Dog.bg Форуми : Подарявам - търся дом /котки/

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (30 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Подарявам - търся дом /котки/

#501 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 27 July 2011 - 09:43 PM

Показване на мнениетоblaze, в 27 July 2011 - 04:11 PM, написа:

DessyD както и да е! Нямам желание само да я търкам тази клавиатура! Темата е друга! Ако бях привърженик на бездомните котки да бях изхвърляла наред. Отгледала съм доста котки досега, а куче имам само 1! И тук не целях да говорим за кучетата, аз казвам, че чисто физически ме е страх от бездомните, не ми интерпретирайте повече думите. Да, котката ми е красива и няма да рискувам да абортира, защото дори постът ми тук е излишен при положение, че има доста приятели, които биха се грижили за такива животинки! Така че всички, които толова дълбоко се засегнахте, ви предлагам да не я мислите поне мойта котка и 4те сладура, няма по-добър дом от моя за тях и най-вероятно ще се появят и правилните хора! Не си пилете нервите с повече възможни сюжети, няма смисъл!

Не го приемай лично и свръх-емоционално, както правиш напоследък :smile: , Но много ми се иска да те попитам няколко нещица...
1.Ти на колко години си, да твърдиш че си отгледала Mного котки??...Нали си наясно, че няма вариант това да се случи чисто математически и в истинския смисъл на думата... :ea_103:
Престанете с това имам много опит с МНОГО животни и запомнете , че ЕДНО взето от бебешорче и отишло си от старост е достатъчно... :wb_052:
2.Тъй като става ясно, че твоята котка е така желана и търсена майка, за какъв пускаш обява за подаряване тук и по този начин отнемаш реалния шанс на поне 4, които пък може и да не са били чак толкова специални и желани като твоите?!
3.Айде като си толкова устата и надъхана ...Подарявай си ги там когато, където и както смогнеш на твоите познати, които с нетърпение са чакали точно от тоята котка бебета, и недей да отнемаш шанса на няколкото нещастничета, които не са родени с такъв късмет...и най вече замисли се, ако ти е възможно... Беше ли наистина необходимо да произвеждаш поредните котенца(защото няма какво да си кривиш душата, всички са специални и красиви)?!И нямаше ли да се почувстваш по добре и удовлетворена, ако беше намерила дом на 4 бездомничета, на които знаеш, че живота им е обречен и доста кратък сред кучета, коли и безмозъчни двукраки индивиди?! :mg_062:
И стига си играла ролята на възмУтената и огОрчена нацупена ученичка...Гледай да си оправиш забърканите от теб самата бакии и вземи си кастрираи мацата, която Вярвай ми ще се чувства много по добре и пълноценно.
Хайде със здраве и дано малките, които не са виновни с нищо им се усмихне късмета наистина.. :ae_085:
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#502 Потребителят е офлайн   grigo009 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 July 2011 - 10:02 PM

Показване на мнениетоblaze, в 27 July 2011 - 08:42 PM, написа:

Ох професорите в този форум много станахте завършили фелинология и кинология и дори някакъв фронт срещу блондинките се надигна, което пък е напълно излишно както и всичките ви философски съждения..вие понеже събрахте бездомните кучета от улицата DessyD та стигнахте до мен..Но пък какво лошо да се поджавкаме като няма някоя друга дискутирана тема..сигурно ако се напише за обезглавена хлебарка същите тези екстремисти ще се намесят да поразмишляват защо не е кастриарана тази хлебарка преди да умре. Много сте жалки и много дребнава и grigo009 обиждам се, защото това е просто една родила домашна котка, а тук го възприехте на живот и смърт все едно съм казала, че ще ги погреба ако не им намеря до семица дом. Още повече на луди като вас не бих дала и да ги приближите, предвид че злобните хора са и нечистоплътни в повечето случаи. Много ви здраве на всичките психопати и фанатици, ходете някъде другаде да оплаквате бездомните и НЕРОДОСЛОВНИ. Интересно ми колко ли много хора в България имат родословни котки, изобщо някой от пишещите тук (кучкари) има ли такава? И само за сведение на простолюдието една от двете ми котки е кастрирана преди по-малко от седмица така че тази операция уви не ми е непозната, но какво пък разни грозни, комплексирани лелки и чичковци в този форум тоя факт едва ли ще ги трогне нали така DessyD (следващия път пусни някой виц за блондинки, за да не си така голословна)

Виж пак не си разбрала...
Не е въпрос за родилата домашна котка на Blaze.Bъпрос е , че такива случаи са стотици и всеки си мисли като теб, че не е това проблема!!!Съжалявам, че ще ти го кажа, но всъщност е проблем,защото не е необходимо да си специалист фелинолог за да знаеш котките с каква скорост се размножават!!
Както и да е...На малките бебешори им пожелавам наистина от сърце да намерят най добрите и достойни човеци, а на теб Вярвай ми без капка ирония(този път) ти пожелавам да се замислиш по обстойно и да пробваш да вникнеш защо някои хора реагират така...Ще видиш, че не е само за идеята и не е защото са някакви ненормални или имат време за губене или още по малко просто искат да се заяждат с Blaze...
Лека вечер от мен.
User's Signature

Успелият е винаги част от разрешението.
Губещият е винаги част от проблема.

Успелият сравнява постиженията с целите си.
Губещият сравнява постиженията си, с тези на другите.

#503 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 27 July 2011 - 11:14 PM

grigoo009 айде опитай се заради мен да свалиш капаците и да си представиш,че аз не съм притеснена за съдбата на котетата ни най-малко, единственото, което ме изнерви е просташкото, арогантно и назидателно отношение на хората тук..Всички котки, които аз съм имала честта да гледам са осиновени, и не бих си купила котка като има толкова красиви безпородни индивиди, моите котета ви уверявам няма да се озоват нито на улицата, нито в кофите, нито са заплашени от глад и болести..пак ви призовавам да размахвате пръст на някой друг, който реалнп не го е грижа за съдало се поколение животни пък били те и неродословни котки..Животните са радост за мен, добре че тесногръдието, че нямат документи не ми е промило дотолкова съзнанието, че да гледам на тях като на товар и да ги съжалявам, че са се родили..засрамете се, спомнете си първата ви котка преди да кастрирате и да претендирате за неродословни котки(голям смях)
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#504 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона
  • Група: Без дом

Публикувано: 27 July 2011 - 11:35 PM

Показване на мнениетоblaze, в 27 July 2011 - 11:14 PM, написа:

........пак ви призовавам да размахвате пръст на някой друг, който реалнп не го е грижа за съдало се поколение животни пък били те и неродословни котки..Животните са радост за мен, добре че тесногръдието, че нямат документи не ми е промило дотолкова съзнанието, че да гледам на тях като на товар и да ги съжалявам, че са се родили..засрамете се, спомнете си първата ви котка преди да кастрирате и да претендирате за неродословни котки(голям смях)

Е, то ти показа колко те е грижа, няма що!!! Точно защото си спомням първата ми котка, която умря на няма и 5-годишна възраст от генетично предавано заболяване на бъбреците, затова реагирам. Щото точно някой умник като теб и мноооогоооо любящ котките е разплодил своята уникална котка. И мила моя, родна картинке, котката ми беше осиновена от улицата. След нея следват още няколко такива, чиито генетични дертове берях в продължение на години, пак безпородни и безродословни. Затова като прочета такива невероятни откровения от някой умник като теб, направо ми се драйфа! Невероятно готина комбинация - твоята уникална котка и уникалния уличен, неизвестен котарак, получавате скрити лимонки като подарък, но пък милейди е много горда с даровете си към вас! Невероятно просто! И това от човек толкова активно участвал в тема за бездомните животни, който би трябвало поне да е получил някаква информация покрай дискусията! Какво да очакваме от онези, които дори не искат да четат?! Ти с тях ли се сравняваш?! Чудесно! Наистина голям смях! Ама после пискаш, че имало бездомни животни по улиците и те било страх, нали?! Е, ти показа и доказа схемата, за която говорехме преди време, в онази тема за програмите, ама после програмите не работели. Ми как ще работят! То няма как един да мете, а друг след него да сере и да е чисто. Просто няма как да се получи. Егати тъпотията !
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
Жозеф Жобер, "Мисли, максими и есета"
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#505 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 08:18 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 27 July 2011 - 11:35 PM, написа:

Показване на мнениетоblaze, в 27 July 2011 - 11:14 PM, написа:

........пак ви призовавам да размахвате пръст на някой друг, който реалнп не го е грижа за съдало се поколение животни пък били те и неродословни котки..Животните са радост за мен, добре че тесногръдието, че нямат документи не ми е промило дотолкова съзнанието, че да гледам на тях като на товар и да ги съжалявам, че са се родили..засрамете се, спомнете си първата ви котка преди да кастрирате и да претендирате за неродословни котки(голям смях)

Е, то ти показа колко те е грижа, няма що!!! Точно защото си спомням първата ми котка, която умря на няма и 5-годишна възраст от генетично предавано заболяване на бъбреците, затова реагирам. Щото точно някой умник като теб и мноооогоооо любящ котките е разплодил своята уникална котка. И мила моя, родна картинке, котката ми беше осиновена от улицата. След нея следват още няколко такива, чиито генетични дертове берях в продължение на години, пак безпородни и безродословни. Затова като прочета такива невероятни откровения от някой умник като теб, направо ми се драйфа! Невероятно готина комбинация - твоята уникална котка и уникалния уличен, неизвестен котарак, получавате скрити лимонки като подарък, но пък милейди е много горда с даровете си към вас! Невероятно просто! И това от човек толкова активно участвал в тема за бездомните животни, който би трябвало поне да е получил някаква информация покрай дискусията! Какво да очакваме от онези, които дори не искат да четат?! Ти с тях ли се сравняваш?! Чудесно! Наистина голям смях! Ама после пискаш, че имало бездомни животни по улиците и те било страх, нали?! Е, ти показа и доказа схемата, за която говорехме преди време, в онази тема за програмите, ама после програмите не работели. Ми как ще работят! То няма как един да мете, а друг след него да сере и да е чисто. Просто няма как да се получи. Егати тъпотията !

DessyD, как пък точно на теб като по учебник се случиха тези котки с редки генетични дефекти..много интересна работа, може да ги предложиш като сценарии на д-р Хаус и той борави с недоказани диагнози и малко вероятни такива :md_064: . Относно това дали ме е грижа да те питам колко хора биха взели 2-3 дневно коте от улицата, защото когато аз го направих бях единствената желаеща да го храни, изхожда и подгрява.
Към останалите: Котката ми не абортира и не бих и го причинила, защото не се съмнявам в светлото бъдеще на малките, така че отново ви благодаря за "подкрепата" и помощта с обратен знак, дано не помагате така и на бездомните кучета(пишейки из форумите).
П.П.DessyD, единствената неродословна котка, която ми е умирала е тази, която на 12 годишна възраст беше разкъсана от някой миловиден помяр (аутопсия за рядка болест не сме правили)
User's Signature

Ние, хората, можем само да мразим като кучето – със сини пламъци в очите, но да обичаме като кучето, ние не можем! - Йордан Радичков

Качена снимка

#506 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 July 2011 - 09:04 AM

Показване на мнениетоblaze, в 28 July 2011 - 08:18 AM, написа:

DessyD, как пък точно на теб като по учебник се случиха тези котки с редки генетични дефекти..много интересна работа, може да ги предложиш като сценарии на д-р Хаус и той борави с недоказани диагнози и малко вероятни такива :md_064: . Относно това дали ме е грижа да те питам колко хора биха взели 2-3 дневно коте от улицата, защото когато аз го направих бях единствената желаеща да го храни, изхожда и подгрява.
Към останалите: Котката ми не абортира и не бих и го причинила, защото не се съмнявам в светлото бъдеще на малките, така че отново ви благодаря за "подкрепата" и помощта с обратен знак, дано не помагате така и на бездомните кучета(пишейки из форумите).
П.П.DessyD, единствената неродословна котка, която ми е умирала е тази, която на 12 годишна възраст беше разкъсана от някой миловиден помяр (аутопсия за рядка болест не сме правили)

Безразсъдна моя, дефектите изобщо не са редки и можеше да го знаеш ако си беше направила труда да се ограмотиш. Онези, които разбират от котки са разбрали точно за какво говоря, защото са наясно с проблемите, за чиито названия дори не си благоволила да прочетеш. Става въпрос за определен вид недостатъчности, вируси и малформации, които се получават от близкородствени връзки или от несъвместимости, които при уличните котки са МНОГО често срещани и които няма как да обследваш предварително и на око.
Колко хора биха приели и хранили 2-3-дневни котки?! Ами погледни в съответния раздел по-надолу. Ще видиш колко. Щото за да оцелеят толкова котки, при това изхвърлени като слепи котенца, значи някой се е погрижил за тях. Е, теб, разбира се, това малко те засяга. Ти си само против помиярите, щото са ти разкъсали котката. Що да ти пука дали котките умират на по 5-6 години?! Ти не ги виждаш. Имала си късмет с една котка и това за теб е необходимото и достатъчно условие да продължиш безхаберно да плодиш. След което искаш да те подкрепим! Нали разбираш, че няма как да стане! Не и тук!
User's Signature

Това, което ни тревожи не е това, което НЕ ЗНАЕМ, а това, което ЗНАЕМ, ЧЕ НЕ Е ВЯРНО.
"Животът е трагедия за този, който чувства и комедия за този, който мисли" Фрасоа дьо Ларошфуко
"Можеш да победиш другите със собствените си доводи. Но да ги убедиш можеш само с техните."
God says: Animals are my quite beings. Now they remain silent to cruelty but the day of reckoning they will talk!.." Mevlana Celaleddin Rumi

#507 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 09:20 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 28 July 2011 - 09:04 AM, написа:

Показване на мнениетоblaze, в 28 July 2011 - 08:18 AM, написа:

Безразсъдна моя, дефектите изобщо не са редки и можеше да го знаеш ако си беше направила труда да се ограмотиш. Онези, които разбират от котки са разбрали точно за какво говоря, защото са наясно с проблемите, за чиито названия дори не си благоволила да прочетеш. Става въпрос за определен вид недостатъчности, вируси и малформации, които се получават от близкородствени връзки или от несъвместимости, които при уличните котки са МНОГО често срещани и които няма как да обследваш предварително и на око.
Колко хора биха приели и хранили 2-3-дневни котки?! Ами погледни в съответния раздел по-надолу. Ще видиш колко. Щото за да оцелеят толкова котки, при това изхвърлени като слепи котенца, значи някой се е погрижил за тях. Е, теб, разбира се, това малко те засяга. Ти си само против помиярите, щото са ти разкъсали котката. Що да ти пука дали котките умират на по 5-6 години?! Ти не ги виждаш. Имала си късмет с една котка и това за теб е необходимото и достатъчно условие да продължиш безхаберно да плодиш. След което искаш да те подкрепим! Нали разбираш, че няма как да стане! Не и тук!

Не е една, приятеля ми гледа 20 годишна безпородна котка в отлично здраве и още няколко възрастни около нея и така, имам бая опит с котките и преди ти да ме ограмотиш бях с впечатлението, че са доста здрави и безпроблеми за отглеждане (не че нямат ахилесови пети), но ти както обикновено разбираш повече затова не мисля да споря..но обезателно ще попитам нашия ветеринар, дали котките от дворовете на хората наоколо са чистопородни и ако не от какви редки малформации най-често умират :dry:
П.П странно ми колко хора са безработни, за да се грижат за бебета котки, защото едва ли след осем часа работа сляпото бебе коте ще те чака живо вкъщи :ea_103:
User's Signature

Качена снимка

#508 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 July 2011 - 09:42 AM

Ама разбира се, че трябва да са безработни! Как иначе?! След като ти не можеш да вършиш няколко неща едновременно, следователно и никой друг не може, нали?! Една от приятелките ми отгледа 3 котки едновременно точно като си ходеше на работа. Тя сигурно е в графа "Супермен" според теб?! :tb_195: Всичко опира до организация, желание и разбиране.
п.п. Малко късно си се сетила да питаш ветеринарния лекар за проблемите на котките, ама дано поне ти е от полза разговора с него. Така или иначе няма да се съобразиш с мнението му. Дано котките ти намерят читави собственици, а опонентите ти тук ще се приготвят за следващия етап, защото той е неизбежен, но ти така и няма да го усетиш, той не те засяга. Ти си раздала "уникалните" котета. :tb_195: После префърцунено ще се цупиш "Уффф, колко много бездомни има ....", ама твоите нямат общо с това, нали?! И винаги другите са комплексари, фанатици, луди и прочее..... но твоите котки нямат общо с това. :tb_195:
User's Signature

#509 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 10:52 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 28 July 2011 - 09:42 AM, написа:

Ама разбира се, че трябва да са безработни! Как иначе?! След като ти не можеш да вършиш няколко неща едновременно, следователно и никой друг не може, нали?! Една от приятелките ми отгледа 3 котки едновременно точно като си ходеше на работа. Тя сигурно е в графа "Супермен" според теб?! :tb_195: Всичко опира до организация, желание и разбиране.
п.п. Малко късно си се сетила да питаш ветеринарния лекар за проблемите на котките, ама дано поне ти е от полза разговора с него. Така или иначе няма да се съобразиш с мнението му. Дано котките ти намерят читави собственици, а опонентите ти тук ще се приготвят за следващия етап, защото той е неизбежен, но ти така и няма да го усетиш, той не те засяга. Ти си раздала "уникалните" котета. :tb_195: После префърцунено ще се цупиш "Уффф, колко много бездомни има ....", ама твоите нямат общо с това, нали?! И винаги другите са комплексари, фанатици, луди и прочее..... но твоите котки нямат общо с това. :tb_195:

DessyD нормално е след като не познаваш мен и семейството ми да говориш за следващи етапи, но нека поне за себе си те успокоя, че бих гледала котетата и сама ако не се намерят собственици (а вече за един ден има 2ма желаещи), така че този вариант отпада. Тъпо е да ме поставяш в една графа с бабите на село дето ги давят и много обидно, но явно ти си съдиш всички с нечистопородни (некастрирани) котки с еднакъв аршин. Както вече писах това, че съм обявила малките във форума не е отчаян ход на безизходица, просто опит да подаря на някой животно, за което да се грижи. Нямам намерение да давам повече обяснения, но абортът на майката никога не е стоял като въпрос, такива крайни мерки при положение, че имам възможност да гледам котките не са ми необходими.
П.П Ти колко котки от улиците хвана и кастрира ако не тайна де..
User's Signature

Качена снимка

#510 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2011 - 11:38 AM

Вече минават няколко десетки, но спрях да ги броя - по едно време реших, че няма смисъл. И за абортиране съм водила. А ти?
User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#511 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 July 2011 - 11:42 AM

Показване на мнениетоblaze, в 28 July 2011 - 10:52 AM, написа:

DessyD нормално е след като не познаваш мен и семейството ми да говориш за следващи етапи, но нека поне за себе си те успокоя, че бих гледала котетата и сама ако не се намерят собственици (а вече за един ден има 2ма желаещи), така че този вариант отпада. Тъпо е да ме поставяш в една графа с бабите на село дето ги давят и много обидно, но явно ти си съдиш всички с нечистопородни (некастрирани) котки с еднакъв аршин. Както вече писах това, че съм обявила малките във форума не е отчаян ход на безизходица, просто опит да подаря на някой животно, за което да се грижи. Нямам намерение да давам повече обяснения, но абортът на майката никога не е стоял като въпрос, такива крайни мерки при положение, че имам възможност да гледам котките не са ми необходими.

Определено са повече от теб. Смятам да поместя подробен списък за последните 10-тина години. Понеже предполагам го дължа на хора като теб?! Щото сигурно ми плащате след като ми създавате проблеми?! А сигурно според вас ми е и задължение?! :tb_195:
И да, сравнявам те с бабите, защото по никакъв начин не показа, че си по-различна от тях. Дори не правиш разлика, че осъждам безотговорното плодене, а не притежаването на неродословни и некастрирани котки. Ама хайде, майната му! Що да се прави разлика?! Видно е, че логическите връзки са прекъснати някъде.

п.п. - Разбира се, че обявята ти тук не е "отчаян опит"! Че ти си го направила съзнателно! Какво отчайващо има?! Според теб, очевидно, си извършила геройство или най-малкото полезно действие. Защо да си отчаяна?! То всичко е на гърба на хайваните, не на твоя. Какво да те отчайва?! Айде стига, че ми омръзна да говоря със стената. Давай ги, на който намериш там. То .... друго .... здраве .....
User's Signature

#512 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 11:58 AM

Показване на мнениетоDessyD, в 28 July 2011 - 11:42 AM, написа:

Показване на мнениетоblaze, в 28 July 2011 - 10:52 AM, написа:

Определено са повече от теб. Смятам да поместя подробен списък за последните 10-тина години. Понеже предполагам го дължа на хора като теб?! Щото сигурно ми плащате след като ми създавате проблеми?! А сигурно според вас ми е и задължение?! :tb_195:
И да, сравнявам те с бабите, защото по никакъв начин не показа, че си по-различна от тях. Дори не правиш разлика, че осъждам безотговорното плодене, а не притежаването на неродословни и некастрирани котки. Ама хайде, майната му! Що да се прави разлика?! Видно е, че логическите връзки са прекъснати някъде.

п.п. - Разбира се, че обявята ти тук не е "отчаян опит"! Че ти си го направила съзнателно! Какво отчайващо има?! Според теб, очевидно, си извършила геройство или най-малкото полезно действие. Защо да си отчаяна?! То всичко е на гърба на хайваните, не на твоя. Какво да те отчайва?! Айде стига, че ми омръзна да говоря със стената. Давай ги, на който намериш там. То .... друго .... здраве .....

Е със сигурност няма да е на когото намеря там, но както и да е, важното да се изказваме гръмко във форумите..Това, че се радвам на новите животинки не значи непременно, че съм ги искала, не правиш ли пък ти тази логическа връзка..Какво да ги метна с плика на долната улица или да ги удавя, за да ти докажа че нямам общо-напротив, те ще имат своя шанс да живеят нормално. Незнам колко пъти казах, че ще се грижа за животните, но понеже ти си ме сложила в матрицата "родило неродословно животно със зъл (безотговорен и вероятно РУС) стопанин" и няма измъкванката.. ако ще и да ти сканирам досиетата на бъдещите собственици на котетата пак ще ми кажеш, че съм като бабите..замисли се кой е стената :ae_085:
User's Signature

Качена снимка

#513 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 28 July 2011 - 12:04 PM

Все се набива в очите, че ще гледаш малките. Ти на колко години си? Защото ако си момичето от снимката, ти нямаш думата за това. А родителите ти надали ще са ентусиазирани да гледат цял прайд котки. Че ако се окаже, че мъжко остава, тогава направо и джунгла ще стане.
User's Signature

Качена снимка

#514 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 12:16 PM

Показване на мнениетоblueocean, в 28 July 2011 - 12:04 PM, написа:

Все се набива в очите, че ще гледаш малките. Ти на колко години си? Защото ако си момичето от снимката, ти нямаш думата за това. А родителите ти надали ще са ентусиазирани да гледат цял прайд котки. Че ако се окаже, че мъжко остава, тогава направо и джунгла ще стане.

Мерси за комплимента, на 25 съм почти, снимката е правена миналото лято! Както казват възрастните "мома за женене", с нашите не живея вече отдавна..Котките са семейна (неродословна) ценност, така че ангажимент поемат всички..в намирането на стопани включително, идеята е, че ако не ги вземат всички котета до месеци, няма да се озоват след този период на някоя поляна, както предлоложиха колегите от форума :md_064:
User's Signature

Качена снимка

#515 Потребителят е офлайн   DessyD Икона

• Advanced Member
  • Икона

Публикувано: 28 July 2011 - 12:33 PM

Това си го написала сама, предполагам.

Показване на мнениетоblaze, в 27 July 2011 - 04:48 PM, написа:

Аз пък мисля, че има една групичка във форума, които като надушат скандал и се включват стремглаво..Котенцата не са бездомни, не са нежелани и както вече хиляди пъти повторих ще бъдат отглеждани докогато се налага от мен и моето семейство.

Един път каза, че майсторите я били изпуснали, след което , че "не били нежелани", т.е. желани са. Как точно да го приемаме? Последно какви са ? Само за да възстановим логическите връзки, де..... :md_064: То като се родят вече, нямаш избор и ги гледаш (ако си нормален). Аз съм те обвинила в безотговорност, а не в изродщина. Те и бабите си ги оставят и после кое където намери за добре. Ако оцелее - хубаво, ако не - това е. После дружно се възмущаваме от наличието на бездомни животни, ама ние не сме част от проблема. Невероятно просто.
User's Signature

#516 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 01:09 PM

DessyD, котката не е пускана на мъжки умишлено, ако изобщо тези неща играят в "дивата природа". Беше затворена на -1 етаж във вилата ни заедно с още една женска(кастрираната наскоро) и майсторите са отворили по неизвестни за нас причини вратата; вариант 1 е да е виела много, а по-вероятното е да са търсили място да спят на хлад.. оттам нататък не виждам каква е разликата в това да са желани или нежелни щом така или иначе ги има, да не им се радвам,незнам каква трябваше според вас да е моята адекватна реакция, отвращение, да си посипя главата с пепел..публична клада, защото са неродословни, станалото-станало..
User's Signature

Качена снимка

#517 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 28 July 2011 - 01:50 PM

Не,публичната клада,както я наричаш ти,не е толкова за това дали едно животно е родословно или не, а поради факта,че нищо не си предприела,за да предотвартиш появата на нови нещастници.
П.П.Можеше да кастрираш котката,дори и бременна, щеше да си решиш бъдещи проблеми,които тепърва те чакат.Ето ти пример/едното коте го подаряваш,хората не желаят да го кастрират и то започва да се множи,колко мислиш от малките ще попаднат в дом!?повечето ще заминат или на улицата,или ще бъдат блъснати от коли или изядено от помияри ,както ти ги наричаш.Ей, за това говорим.Та в крайна сметка,ти несъсзнателно помогна за увеличавеното на бездомните котки у нас.Мисля,че вече се чувстваш по добре,млада г-це,пожелавам ти чиста съвест и спокоен сън!
User's Signature

#518 Потребителят е офлайн   blaze Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 28 July 2011 - 01:57 PM

Показване на мнениетоkoniarska, в 28 July 2011 - 01:50 PM, написа:

Не,публичната клада,както я наричаш ти,не е толкова за това дали едно животно е родословно или не, а поради факта,че нищо не си предприела,за да предотвартиш появата на нови нещастници.
П.П.Можеше да кастрираш котката,дори и бременна, щеше да си решиш бъдещи проблеми,които тепърва те чакат.Ето ти пример/едното коте го подаряваш,хората не желаят да го кастрират и то започва да се множи,колко мислиш от малките ще попаднат в дом!?повечето ще заминат или на улицата,или ще бъдат блъснати от коли или изядено от помияри ,както ти ги наричаш.Ей, за това говорим.Та в крайна сметка,ти несъсзнателно помогна за увеличавеното на бездомните котки у нас.Мисля,че вече се чувстваш по добре,млада г-це,пожелавам ти чиста съвест и спокоен сън!

koniarska Това с предполагаемите сюжети не важи само за тези котенца, ако се осъмним в съвестта на българина може да правим доста зловещи догадки, нима животните пет клас некастрирани от развъдчика не се заплождат от редица собственици, аз няма как да знам къде ще попаднат котките, дали няма да се разболеят един ден, да скочат през балкон или след като надерат някой диван да бъдат изхвърлени. Кой може да ти даде такава гаранция или според теб няма захвърлени породисти животни??
User's Signature

Качена снимка

#519 Потребителят е офлайн   koniarska Икона

• Advanced Member
  • Икона
Публикувано: 28 July 2011 - 02:04 PM

Да,де точно за това говоря.Виждам,че стопляш вече :smile: Та поради този факт,можеш ли с ръка на сърцето да кажеш,че в случая не си допуснала грешка?Виж, ако кастрираш майката,за да не се раждат повече нещастници.Изчакаш бебетата да станат на възраст,която могат вече да бъдат кастрирани,намериш добри стопани,проверяваш след това,как са животните,то тогава значи си си взела бележка и има шанс за теб.Помисли реално върху цялата ситуация без емоции и си направи нужните изводи.Това е от мен.Хубав ден и успех на мъниците!
User's Signature

#520 Потребителят е офлайн   IzrodGaden Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2011 - 08:10 AM

koniarska, извинявай за въпроса, но защо трябва да бъдат проверявани котенцата след това ?

• (30 Страници) +
  • « Първа
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни