Дакел
Публикувано: 27 March 2006 - 08:09 PM
Много мъничък сте го взели, дано няма проблеми и всичко да се развива добре при вас! d) d) d)
Чакаме с нетърпение снимки на малкия сладур! 1super
--------------------------------------------------
Деси, а при мен твоя сайт не се отваря! Иначе поздрави за това, че все пак си се хванала да направиш нещо за дакелите! Много добре - само дано стане всичко добре. Ако намеря нещо интересно, ще ти го пратя!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 27 March 2006 - 09:54 PM
Цитат
s) мда от няколко часа не се отваря и на мен също...! дано до утре се оправи! мерси за интереса! Сайта става много добър, само да го довърша!
---
Светльо , честито беб4е...! Много грижи ще имаш, но си заслужава 100% ! Много здраве ви пожелаваме аз и Леа! w) d)
Публикувано: 27 March 2006 - 10:48 PM
Малко копие на Морти е .. беше същото бебе 1super
Прикачени файлове
-
Morty_i_bratche_2.jpg (13.05K)
Брой сваляния: 91
Публикувано: 28 March 2006 - 06:43 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 28 March 2006 - 06:53 AM
Много добре върви сайта. Доизпипай го добре, да няма грешки, запълни с повече снимки, но не от гугъл или нет-а, а от дакели, които познаваш. Като нашите например. Надявам се всеки се съгласи и да ти изпрати по няколко снимки, за да стане готина галерия. Че така да се слагат снимки на дакели, които не познаваме, не е много хубаво. Поне за мен...
---------------------------
И м/у другото Бъди е страхотно бебче на снимките! Дано расте жив и здрав и скоро да тича из вас super best

Публикувано: 28 March 2006 - 10:47 AM
Цитат
Много добре върви сайта. Доизпипай го добре, да няма грешки, запълни с повече снимки, но не от гугъл или нет-а, а от дакели, които познаваш. Като нашите например. Надявам се всеки се съгласи и да ти изпрати по няколко снимки, за да стане готина галерия. Че така да се слагат снимки на дакели, които не познаваме, не е много хубаво. Поне за мен...
---------------------------
И м/у другото Бъди е страхотно бебче на снимките! Дано расте жив и здрав и скоро да тича из вас super best
Ахам, слагала съм някои от гугъл , което нещо не ми харесва...! А искам да направя галерия с Български дакели все пак, но нямах снимки.
dakelkata_lea@abv.bg - ето тука изпратете снимки. И ,като събера ще премахна гугълските снимки...! сложила съм няколко на Леа, ама имах само на нея! d)
---
все още не съм намерила инфо за гръбнака на дакела... s) , ако на някои случайно му попадне нека го копира за да го сложа...!
Публикувано: 28 March 2006 - 06:59 PM
Деси, сайта е много хубав. Сега го разглеждам. Ще ти пратя тези дни снимчици на Елмо, да го има и него при дакелчетата w)
Относно пускането без каишка нямаме никакви проблеми. Пускам Елмо като стигнем полянката, мен също ме е страх от колите. Но от кучетата не, познаваме се, пък и Елмо много ме слуша. Трябва да го похваля, от известно време наистина всичко изпълнява много послушно!!! Много ми е спокойно, като има непознато куче, викам го и го връзвам! Сега тези дни мислим да му вземем от тези каишки ролки, защото пораства и от време на време почна да се прави на мъж, та поне докато се ориентирам кой е на поляната мисля да го държа вързан, но поне да може да разтяга ролката и да си тичка. Ще видим w)
Публикувано: 28 March 2006 - 07:34 PM
Цитат
Относно пускането без каишка нямаме никакви проблеми. Пускам Елмо като стигнем полянката, мен също ме е страх от колите. Но от кучетата не, познаваме се, пък и Елмо много ме слуша. Трябва да го похваля, от известно време наистина всичко изпълнява много послушно!!! Много ми е спокойно, като има непознато куче, викам го и го връзвам! Сега тези дни мислим да му вземем от тези каишки ролки, защото пораства и от време на време почна да се прави на мъж, та поне докато се ориентирам кой е на поляната мисля да го държа вързан, но поне да може да разтяга ролката и да си тичка. Ще видим w)
Мерси!!! Има още неща да се направят.!!! Хайде чакам снимки от всички!!! dribble
---
за пускането : ние я пускаме без никакво притеснения. Тати я научи от бебе я пускаме и нямаме никакви проблеми. Също Леа е много страхлива, както знаете и тя просто не се отделя от нас на 5 метра...! А пък ,ако сме цялото семейство ходи пред нас и периодично се обръща да види дали сме сички. Като стадо ни събира. b) Нас от кучета не ни е страх , независимо от размерите...,е Леа е с подвита опашка...!!! Обаче от коли много...много се пазим! Толко се дразна...излизам в парка и я пазя от колите е*ати...,то няма 1 спокойно място...! Как няма кой да ги глоби...!!!
Публикувано: 28 March 2006 - 08:11 PM
Цитат
Мерси много за поздравите. Бъди наистина е много мъничък. Направо ми се иска да го гушкам като го гледам на снимката какъв е сладък!!!! Има много хубава муцунка. Как се справяте с храненето. Той не може да яде твърда храна, нали?!
Публикувано: 28 March 2006 - 08:43 PM
-------------------------
Как е сладкия Елмо щурее ли играят ли си с Морти много са сладки всички нали?
Извинявай май съм много любопитен?
Публикувано: 28 March 2006 - 09:02 PM
Прикачени файлове
-
060328_211253.jpg (44.87K)
Брой сваляния: 90
Публикувано: 28 March 2006 - 09:02 PM
Първо...Радвам се че имаме нов красавец във форума...да е жив и здрав!!!...мъжката компания се увеличава b)
dakel_fenka, поздравление за хубавия сайт, много ми харесва...ще пратя снимки на Луси задължително!!!
а относно пускането: Вани, аз я пускам само като я разхождам на места далече от коли....в Кайлъка....на Панорамата...като сме само двете ме слуша, но когато я разхождам с родезиеца на моя приятел мноооого не слуша...много обича да си играе с други кучета..никакъв страх няма от кучета.Но хора не обича много а още повече деца... s) В Събота бяхме на разходка и нашата Луси си души там нещо и я гледам с един малък мишок в уста...уловила си мишок... oo