Публикувано: 24 February 2006 - 08:47 PM
Да ви разказвам сега на нашия глезльо снощи до къде му стигна вече лигавщината. Купихме му вчера нова играчка (не, че си няма в изобилие, ама нали е на мама и тате бебето ouu ). Та въпросната джаджа освен всичко друго си има и свирка (всички таралежи и други свирещи същества замлъкнаха много отдавна) и Елмо безумно й се зарадва. Последиците - от 20ч до към 24ч той не спря да я стиска, тя да пищи, да я носи, да моли да му я хвърляме и т.н. Вярвайте ми не преувеличавам, не е спрял за една минута!!!!!!!! В полунощ обаче ние решихме, че ще си лягаме. Елмо спи при нас. На него обаче и през ум не му минаваше, че ще се спи - той щом е буден, всички са будни. Донесе си играчката гадна, седна отгоре ми на леглото и почна да я стиска. n) bash Като не реагирах, взе да плаче, да скимти(т.е. вземи ми хвърли играчката да я гоня)! Да ама не. Прибрахме я в шкафа и айде лека нощ. Това животно като заскимтя, като заревааааа................заспали сме почти, сигурно един час ни е ревал на главите и не спира диването. Дадохме му я, щото то не се трае, ама й махнахме пищялката. Пак скимти да му я мятаме да я гони n) Затворихме го в коридора на мястото му, пак пищи! Пак го пуснахме при нас.........два часа ни е разигравал, не преувеличавам. Накрая го наплясках, затворих го на мястото му и сме заспалиии angelpik През нощта като ставах за нещо му отворих, викам айде мама, изтърпя си наказанието, идвай да се гушкаме. И какво мислите направи диването - взе си играчката, тръшна ми я на главата и пак ревна oleeee След каране се спря и заспа, но кажете ми това не е ли дакелски инат!!! Пубертет ли е, характер ли е, не знам, ама направо откачихме тая нощ!!
ПП А най-смешното беше, че като стисне играчката и тя като изпищи, той и той скимти! Което допълва лудницата bash