Дакел
Публикувано: 16 March 2006 - 02:59 PM
Цитат
пък наща като заспи на някое канапе или диван и, като се за загрее и аз трябва да я преместя примерно някъде другаде или да я сложа в къщичката, проявава характерче l) и недоволства, сумти , ръмжи неудобрително... b) d)
---
А пък нещо много смешно! Като се прибирам в къщи и , Леа ме посреща с буйна радост...цвърчи , върти опашка , подпира се на мен и ме драска, иии най-смешното, зъби се... l) имам предвид показва си предните зъбки, ама е толкова въудошевена... w) . Ама не мога да ви опиша как се зъби! b) трябва да ви пратя клипче...
Публикувано: 16 March 2006 - 03:49 PM
А за снимки-нямам-имам де но те не са от цифров апарат:(((но е много сладка. b)
Публикувано: 16 March 2006 - 06:36 PM
Цитат
личнo според мен е напълно нормално за женски дакел d)
а днес Луси много ме учуди....ям си аз слънчоглед и дадох на Луси една семка...нашата си я обели със зъби...изяде си я като човек.... dribble
Публикувано: 16 March 2006 - 10:20 PM
Обаче не е хубаво да е дебело ,както си мислиш ти! Точно, защото е дакелче! r)
А тяхното слабо място е гръбнака и за това не е хубаво да са дебелички!
Мойта дакелка е дебеличка и сега сме на диета! r)
Публикувано: 17 March 2006 - 01:05 PM
Казвам се Ванина,забравих w)
Публикувано: 17 March 2006 - 06:00 PM
---
Цитат
Аз я къпя рядко в общи линий. Лятото няколко пъти, а зимата не експериментирам. Сериозно ли са ти казали за Низорала? Аз съм я къпала с Низорал, става много мека, но се уплаших да не я подразни.
Ушите ме е страх да чистя! Гледам ги, чисти са, но ме е страх нещо да не и направя. Днес ще я изкъпя, защото и се е появил пърхут. Мисля със Хърбал Есенсис, пък ще видим как ще и понесе. А иначе тя си е много спокойна,като я къпа. Въпреки, че изражението и е се еднооо ще я коля.! oleeee
Публикувано: 17 March 2006 - 06:43 PM
Публикувано: 17 March 2006 - 07:44 PM
Цитат
хехе ми не знам :-) Нашата е от един зоомагазин тук в София. Вие май не бяхте от София? d) Но те всички дакелчета си приличат! Всички са сладури w)
Ние мялко се позагубихме. ... Утре м/у другото сме на операции. Стискайте палци на Шели всичко да мине безпроблемно и утре следобяд вече щ
е е щастливо кастрирана b)
После ще пишем как е минало и как се чувства госпожицата d)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 17 March 2006 - 07:53 PM
Цитат
Защо не ги къпете с вносен кучешки шампоан, струва 7 лв. и стига за много пъти.
Публикувано: 17 March 2006 - 08:32 PM
Относно разходките в дъжда, Елмо не признава ни дъжд, ни сняг, ни нищо. Дай му да е навън! Май аз по се мръщя на дъжда отколкото той n)