Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62
  • 63
  • 64
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1221 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 02 March 2006 - 12:25 PM

Леа не е толкова старателна , като Шелката! l) l) d)
Като я оставим сама и си отива до любимото парно, или на слънце или спи на дивана! d) И понякога измъква от кошчето за боклук салфетки и ги яде на килима! И после става, като сняг...

#1222 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 04:28 PM

Честита Баба Марта и от нас! b)

#1223 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 02 March 2006 - 08:12 PM

Здравейте на всички и честита баба марта r)
Имам въпрос към вас: Най-добрата ми приятелка също като вас е фенка на дакелчетата,но си има в момента сериозен проблем с едното. Има болно от рак дакелче и друго ,което е на 2 годинки и е истинска фурия d) Само да излезе на работа жената и се почва тотален погром на къщата dribble Изяде й всички цветя и разнесе пръста навсякъде,разкъсва дивани,отваря гардероба и всички дрехи стават само за парцали,каквото и да вдигне се намира начин да се докопа и разруши oleeee Днес преля чашата,като от банята незнайно как е пренесла леген пълен с вода чак до хола и естествено всичко е във вода и кал bl) Плачеше жената и не знае какво да я прави,просто цялата къща е унищожена. s) Другото понеже е болно и старо пика и ака навсякъде,цялото е в метастази и едвам върви душичката! Айде това е нормално за болно животно,но кажете какво да прави с лудетината та поне малко да заприлича на дом къщата й? Кара й се,извежда я 2 пъти на ден да се натича и нищо не помага! Та това е положението,ако можете дайте съвет за укротяване на опърничавата worthy
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#1224 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 08:28 PM

Дакела ,макар и малък си е сериозна порода!!! Определено изисква сериозно възпитание!!! А след , като тя няма време да се занимава с него, това е много зле! Бях чела, някъде : '' Дакела е любвеобилна и добра порода, но ако не се възпита адекватно, стават дяволи!!!'' l)
Предлагам на стопанката (ако разбира се има възможност) да посети училище! Хем ще се научи, как да го възпитава, хем и кучето ще се повъзпита !!!

#1225 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 08:33 PM

Аз отдавна се каня да ви питам...
един неудобен и не чак толкова неудобен въпрос... r)
вашите дакелчета имат ли газове??? r) d)

#1226 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 March 2006 - 10:45 PM

Честита Баба Марта!!!
Е, че лудо дакелче. Направо дяволче. Не знам какъв съвет да дам. Елмо прави по-малки бели - днес ми изяде слушалките на МП3 плеъра. Размотава тоалетната хартия, такива работи.
Да ви разкажа колко съм потресена. Вчера се чух с леля ми, която е във Велико Търново и тя ми разказа следното - разхождат се те с една нейна приятелка из парка и с тях върви кучето на приятелката й. Срещу тях момиче с дакелче. Дакела тръгва към другото куче. Момичето го вика, но той не отива. След което въпросното момиче почва да удря дакела с каишката n) после го вдига във въздуха и го тръшва на земята!!!!!!!1 a) ouu Леля ми беше възмутена как може да съществува такова нещо. Естествено не си замълчала, направо се скарала защо тормози животното, а момичето казало - Емии, кучето си е мое, ше правя с него квот си ща!!!!!!!!!!11 oleeee Малееее! Как може да има такива хора! Днес само за това си мисля, много криво ми стана!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1227 Потребителят е офлайн   july Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Пекинези
Публикувано: 03 March 2006 - 04:00 AM

Лудетина е дакелчето,но е толкова галъовно създание w) Като ме види,тича към мен ,ляга на земята с коремчето нагоре и като я галя издава мъркащи звуци angelpik Приятелка е със всички и й викат Жоси светкавицата,страшна енергия имат и са невероятно умни създания,но си трябва контрол ,а приятелката ми няма средства за училище за кучета s) Така,че всеки съвет ще ни е от полза за да се опитаме да я кротнем малко поне!
User's Signature

Качена снимка]My Webpage[/URL]

#1228 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 11:59 AM

Ами просто трябва да я стегнете малко! Като направи беля да и се поскарате, да я потупате (не казвам да я биете..) !!! Наща също се беше поразлигавила, и трябваше да сме по-строги с нея!!! r) d)
Също няма да е зле, през почивните дни да си поиграе с нея, да се опита да я научи на някоя командичка, не трудна! ;) r) Така ще има повече контрол над нея! Аз пробвах и е много полезно , върши работа! Пробвайте! d)

#1229 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 12:14 PM

Честит национален празник първо! victoryVVV

Относно лудото дакелче b) не знам какво да кажа ... Само, че много се притеснявам да не стане и Шели такава. Много непослушна е станала напоследък! Направо подлудява! Никак не се поддава и на обучение. На няколко пъти я занимавах със "Седни", ама инат хич не иска и да чуе. Иначе когато ще й давам наградка или просто някое лакомство Сяда та пушек се дига. Стои и не мърда, ама иначе ако подам команда ъъъъъъ нищо! n) С другото ми куче - ХЕРЦ, немската овчарка, станаха много бързо и лесно нещата. Научи Седни за нула време и при това вече беше към една година. Чудя се дали и Шели като попорасне няма да стане по-схватлива. Сега гледа само да си играе, тича, лудува ... хич не ще да слуша. Но се притеснявам, че накрая ще ни излезе това през носа n)
-----------------

А това за газовете :-) Шели ги има, но много рядко! Обачеееееееее, такава воня oleeee Много са гадни.

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1230 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 March 2006 - 07:29 PM

Цитат

А това за газовете :-) Шели ги има, но много рядко! Обачеееееееее, такава воня oleeee Много са гадни.

Това имах предвид!!! b) d) И ние имаме... l)
А друго интересно се сетих , вашите сънуват ли! Имам предвид...Леа понякога, като спи примерно мрънка или цвърчи на сън !? l) d) Ваще правят ли тва ?

#1231 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:33 AM

На Шели й се е случвало само два пъти насън да излае, но лекичко. Кой знае какъв ловец се е представяла в съня си l) Иначе не съм я засичала други неща да прави.

Но Сара - кокершпаньолката на приятеля ми - често сънува и чак квичи на сън. Големи кошмари има. И те все я будят, че да не се плашела, което е МНОГО НЕПРАВИЛНО. Защото в такива моменти кучето не може да различи реалността от съня, като го събудим и може да се стресира много повече и дори да ухапи този, който го буди. Затова сънуват ли - оставяме ги. Те като се събудят сами ще се ориентират кое е сън, кое реалността!

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1232 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 11:39 AM

Морти много събува.. почти на всяко заспиване преследва нещо или бяха от друго b) Много е смешен oleeee

#1233 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 08:28 PM

Да ви се похваля ! b) Имам нов домашен любимец!!! w) морско свинче ! l) d) много е сладко, сега свиква с новата среда..! w) А да знаете Леа каква е смешнааа l) l) l) Обикля и се чуди на кво и мирише и кръстосва цялата къща и чат пат се изправя до аквариума!(даже сега е застанала и се е втренчила в него, а то хрупа спокойничко l) ) !!!
little_mil,
вие как се справяте с Елмо и морско свинче !!! d)

#1234 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:23 PM

Елмо също сънува много. Само веднъж се случи да се мята и да плаче и тогава не го събудих, а го погалих нежно и той се успокои. Но не знаех, че не е хубаво да се будят кучетата докато сънуват.
Дакел фенка, честито ти прасенце!!!! Елмо много се радва на моите, но понеже е грубичък и иска да играе с тях и ги хапе, не му ги показваме. Направили сме им доста голямо жилище от едино огрооомно чекмедже, вдигнато е над земята, той не ги стига и така.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1235 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 10:38 PM

А Леа постоянно се навърта около клетката и гледа умно свинчето!!! И постоянно ме мирише!!! Тя всъшност души цялата къща ... oleeee !!! Много е нервна! s) Как да я успокоя!? Аз и го показах, тя нищо не му направи ,само го подуши... bl) а иначе цвърчи ?! l)

#1236 Потребителят е офлайн   betray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 04 March 2006 - 11:55 PM

Ето и някои снимки на Бетка d) d)

Прикачени файлове

#1237 Потребителят е офлайн   betray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 12:04 AM

bravoS super best bravoS

Прикачени файлове

#1238 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 12:07 AM

Мортьо.. малко размазан, но сладък w)
Качена снимка

#1239 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 10:56 AM

Бетка е направо сладурче от класа w) Страхотни дрешки сте й направили, че и шапчица, ехеееееее супер е! bravoS Покажи ни още снимки!
User's Signature

Качена снимка

#1240 Потребителят е офлайн   betray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 March 2006 - 02:21 PM

Ето още няколко нейни и на Рамон

Прикачени файлове

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 60
  • 61
  • 62