Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1181 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 26 February 2006 - 12:47 PM

На нас ни казаха, че това се счита за дефект на кученцето, до колкото си спомням доктора спомена, че се нарича още вълчи пръст. Не разбрах и аз точно n) , но май е нещо като остатък от природата, от вълка, нещо такова.......
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1182 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:00 PM

Цитат

На нас ни казаха, че това се счита за дефект на кученцето, до колкото си спомням доктора спомена, че се нарича още вълчи пръст. Не разбрах и аз точно n) , но май е нещо като остатък от природата, от вълка, нещо такова.......

Благодаря аз ще се опитам да намеря информация и ще ти я пратя, ако искаш. На мен ми стана любопитно и интересно.

#1183 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:01 PM

Леа има пето пръстче също..., ама не ни пречи ! ;) d)
Не съм знаела, че това значи , че е крастоска ! r) d)
А за вълчето пръстче...освен то доста други вълчи работи са останали в дакела! l)

#1184 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:03 PM

Да, наистина такава информация ще е от полза, ако намериш нещо пращай! Аз също не знаех, че е резултат на кръстоски bl)
Дакел фенка, май си права l) То не дакел, а вълк нащо диване super best
User's Signature

#1185 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:17 PM

Сега писах в другите теми на форума дано да има отговор, не е категорично, че кучето не е чисто. Аз мисля споменах другият вариант е да са кръстосани майка и син или брат и сестра, абе с други думи кръвосмешение, което се казва имбридинг или инбридинг не съм сигурна, а сега ще потърся и книга онлайн за кучета и пак ще пиша. Моля да ми обясните и как да кача снимки на малката, но не само по една на съобщение, а няколко. Благодаря!

#1186 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:19 PM

Виж за снимките тук. Единствения начин е да ги качиш наведнъж е първо някъде в интернет и после с опцията IMG направо във форума. Прочети го това, доста добре е обяснено кое как става! 1super

П.П. Единственото, което ще те помоля снимките да са с максимален размер 800х600! Мерси! 1super

#1187 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:22 PM

Трябва да си направиш първо галерия !!! r) примерно ТУК !!! r) И след това си качи снимки!!! И вече, като ги имаш...качени в тая галерия , само им копваш URL-a и така... r)

#1188 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 01:43 PM

Малко снимки на Ира, не успях да изчистя надписите под снимките за напред ще се справям по-добре. Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка
Качена снимка

#1189 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 02:00 PM

Бравос.. само, че снимките не се отварят големи. Някъде в настройките на профила ти трябва да има .. да отбележиш, че разрешаваш да се разглеждат (или нещо от сорта). r)

#1190 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 02:08 PM

Цитат

Бравос.. само, че снимките не се отварят големи. Някъде в настройките на профила ти трябва да има .. да отбележиш, че разрешаваш да се разглеждат (или нещо от сорта). r)

Пробвах да намеря не открих, ако знаете как точно става моля за по-подробно обяснение. bl)

#1191 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 03:09 PM

Ти регистрирана ли си.. как ги качи там?
Пиши ми на ЛС да не пълним форума с излишни неша 1super

#1192 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 08:40 PM

сега съм се сетила да ви питам...я кажете вашите дакели хапят ли ви с предните си зъбки лекичко...абе сякаш ви проверяват за бълхи...? Защото моята Луси да!!!

#1193 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 26 February 2006 - 10:45 PM

Цитат

сега съм се сетила да ви питам...я кажете вашите дакели хапят ли ви с предните си зъбки лекичко...абе сякаш ви проверяват за бълхи...? Защото моята Луси да!!!

Да ти кажа честно моята сега е малка и ме хапи с всички възможни зъби. Няма спиране това куче. Още не ги е сменила, аз даже се притеснявах, че е такава буйна, но явно не сме само ние. d)

#1194 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 11:13 AM

Цитат

Хаха! Мойта го прави и мислех, че само тя прави така ! l) oleeee
Това го прави , като си играем или ,като нещо я дразня... l) b) oleeee d)

#1195 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 12:12 PM

Здравейте, приятелчета! Първо "Добре дошли" на Ира и майка й w)

Сега чуйте невероятната история на Йода, която се каня да ви разкажа от доста време. Знаете, че по едно време му се вдигна ушето на страни. После му се вдигна и другото уше и кучето ми приличаше на немска овчарка. Всичко това съвпадна с лечението му в клиника "Анимо" (НЕ ХОДЕТЕ ТАМ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) лЕКУВАХА ГО ОТ РАЗТРОЙСТВО ПОВЕЧЕ ОТ МЕСЕЦ, БЕЗУСПЕШНО!!!!!!! В резултат козината му започна да пада на места - оказа се, че заради дългото лечение с антибиотика, имунитета му се е понижил и е станал жертва на гъбички! Почнаха тея некадърници да лекуват и това - месец, пак нямаше резултат напротив влошаваше се, а ушите му се двигаха все повече и хрущялът им заякваше! Заведох го на друг доктор. Той погледна изследванията и каза, че въобще за разтройството не е трябвало да му дават антибиотик, а кучето просто е имало глисти. Аз му казах, че те са му дали за глисти, но той като видя, каза, че препаратът не е ефективен. Даде му друг. Вече 3 седмици Йода ака глисти - едното му ухо веднага клепна като по чудо!!!! ГоЛямото петно колкото половин тенис топка на рамото му вече се покрива с козинка, благодарение на мазилото на ДОБРИЯ ДОКТОР! ТАКА ЧЕ НЕ ХОДЕТЕ В "АНИМО" В МЛАДОСТ - НИЩО НЕ ОТБИРАТ, ПОНЕ СПОРЕД МОЯ ЗЛОЧЕСТ ОПИТ! А МОЖЕШЕ ДА Е ПО-ЗЛЕ. Още нещо, биха му там ваксина - кучето никога не е квичало така - после на мястото му се поду, голяма бучка, колкото 2 бобени зърна. Трябваше да мУ я спукват, да я режат. И като казах на доктора, че доста са ми измъчили животинчето, той се разкрещя и каза да се надявам, че няма да му се случи нещо по-сериозно като дискова херния. Хаир да не вИди, ще ми кълне животното! ДОЛУ" АНИМО"!

#1196 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 12:26 PM

Милия Йода !!! Не знаех,че такива премеждия сте имали !!! d)
Ние пък вчера щяхме да изгубим Леа !!! oleeee
Тя нали винаги тича напред по стълбите и като стигне до вратата на двора стои и цвърчи...!!! И вчера майак ми ходила до мазето и Леа да не остане по-назад и тя тръгнала...!!! Майка ми нали си влязла в нащо мазе, а Леа броди из другите... oleeee b) Вече , като решила да си ходят и майка ми я вика...никакъв отговор и тя решила,че Леа се е качил вече у нас...!!! Обаче баща ми и казала да провери за всеки случей дали не е останала долу и ...майка ми пак отворила вратата...! И кво да види - Леа застанала мирно до вратата и чака да и отворим!!! Кво ли щеше да стане , ако беше останала една нощ долу.. l) oleeee ! Най-много да си прави компания с плъховете..! l) Които между впрочем са с нейните размери!

#1197 Потребителят е офлайн   karelka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 12:34 PM

Цитат

Кво ли щеше да стане , ако беше останала една нощ долу.. l)  oleeee  ! Най-много да си прави компания с плъховете..! l)  Които между впрочем са с нейните размери!

И е можело да я изпапат.В стария блок на баба имаше големи плъхове и бяха изяли една котка. n) Не искам да те плаша ,но хубаво че сте я намерили bravoS
User's Signature

Качена снимкаВсеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#1198 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 12:45 PM

О аз бях спокойна , защото тя нямаше да ни позволи да я оставим долу!!! Като види,че си тръгваме и затворим втратата тя ще лае, ще квичи ,ще тропа с лапи по вратата (редовен номер)...абе нямаша да остане незабелязана l) d)
А плъховете в нашия блок също са огромни и доста...гадни и вече ме е страх изобщо да слизам в тва мазе! b)

#1199 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 02:08 PM

Милият Йода!!! Слава богу, че вече е по-добре!
И аз имам да ви разказвам за нашия пубертетник. Днес половин час ме е правил на маймуна. Водим го да тичка с другите кучета на една огромна поляна между младост 1 и Мусагеница, която е съвсем близо до нашия блок, но има улица да се пресича. Елмо знае, че стигнем ли края на поляната следва хващане на каишка и културно прибиране. Днес обаче не пожела да дойде да го вържа! Виках го, лъгах го.........нищо! Реших, че ще продължа още малко и ще го примамя - нищо подобно................. После нашия хукна пред мене, пресече си съвсем сам и то пред една кола oleeee bash след което си намери някаква гадост и взе да си я яде пред блока. Гонила съм го като лудите. Виках, крещях, карах се, нищо. Хапна си кокал, мизерии ouu Малее, много ме ядоса. Казвам ви, половин час съм го гонила, че да не е и повече. Най-накрая господина реши, че вече се е наял и тръгна към мен, но пак не дойде да го хвана(това се случва вече пред входа). Не можах да го накарам да влезе във входа, добре, че беше там един съсед, та да го викне. Гадината ходи при чуждите хора, при мен не идва. Та съседа го хвана и аз го вързах. Не яде бой, понеже комшията се пошегува нещо, разсмяхме се та му се размина. Ама бях бяснааааааа ouu NNN Още ми държш. Ще ми пресича гада..........А принципно слуша. Идва като го вика човек и т.н. Днес какво му стана n) Оправдавам го с пубертета, но се чудя дали няма да има още такива изпълнения. Не знам кво да го правя вече това диване!
User's Signature

#1200 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 February 2006 - 04:26 PM

little_mil, следвашия път го поступай щото ще се научи редовно ще го прави! Морти е същия..
Относно клиника "Анимо" аз съм изключително доволна от лекарите там.. ИЗКЛЮЧИТЕЛНО! cl)

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • 62
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни