Дакел
Публикувано: 26 February 2006 - 01:00 PM
Цитат
Благодаря аз ще се опитам да намеря информация и ще ти я пратя, ако искаш. На мен ми стана любопитно и интересно.
Публикувано: 26 February 2006 - 01:17 PM
Публикувано: 26 February 2006 - 01:19 PM
П.П. Единственото, което ще те помоля снимките да са с максимален размер 800х600! Мерси! 1super
Публикувано: 26 February 2006 - 02:00 PM
Публикувано: 26 February 2006 - 02:08 PM
Цитат
Пробвах да намеря не открих, ако знаете как точно става моля за по-подробно обяснение. bl)
Публикувано: 26 February 2006 - 03:09 PM
Пиши ми на ЛС да не пълним форума с излишни неша 1super
Публикувано: 26 February 2006 - 10:45 PM
Цитат
Да ти кажа честно моята сега е малка и ме хапи с всички възможни зъби. Няма спиране това куче. Още не ги е сменила, аз даже се притеснявах, че е такава буйна, но явно не сме само ние. d)
Публикувано: 27 February 2006 - 11:13 AM
Цитат
Хаха! Мойта го прави и мислех, че само тя прави така ! l) oleeee
Това го прави , като си играем или ,като нещо я дразня... l) b) oleeee d)
Публикувано: 27 February 2006 - 12:12 PM
Сега чуйте невероятната история на Йода, която се каня да ви разкажа от доста време. Знаете, че по едно време му се вдигна ушето на страни. После му се вдигна и другото уше и кучето ми приличаше на немска овчарка. Всичко това съвпадна с лечението му в клиника "Анимо" (НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) лЕКУВАХА ГО ОТ РАЗТРОЙСТВО ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ, БЕЗУСПЕШНО!!!!!!! В резултат козината му започна да пада на места - оказа се, че заради дългото лечение с антибиотика, имунитета му се е понижил и е станал жертва на гъбички! Почнаха тея некадърници да лекуват и това - месец, пак нямаше резултат напротив влошаваше се, а ушите му се двигаха все повече и хрущялът им заякваше! Заведох го на друг доктор. Той погледна изследванията и каза, че въобще за разтройството не е трябвало да му дават антибиотик, а кучето просто е имало глисти. Аз му казах, че те са му дали за глисти, но той като видя, каза, че препаратът не е ефективен. Даде му друг. Вече 3 седмици Йода ака глисти - едното му ухо веднага клепна като по чудо!!!! ГоЛямото петно колкото половин тенис топка на рамото му вече се покрива с козинка, благодарение на мазилото на ДОБРИЯ ДОКТОР! ТАКА ЧЕ НЕ ХОДЕТЕ В "АНИМО" В МЛАДОСТ - НИЩО НЕ ОТБИРАТ, ПОНЕ СПОРЕД МОЯ ЗЛОЧЕСТ ОПИТ! А МОЖЕШЕ ДА Е ПО-ЗЛЕ. Още нещо, биха му там ваксина - кучето никога не е квичало така - после на мястото му се поду, голяма бучка, колкото 2 бобени зърна. Трябваше да мУ я спукват, да я режат. И като казах на доктора, че доста са ми измъчили животинчето, той се разкрещя и каза да се надявам, че няма да му се случи нещо по-сериозно като дискова херния. Хаир да не вИди, ще ми кълне животното! ДОЛУ" АНИМО"!
Публикувано: 27 February 2006 - 12:26 PM
Ние пък вчера щяхме да изгубим Леа !!! oleeee
Тя нали винаги тича напред по стълбите и като стигне до вратата на двора стои и цвърчи...!!! И вчера майак ми ходила до мазето и Леа да не остане по-назад и тя тръгнала...!!! Майка ми нали си влязла в нащо мазе, а Леа броди из другите... oleeee b) Вече , като решила да си ходят и майка ми я вика...никакъв отговор и тя решила,че Леа се е качил вече у нас...!!! Обаче баща ми и казала да провери за всеки случей дали не е останала долу и ...майка ми пак отворила вратата...! И кво да види - Леа застанала мирно до вратата и чака да и отворим!!! Кво ли щеше да стане , ако беше останала една нощ долу.. l) oleeee ! Най-много да си прави компания с плъховете..! l) Които между впрочем са с нейните размери!
Публикувано: 27 February 2006 - 12:34 PM
Цитат
И е можело да я изпапат.В стария блок на баба имаше големи плъхове и бяха изяли една котка. n) Не искам да те плаша ,но хубаво че сте я намерили bravoS

Публикувано: 27 February 2006 - 12:45 PM
А плъховете в нашия блок също са огромни и доста...гадни и вече ме е страх изобщо да слизам в тва мазе! b)
Публикувано: 27 February 2006 - 02:08 PM
И аз имам да ви разказвам за нашия пубертетник. Днес половин час ме е правил на маймуна. Водим го да тичка с другите кучета на една огромна поляна между младост 1 и Мусагеница, която е съвсем близо до нашия блок, но има улица да се пресича. Елмо знае, че стигнем ли края на поляната следва хващане на каишка и културно прибиране. Днес обаче не пожела да дойде да го вържа! Виках го, лъгах го.........нищо! Реших, че ще продължа още малко и ще го примамя - нищо подобно................. После нашия хукна пред мене, пресече си съвсем сам и то пред една кола oleeee bash след което си намери някаква гадост и взе да си я яде пред блока. Гонила съм го като лудите. Виках, крещях, карах се, нищо. Хапна си кокал, мизерии ouu Малее, много ме ядоса. Казвам ви, половин час съм го гонила, че да не е и повече. Най-накрая господина реши, че вече се е наял и тръгна към мен, но пак не дойде да го хвана(това се случва вече пред входа). Не можах да го накарам да влезе във входа, добре, че беше там един съсед, та да го викне. Гадината ходи при чуждите хора, при мен не идва. Та съседа го хвана и аз го вързах. Не яде бой, понеже комшията се пошегува нещо, разсмяхме се та му се размина. Ама бях бяснааааааа ouu NNN Още ми държш. Ще ми пресича гада..........А принципно слуша. Идва като го вика човек и т.н. Днес какво му стана n) Оправдавам го с пубертета, но се чудя дали няма да има още такива изпълнения. Не знам кво да го правя вече това диване!
Публикувано: 27 February 2006 - 04:26 PM
Относно клиника "Анимо" аз съм изключително доволна от лекарите там.. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! cl)