Подарявам - търся дом /котки/
Публикувано: 17 October 2006 - 05:47 PM
дръжте ни в течение

Публикувано: 17 October 2006 - 06:50 PM
Публикувано: 21 October 2006 - 01:47 PM
Публикувано: 21 October 2006 - 06:29 PM
Три братчета и една сестричка.
Родени са на 15 септември 2006 г. Обезпаразитени вътрешно и външно, хранят се с обща храна - пастети, гранули, кисело мляко. Социализирани и с хигиенни навици. Пишкат и акат в котешка тоалетна.
Момченце. Сивичко с бяло коремче и бели крачета.

Момченце. Черно с бяло коремче и бели лапички.

Момченце. Бяло с жълто по главата, жълта опашка и малко жълти петна в задната част на гръбчето.

Момиченце. Трицветно с бяло коремче и бели краченца.

За контакти пишете на green_eyes@mail.bg
Публикувано: 26 October 2006 - 09:58 PM
Имам нужда от помощ и мисля, че най-добре е да се обърна към хора, които като мен обожават котките!
Имам две прекрасни котки - Мили и Дейзи, на 2 годинки са, кротки и гальовни муцуни, които много обичам. След един месец обаче ще се местя при сестра ми, а тя е алергична към котки, и аз трябва да им намеря нови грижовни стопани.
Казвам се Росица, можете да се свържете с мен на kotkata@gbg.bg.
Надявам се да успея да намеря хубав дом за тях! Моля ви, споделете, ако познавате някого, който търси домашни любимци, или предайте нататък! :)
Благодаря предварително!
Публикувано: 27 October 2006 - 11:24 AM
Цитат
Имам нужда от помощ и мисля, че най-добре е да се обърна към хора, които като мен обожават котките!
Имам две прекрасни котки - Мили и Дейзи, на 2 годинки са, кротки и гальовни муцуни, които много обичам. След един месец обаче ще се местя при сестра ми, а тя е алергична към котки, и аз трябва да им намеря нови грижовни стопани.
Казвам се Росица, можете да се свържете с мен на kotkata@gbg.bg.
Надявам се да успея да намеря хубав дом за тях! Моля ви, споделете, ако познавате някого, който търси домашни любимци, или предайте нататък! :)
Благодаря предварително!
Sori za latinicata.
dew zasto ne probvas da se premestis na mqsto kydeto ste mojesh da jiveesh s kotkite ti. Ili zasto ne si mislila predi 2 godini kogato sa bili malko. Mnogo trudno ste nameris dom na vyzrastni kotki, a da ne govorim za 2?
Vece plusenite igracki sa ti omryznali i iskas raznoobrazie? Kaji mi kato te poglednat v ocite - ne se li cuvstvas neudobno?
Ako covek iska vinagi ima nacin da postigne nesto. Ako ne iska tyrski opravdanie. Ne se opravdavai na men a na macite. Az na tvoe mqsto bih si namerila kvartira.
Публикувано: 27 October 2006 - 11:35 AM
не мисля, че острият ти тон е удачен....не можеш да знаеш какво е наложило това решение, има лични проблеми , за които хората не са длъжни да тръбят

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 27 October 2006 - 12:12 PM
Публикувано: 27 October 2006 - 12:30 PM
пс. не мислите ли, че в тази тема трябва да останат само обяви....!

Публикувано: 27 October 2006 - 12:32 PM
Цитат
не мисля, че острият ти тон е удачен....не можеш да знаеш какво е наложило това решение, има лични проблеми , за които хората не са длъжни да тръбят
Mislq ce ima edna grupa hora v tozi forum koito si nqmat kotka no sedqt i cakat da pusna sledvastoto mnenie, sled koeto do 10-15 minuti sa pocnali da mi krestqt kolko loso se dyrja. Ako bqhte programisti stqh da si pomislq ce imate nqkyv skript deto caka da kaja nesto. Lubov li e tova?
PP: Za sledvastiq post moze bi ste spre da me myrzi i ste kaca foneticna. Syjalqvam
Публикувано: 27 October 2006 - 12:49 PM
Цитат
Цитат
Mislq ce ima edna grupa hora v tozi forum koito si nqmat kotka no sedqt i cakat da pusna sledvastoto mnenie, sled koeto do 10-15 minuti sa pocnali da mi krestqt kolko loso se dyrja. Ako bqhte programisti stqh da si pomislq ce imate nqkyv skript deto caka da kaja nesto. Lubov li e tova?
PP: Za sledvastiq post moze bi ste spre da me myrzi i ste kaca foneticna. Syjalqvam
emetic
ти познаваш ли ме извинявай....от къде знаеш какво гледам....и как разбра , че се "крещи"....поспали....със скенер ли разполагаш?

Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!
Публикувано: 27 October 2006 - 02:59 PM
Публикувано: 27 October 2006 - 03:45 PM

Той е специален, защото е един от първите станал 'благородник' и гордо носи името си Бритиш - това гръмко име, избрано от първите му господари - англичаните, защото е създаден, за да бъде независим, солиден, неукротим, излъчва стабилност и сила и толкова много нежност.
Публикувано: 28 October 2006 - 08:29 PM
Малките си растат ли растат - лапат здраво b)
Като пружинки са - трудно е да ги хванеш за фотосесия. Толкова много енергия има в тях. w)

Продължават да очакват своите стопани, топъл дом и много обич.
Заслужават го!
green_eyes@mail.bg
Публикувано: 31 October 2006 - 03:06 PM
Ето линк с клипче. Оранжавото е вече обещано. Мейла ми е iness_sy@yahoo.com