Дакел
Публикувано: 30 March 2006 - 01:59 PM
Цитат
Цитат
-
Цитат
Цитат
исках да се запиша в дакел клуб, но се оказа че няма.
жалко
Дакел със зелени очи не съществува - извън стандарта е !
няма в стандарта, но съществува!!! Аз за пръв път чувам за зеленоок дакел!
Съществува куче със зелени очи, което прилича на дакел, но това далеч не е дакел - много ми е интересно, защо си мислите, че всичко живо, което има къси крака и издължено тяло е дакел - ми като обичате породата - уважавайте я малко - съществуват стандарти и изисквания - и не умаловажавайте с невежеството си труда на хора, които са посветили живота си да пъдържат и облагородяват една или друга порода. a)
не знам ,защо реагирате по този начин!!!!??? bl) аз нито съм, казала, че това куче е дакел, нямам и намерение,защото не съм го виждала. Вие казахте, че не е във стандарта- да, но съществува такова куче, независимо ,че не е дакел. Както и да е. Не мога да кажа, че съм невежа и че не разбирам от тази порода. Но ми е обидно! Аз не съм направила нищо нито съм обидила някой! Извинявайте, но да говорите, на човек, като мен, който се интересува толкова от дакелите е??? Просто не сте прави!!! n)
Публикувано: 30 March 2006 - 03:06 PM
Публикувано: 30 March 2006 - 03:08 PM
Цитат
Най-различни, но не и дакели, може и някой котарак да се е намесил ouu ouu ouu

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 30 March 2006 - 08:56 PM
Деси, ще ти пратя снимки на Елмито, ама сигурно утре, защото искам да го снимам, да са актуални снимките super best
Публикувано: 30 March 2006 - 10:21 PM
Поздравления за Деси и за страхотния сайт. При първа възможност ще изпратя снимки на Ира, вече излизаме и на вън, така че няма да са еднотипни.
Публикувано: 31 March 2006 - 12:38 AM
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи
Публикувано: 31 March 2006 - 09:41 AM
Публикувано: 31 March 2006 - 12:50 PM
Цитат
Цитат
Мерси много.Как е Йода бесува ли?
Ами Йода е много добре, защото вече живеем в къща с двор и предполагам си представяте колко е щастлив w) Той иначе много рядко излизаше на разходка. Сега обаче още не може да свикне да се разхожда сам по двора без мен :) ако го затворя отвън, седи само пред вратата. Иначе понякога често лае през нощта, кучета ли чува, крадци ли :( и ми изкарва акъла
Публикувано: 31 March 2006 - 12:54 PM
Цитат

Макар че съм на около половин ден възраст в този форум ще си позволя да помрача деня ви за да ви предпазя да преживеете моята трагедия.
Много ми е мъчно да споделя с вас за УЖАСЯВАЩАТА смърт на моето дакелче, но мисля че ТРЯБВА да знаете за тази опасност , която ни сполетя и да не я пренебрегвате.
Това ангелче , което виждате беше на 14 години . Беше най-невероятното същество , което съм виждала до сега... Но за съжаление каквито и суперлативи да изреждам ще са НАПЪЛНО недостатъчни за да опишат палавото и неотменно жизнерадостно бебче което си имахме толкова много години в къщи.
Вчера сутринта, при ежедневната сутришна разходка , както винаги нашата Лизка пак е хапнала от боклуците на някой ( нямаме градинка , а по скоро хълм,където съвсем по български всички си изхвърлят домашни и строителни боклуци , Лиза тича нагоре надолу без контрол тъй като е трудно да се следи къде ходи мъничето) , но този път се оказало , че те въобще не са безвредни , след около час суетене какво й е точно и нея вече я няма . Във ветеринарната клиника ни казват , че е отровена s) . Оказва се , че "някой" е сложил отрова примесена с кокали ПРЕДУМИШЛЕНО...
Случвало се е и с други познати кучета , но никога не съм си помисляла , че моето ангелче ще налети на отровният кокал...
Адски ми е мъчно и не знам какво да правя . Искам да избия всички хора с извратено подсъзнание , защото според мен никой НОРМАЛЕН човек не може да извърши нещо такова.
Макар и 14 годишна тя беше супер жива и винаги искаше да си играе и да се гушка и спи под одеалата с нас. Не можете да си представите колко нелепа ми се струва тази смърт. В един момент тя е там , а в другият вече НЕ .
Извинявам се ,ако не е тук мястото, но "споделена мъка е половин мъка" ...
Пазете си любимците от всичко и от всички !!!
Много съжалявам за кучето ти! Гадни изроди!
Публикувано: 31 March 2006 - 03:42 PM
Цитат
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи
Много съжалявам за дакела ти cry2
Това е ужасно, не знам как може да има хора които да искат да причинят смърта на някое животинче s)
Публикувано: 31 March 2006 - 08:39 PM
Целувки от нас с Елмо.
Искам да ви питам нещо - много искам да се съберем да поиграят дакелчетата. Обаче нямаме личен автомобил, а с градския транспорт ми е много абсурдно да се разнасяме. Та, дали примерно на всички им е удобно в Борисовата градина, или парка на Съветската армия. Пак е в центъра, но за нас е много по-удобно от НДК, можем да стигнем пеша. Не искам да се налагам, просто питам дали ви е удобно.
Поздрави.