blaze, в 27 July 2011 - 03:56 PM, написа:
grigo00, никога не съм се съмнявала в твоето евтино интригантстване. Голям зор ми е баш на теб да ти замазвам очите. Нито съм ти търсила мнението, нито помощта! Котката е горда майка, защото не се срамувам от животното си нито от новите и дечица, както 1929203 пъти обясних имам и условията, и финансовата възможност ако се наложи и сама да ги гледам.. Затова спри да ме слагаш в кюпа с твоите съждения за безотговорни развъждачи и си гледай собствените бакии ако обичаш!
Много интересно и било..аман от префърцунени изказвания и популизъм..и когато майстори ти работят в къщата и не си там 24 часа не е невъзможно да отворят вратите навсякъде МИЛА!
Ами гледай си ги...Що ги пуcкаш за подаряване в такъв случай, като си спокойна, че можеш и сама да си поемеш отговорност?!
Иначе виждам, че на два пъти ми бъркаш ника, което ще рече , че си бясна...Това е добре...Означава, че все пак някакви емоции има налице...
Сега , ако продължиш по тази линия и се замислиш наистина пълноценно и съсредоточено, защо всъщност предизвика някои мнения, ще е още по позитивна цялата ситуация...
Не се надценявай, а помисли, че някои случаино попаднал на нещо може да пише, защото нещото наистина го вълнува и си губи от скъпоценното време, не с цел да се вкарва в ролята на "лешояд"(държа да отбележа, че за мен Hе е обидно

)...а просто защото надеждата последна умира и се надявам това,което пиша да бъде наистина ПРОЧЕТЕНО и най вече РАЗБРАНО...
Съжалявам, че Не си способна на тези действия.Съжалявам, че си поредната безотговорна стопанка, която дори и да намери дом за своите произведени с пълно съзнание, ще лиши точно толкова от същото

...В случай , че кастрираш майката, задържиш бебоците и си ги гледаш доживот, а не временно...Бравo...
В противен случай ще бъда "лешояд" и ще изказвам най тържествено и 'лешоядски' моето мнение по въпроса...
p.с...Един съвет от сърце...
Недей да си толкова тънкообидчива...Напротив, вслушвай се и чети добре нещата, които хора с по голям опит и знания от теб те съветват..На финала ще видиш, че ще се почувстваш по удовлетворена и добре..Вярвай ми, минала съм по този път...
Както и да е...Наистина пожелавам успех и късмет на малките красавчовци, всъщност те не са виновни за нищо...