Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 28 May 2008 - 05:20 PM
От Варна съм, ако се намерят добри хора и от околността мога да усигуря транспорт за мацолината. Телефона ми е ххххх, а мейла za_sis@abv.bg
Много моля да помогнете
Мод: Моля, не публикувайте телефони. Това е с цел предпазване от измами.
Публикувано: 03 June 2008 - 11:32 PM
Аз съм малката Мърина,
всеки иска да ме има.
Ако ме погалиш нежно,
ще то мъркам най-прилежно.
Но съм жива, не играчка:
Ако много ти ме мачкаш,
Недоволен вой надавам
И не бързам да прощавам!
И една информация от нас: Мърина обожава хубаво месце като шунка, пушен бут и т.н. , макар че не отказва и котешки консерви. Имайте предвид, че пие много вода, повече от другите котки.
Обадете се на тел. 02 851 03 11, мобилен тел. 0889 55 03 99 или пишете на e-mail todorpetkov@hotmail.com, p0cu4ka@yahoo.com
Публикувано: 03 June 2008 - 11:38 PM
Цитат
Това е или от храната, която сте описали - тя е прекалено солена и недобра за котки, или е възможно има здравословен проблем, който е добре да проверите.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 12 June 2008 - 08:44 PM
Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg
Публикувано: 12 June 2008 - 09:45 PM
Цитат
Продавам мъжко синкаво котензе,родено на първи май 2008 година, което ми продадоха за сиамско, но в Зооветеринарния ми казаха, че прилича на такова, но е някаква рядка порода. Обявила съм го за продаване за 100лв
Продавам рижаво ангорско дебело и пухкаво мъжко коте родено на 3 април 2008 година
Приятелка и съседка продават полуангорски котета - две бели, две черни и две тигрови - цена 40лв
Подаряват също около седем обикновени котета - възраст от 1 до 3 месеца
Връзка чрез електронния ми адрес slindan@abv.bg r 0897862927 - 0886341208 - Казанлък - Аделина
Една тема, още една, още една и тук една - дори не ми се четат подробно - уж улични и спсени, уж се продават, пък сега някакво е купено...ужас някакъв.

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 16 June 2008 - 11:31 AM
Цитат
Цитат

Публикувано: 17 June 2008 - 11:19 PM
Публикувано: 18 June 2008 - 12:20 AM
Публикувано: 23 June 2008 - 02:16 PM

Публикувано: 28 June 2008 - 09:41 PM
Днес се прибирах от работа към в къщи, минавам покрай Катедралата и забелязвам едно малко, на около 10-15 дена Котенце! Мърляво, слабичко, очичките му не се виждаха от гурли. Беше се скрило под едни кашони до боклука, който цареше около двата контейнера. Докато плаках говорейки по телефона, търсейки някой, който би искал да го приюти, забелязвам уличните кучета ( около 3-4 ) да се въртят около нас.. направо изтръпнах при мисълта, че някое прегладняло .... ще направи нещо на това прекрасно котенце! Звънях на всички мои познати, за които съм предположила, че ще положат усилия за доброто състояние на котето... но уви, всеки намираше някаква причина да не го направи..
Взех го с мен, решена да намеря дом на това животинче мъничко, изоставено съвсем само.. сега е в един приятел изкъпана ( женско е ), напоена с прясно мляко, изкъпана и в една хавлия увита.
Търси дом, където да се чувства добре и да получава любов!
за повече инфо : 0885/ 343 - 800, Става въпрос за град Варна.
П.С. След малко ще кача снимки, 30 минути след като бе прибрана от улицата.
Публикувано: 07 July 2008 - 01:08 PM
Снимки на тигърчето скоро, че обновлението на снимка.бг нещо ги бави.

Публикувано: 09 July 2008 - 12:00 PM
Котетата ми са в повече и не мога да се грижа пълноценно за тях.
0886341208 - Казанлък Аделина
Снимки бих Ви изпратила от електронния си адрес