Пуснато на: Tue Jun 26, 2007
Преди около месец - децата от клуба намерили на шосето едно малко коте и ми го донесоха да се погрижа за него.
Защо ли пък точно на мен ??? b)
Създанието беше на около месец, какво е търсело само насред шосето не зная, но е извадило късмет.
Набързо му "построихме" една малка къща и пуснах
ЕТО ТАЗИ ОБЯВА, за да му търся стопани.
За жалост преди да успея да го заведа на вет малкото изведнъж получи тежка вътрешна интоксикация от паразити и се наложи да го прибера у дома. Благодарение на всекидневните грижи на д-р Гeоргиев и д-р Стоянова - мъничкото оцеля, въпреки 400-грамовото си тегло, спадналата до 35,7 температура, преживяния шок след наложилите се неприятни за възрастта му процедури и векидневно включване на системи.
Кръстих го Мони ( съкратено от Симеон ) името на детето, което ме помоли да се грижа за котето. Мони прекара и 5 дни в слънчева Албена, където стана всеобщ любимец и талисман. На прегледа след връщането му се оказа, че вече тежим 650 грама и на всичкото отгоре повече ни приляга Моника за име l) Добре, че галеното Мони върви и за момиче ... b)
Моника е все още у дома, изключително игриво, закачливо и мило създание. Има си собствена тоалетна, която сама без никакви указания ползва по предназначение. Храни се с Роял Канин за бебчета, яйце, пилешко месце, супички и не обича кисело мляко, а от прясното имаме проблем b)
Обожава кучето Сара и още от началото си мисли,че тя е нейна майка. Иска да играе и със сиамките Чочи и Диди, но те упорито отказват да примат в компанията си камикадзето Мони. Не че това я смущава де, тя още по настървено се хвърля върху Чочи, въпреки застрашителното хъскане и я преследва където и да се крие. Като й омръзне напада Сара wink , която е подложена на най-голям тормоз, ама тя нали си е душичка търпеливо понася набезите на Моника.
За справки victoryVVV
РИНГ СВОБОДЕН 1 и
РИНГ 2 -КЛИК. big_duel
клик- клик и ... няма не искам Чочи ще си играеш с мен -
КЛИК nono
Извинете ни за ниското качество на видеото, но техническите средства толкова позволяват....
Ето и снимки:
Ако някой от вас избере това дяволче за приятел и иска да му осигури дом и обич и счита,
че заслужава Мони c) -
нека пише или се обади на телефона от обявата! ;)
за контакт: 0887 757071 Диана, е-mail: geniusdi@abv.bg - гр. Сливен
Още по темата -
http://www.bezdom.in...topic.php?t=490
Незнайко все още търси дом! w)