги направих преди да го изкъпя, за да мога веднага да разлепя обявите. Но въпреки това си личи какъв бонбон е :blink:

От София съм.
0897311186 - Елица
georgievaelitsa@gmail.com

#289 Потребителят е офлайн   Дури Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 25 September 2008 - 09:32 PM

Привет вало какво да сторя за да ме одобрите за временен приютител и потенциален кандидат за глухото котенце..
Ако не се получат нещата, поне ще дам всичко от себе си да му намерим заедно дом.
А докато е при нас ще му направя паспорт, ще получи вет.грижи и най - добрата храна + 2 броя лаещи,  които ще го учат как се правят белите..:kisel: :kotence:

#290 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 September 2008 - 11:46 PM

Дури, страхотна си! Аз лично ще ти напиша препоръки до valo само да стане работата. Valo не се колебай да дадеш малкия сладур на Дури. С нея определено ще му потръгне - независимо дали ще е при нея само временно или за постоянно. Чакам с нетърпение да прочета добрата новина  :wub:

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни