Публикувано: 12 February 2006 - 09:10 PM
Шели наистина е изумително пораснала, голяма красавица е. На нас ни се случи такова едно безпричинно повръщане скоро, но го отдадохме на вълнения и много скачане, защото имахме любими гости! Но тогава ме озадачи това, че повърна всичко така, все едно е било в тръба преди това - цяло и дълго (извинявам се за описанието, беше точно като изпражнение) n) Само веднъж бях виждала такова нещо, но тогава беше малък и даже не знаехме дали е ако или повърнато. МНОГО се стреснах, ама нищо му нямаше. Също веднъж като си бяхме в Горна Оряховица ни се случи това с възглавничките, или може би беше порязано, между пръстчетата му. Промихме го с риванол за всеки случай и му мина като на куче дето се вика l)
Иначе за гризкането на одеалото, това е любимото му занимание. Но не яде скъсаното, а го плюе. В резултат цялата къща е в остатъци от одеало. А другия много гаден навик е, да вади ватата на всичко меко. Така направи с бебешкото си одеалце, което е много сладко и той много си го обича, ама само му прави дупки и вади мекото и си го тъпче в устата. Аз го зашивам, той го къса.......принудихме се да го приберем за сега. Същото направи и с плюшеното си куче. Скъса му носа и взе да вади памука, заших го, той пак го съдра, та и него му конфискувахме b) Голямо е диване. А като му се караш и се обръща и най-нагло почва да се кара и да гледа мръсно. Даже и в момента се лаят с приятеля ми! l) w)