Публикувано: 27 February 2006 - 12:12 PM
Здравейте, приятелчета! Първо "Добре дошли" на Ира и майка й w)
Сега чуйте невероятната история на Йода, която се каня да ви разкажа от доста време. Знаете, че по едно време му се вдигна ушето на страни. После му се вдигна и другото уше и кучето ми приличаше на немска овчарка. Всичко това съвпадна с лечението му в клиника "Анимо" (НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) лЕКУВАХА ГО ОТ РАЗТРОЙСТВО ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ, БЕЗУСПЕШНО!!!!!!! В резултат козината му започна да пада на места - оказа се, че заради дългото лечение с антибиотика, имунитета му се е понижил и е станал жертва на гъбички! Почнаха тея некадърници да лекуват и това - месец, пак нямаше резултат напротив влошаваше се, а ушите му се двигаха все повече и хрущялът им заякваше! Заведох го на друг доктор. Той погледна изследванията и каза, че въобще за разтройството не е трябвало да му дават антибиотик, а кучето просто е имало глисти. Аз му казах, че те са му дали за глисти, но той като видя, каза, че препаратът не е ефективен. Даде му друг. Вече 3 седмици Йода ака глисти - едното му ухо веднага клепна като по чудо!!!! ГоЛямото петно колкото половин тенис топка на рамото му вече се покрива с козинка, благодарение на мазилото на ДОБРИЯ ДОКТОР! ТАКА ЧЕ НЕ ХОДЕТЕ В "АНИМО" В МЛАДОСТ - НИЩО НЕ ОТБИРАТ, ПОНЕ СПОРЕД МОЯ ЗЛОЧЕСТ ОПИТ! А МОЖЕШЕ ДА Е ПО-ЗЛЕ. Още нещо, биха му там ваксина - кучето никога не е квичало така - после на мястото му се поду, голяма бучка, колкото 2 бобени зърна. Трябваше да мУ я спукват, да я режат. И като казах на доктора, че доста са ми измъчили животинчето, той се разкрещя и каза да се надявам, че няма да му се случи нещо по-сериозно като дискова херния. Хаир да не вИди, ще ми кълне животното! ДОЛУ" АНИМО"!