Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#181 Потребителят е офлайн   MechoPuh Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 25 September 2007 - 12:03 PM

"Добри хора" бяха изхвърлили майка им в напреднала бременност. От ужаса да е на улицата сама и незащитена след като преди това е живяла в дом тя започна да ражда в краката на една жена. Добре, че жената обича животни и вече имаше котарак спасен от улицата, та се смили и над тази нещастна душица и бебетата и и ги прибра у тях. Сега малките юначета са вече на 2 месеца и е време да започнем да се оглеждаме за съвестни стопани, които да поемат грижата за тях. Мама скоро ще бъде кастрирана и търсим нов дом и за нея, някъде където да бъде обичана и никога повече да не се озовава на улицата. Котенцата са общо 5 - 2 женски и 3 мъжки. Ето и няколко снимчици на сладурчетата. Свържете се с нас на мейл - cat.friends.bg@gmail.com. Котенцата се дават само на отговорни хора, които могат да поемат сериозен ангажимент за тях. Обявата е валидна за София. Цялото им албумче със снимки можете да видите на следния адрес:
http://www.snimka.bg...7...w=1&photo=1

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#182 Потребителят е офлайн   BibiB Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 September 2007 - 11:35 PM

Търсим  дом за котето.
Момченце на 2 мес и  малко, домашно е.

Качена снимка

#183 Потребителят е офлайн   lucy60 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Имам 3 кучета,3 котки, 10 дегута и плаващ брой риби :)

Публикувано: 27 September 2007 - 01:15 AM

Красиво, пухкаво, с опашка на скункс, нежно и мъркащо, женско младо коте търси човешка топлина и дом.Не е улично, явно е изхвърлено.Намира се в София.

Прикачени файлове

#184 Потребителят е офлайн   Dqvolicata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 29 September 2007 - 01:36 PM

Здравейте! Вчера пред блока видях две котета. Едното е по-голямо, но малкото е на около 2 месеца. Невероятно сладури са. Малкия е мъжки и е страшно дружелюбен. Рижав на цвят. Преди малко ги храних а той вместо да яде само искаше да се гушне в мен. Къса ми се сърцето когато трябва да го откъсна от себе си. :'(  По-голямото мисля, че е женско. То е шарено и много пухкаво на допир. Имам и няколко снимки, но не знам как да ги кача. Много искам да им помогна, но в къщи не мога да взема друго коте, защото родителите ми едва търпят моя котарак.  :( Искам да намеря дом на тези две сладурчета. Аз съм от Стара Загора.

#185 Потребителят е офлайн   Dqvolicata Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 02 October 2007 - 10:44 AM

Мъжкото коте се загуби някъде. Надявам се някой да го е приютил. Остана малката красавица. Вижте каква чаровница е.
http://www.snimka.bg...album_id=178413

#186 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 05 October 2007 - 11:18 AM

Чернушка е много мило коте, което имаше една от най-ужасните стопанки. Тя я биеше, не й даваше да яде, за да не ака и още куп гадости. От вече 6 месеца Чернушка е при нас и се оказа, че има прекрасен характер и е ужасно обичлива. Тя е кастрирана, обезпаразитена, с първа ваксина. Много добра, гальовна, обича човешкта компания, спокойна е и е подходяща за семейства с деца. Търсенето на дом за нея вече стана спешно, защото там където е сега не й е много добре, студено й е и вече не е желана. Надявам се Чернушка да се хареса на някой преди зимата, защото иначе ще се наложи просто да я пусна на някоя улица, а тя е изцяло домашно коте.

Още снимки може да получите на имейл denitza_avramova@abv.bg

Добри хора, помогнете на едно същество да почуства топлината и ласката, за която всички копнеем. Осиновете Чернушка и няма да съжалявате - ще намерите верен, мил, пухкав другар, с който ще се топлите през идващите зимни коледни дни.
Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#187 Потребителят е офлайн   СНЕЖАНКА Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 October 2007 - 12:55 PM

Тя е около 5-месечна госпожица с малко по-дълъг косъм. Невероятно гальовна. Още щом я повикаш по име и пуска моторчето  :) Живееше на улицата, скиташе се по мазета, спеше по дърветата за да се крие от кучета. Била е домашно коте за кратко, но изхвърлена или избягала е спорен въпроса и не това е важното. Важното е, че заслужава шанса да получи топъл дом и любов. Прибрах я, за да й потърся осиновители, но моите 3 котки изобщо не я приемат, съскат и я нападат. Намира си къде да се крие от тях, ама това не си е живот - все скрита, все подплашена. Обезпаразитена вътрешно и външно, в понеделник ще бъде изкъпана и ще стане едно прелестно пухче. Дори гребена харесва и не се дърпа от него. С хигиенни навици, храни се самостоятелно, обожава да бъде гушкана.
Очаква своите осиновители на cat.friends.bg@gmail.com

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#188 Потребителят е офлайн   rainy_day Икона

• Newbie
  • PipPipPipPipPip

Публикувано: 07 October 2007 - 02:17 PM

съчувствам ти за това, което е станало с котката ти, защото и аз изживявам същото.
Трябваше да замина за 2 седмици и оставих котарака си на една приятелка да го гледа. като се върнах тя ми каза че още първата вечер бил изчезнал. тя го била оставила да нощува на двора!(бяхме се разбрали да го пуска навън само под надзор!!).
затова мола ви ако някой живее в Симеоново и види този красавец да ми се обади: 0885655254

Прикачени файлове

#189 Потребителят е офлайн   fats Икона

Публикувано: 08 October 2007 - 07:41 AM

Търся нови любящи стопани за три котенца, родени на 3 август. Две женски и едно мъжко. Родени и отгледани в домашни условия. С хигиенни навици. Вече ядат всичко.

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Ето и снимка на пухкавата им майка

Качена снимка

arblead@abv.bg
0885 856 548

#190 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 12 October 2007 - 10:32 AM

Подарявам чисто бял котарак.

п.п. Не може ли тази тема да е залепена и да е винаги горе?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#191 Потребителят е офлайн   rorrr Икона

• Member
  • PipPip

Публикувано: 17 October 2007 - 01:36 PM

Цитат

Здравейте,

Този котаранчо от Варна си търси дом

Качена снимка

Казва се Бъндъл, мъжле, на 40 дена, с хигиенни навици, вътрешно и външно обезпаразитен. Много игрив и много мъркащ.

За контакти ro_georgieva@mail.bg

Ето и линк към фотоалбумчето на Бъндъл - http://www.snimka.bg...album_id=171507

Бъндъл вече има нов дом с грижовни стопани :)

#192 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 12:18 PM

Здравейте от мен Даниела. Моя мъж ме подреди с пет малки котенца които уж трябваше да вземе негов приятел, но той се отказа и сега освен с моите две се сдобих и с още пет! Котенцата са от майка персийка и баща ангорец и са на два месеца и половина. Продават се на цена от 40,00лв всяко. Ние сме от софия. Телефона ми е 0886620166. Прилагам и снимки на котенцата.

Прикачени файлове

#193 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2007 - 12:26 PM

Това е петото котенце
Качена снимка

#194 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 27 October 2007 - 08:10 PM

Сивушка е на 1.5 години. Много красива, с хубави шарки. Като характер е плашлива и недоверчива към непознати. Това е така, защото беше отглеждана при лоши хора, а от месеци насам единствената човешка компания, която вижда е моята за по 30 мин на ден. Тъй като мен вече ме познава, идва, гали ми се, обича да я чеша по главичката. Наскоро беше кастрирана, след което вероятно ще се отпусне още повече. Търся й спешно стопани, защото там където се отглежда вече не е желана. Отглежда се в изоставена къща, която много тече когато вали и е ужасно студено.

И къща с двор е добре за нея, макар че тя никога не е излизала навън и не знам какво би се случило ако се пусне навън.  В крайна сметка ще действаме на принципа "какъвто й е късмета".

Ако искате да помогнете на изстрадало бездомно животинче - обадете се. Сивушка е обезпаразитена, кастрирана. Вярвам, че с търпение и добро отношение, тя ще се превърне в най-прекрасният домашен любимец. 

denitza_avramova@abv.bg

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#195 Потребителят е офлайн   lgdani Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 28 October 2007 - 07:56 AM

Тази пухкава топчица вече има дом

Прикачени файлове

#196 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2007 - 12:46 AM

Цитат

Здравейте от мен Даниела. Моя мъж ме подреди с пет малки котенца които уж трябваше да вземе негов приятел, но той се отказа и сега освен с моите две се сдобих и с още пет! Котенцата са от майка персийка и баща ангорец и са на два месеца и половина. Продават се на цена от 40,00лв всяко. Ние сме от софия. Телефона ми е 0886620166. Прилагам и снимки на котенцата.

Моля мода да обърне внимание - дали обяви за ПРОДАВАНЕ на котета трябва да бъдат тук? Подобни обяви се пускат на сайта.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#197 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 02 November 2007 - 12:46 AM

Малка сиамка търси дом - СПЕШНО!

И пак да попитам: може ли тази тема да бъде лепната най-горе?
User's Signature

#198 Потребителят е офлайн   Vasko Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 08:48 PM

Подарява се женска сиамска котка, на 5 години, кастрирана, с хигиенни навици. За контакти: ЛС.

#199 Потребителят е офлайн   ironic_ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2007 - 10:32 PM

Алвин и Дита са братче и сестриче. Те знаят как да ползват тоалетна, обезпаразитени са вътрешно и външно и са съвсем здравички. Предстои им ваксинация с тройната котешка ваксина за опасни болести, за да бъдат бъдещите собственици напълно сигурни в тяхното здраве. Те са на три месеца, все още игриви, но не и пакостливи. От Варна сме.

Алвин е по-дребничък и по-елегантен. Отличен характер, много гушкав, търси винаги човешки контакт и ласка. Смел и адаптивен, обича да дреме на коленете на собственика.

Качена снимка

Дита е по-едричка, с плътна равномерно сива козинка, кръгли очи с невероятен цвят. На снимката не се вижда, но те са кехлибарено-оранжеви, с тъмнозелено около ириса. Истинска красавица! По-плаха, по-притеснителна, но също много мила и сладка след като се отпусне.

Качена снимка

Те са наистина мили и обичливи котета, които получават обич и качествена грижа за здравето им. Същото ще очакваме и от бъдещите стопани!

За контакти

GSM: 0885851791
Е-мейл: p.mihova@gmail.com

Моля, само сериозни хора!
User's Signature

Качена снимка

#200 Потребителят е офлайн   deni_avr Икона

• Speechless
  • Икона

Публикувано: 18 November 2007 - 12:55 PM

Сивушка е на 2 години, кастрирана, обезпаразитена, с хигиенни навици. Подарява се на сериозни хора, може в къща с двор или апартамент. Като цяло е гальовна и мила, но в следствие на лошия живот, който е водила при предишната си стопанка, Сивушка все още е леко резервирана. Обича да я галят по коремчето, но все още се притеснява някой да я носи на ръце или да я мачка малко по-интензивно  :blink:

за контакти - denitza_avramova@abv.bg

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 8
  • 9
  • 10