Дакел
Публикувано: 28 March 2006 - 09:02 PM
Първо...Радвам се че имаме нов красавец във форума...да е жив и здрав!!!...мъжката компания се увеличава b)
dakel_fenka, поздравление за хубавия сайт, много ми харесва...ще пратя снимки на Луси задължително!!!
а относно пускането: Вани, аз я пускам само като я разхождам на места далече от коли....в Кайлъка....на Панорамата...като сме само двете ме слуша, но когато я разхождам с родезиеца на моя приятел мноооого не слуша...много обича да си играе с други кучета..никакъв страх няма от кучета.Но хора не обича много а още повече деца... s) В Събота бяхме на разходка и нашата Луси си души там нещо и я гледам с един малък мишок в уста...уловила си мишок... oo
Публикувано: 28 March 2006 - 09:05 PM
Изобщо не си любопитен, не се притеснявай да питаш за всичко. Елмо е добре, днес се наигра следобед и до сега спа(рядко му се случва да заспи толкова спокойно). Но сега пак е буден и ме лае неистово да го извеждам. С Морти са се виждали само веднъж и много играха тогава. Трябва пак да ги съберем, ще видим кога ще има среща. Цунки на бебока!
Публикувано: 28 March 2006 - 10:02 PM
Цитат
така...! Днеска и наща щеше да хване едно малко къртиче ,но не и позволих...!
-
Цитат
Мерси! b) Чакам снимки... w)
Публикувано: 29 March 2006 - 07:25 PM
Ние с Шели в събота сме на контролен преглед, стискайте палци всичко да е наред. w)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 29 March 2006 - 07:50 PM
-----------------------------
Вижте тази снимка
Прикачени файлове
-
060329_185212.jpg (48.51K)
Брой сваляния: 92
Публикувано: 29 March 2006 - 09:50 PM
Цитат
Ние с Шели в събота сме на контролен преглед, стискайте палци всичко да е наред. w)
Ооооооо! Мноооого Благодаря! w) Естествено, че ми харесват!
-
стискам палци за Шелкат! w)
Публикувано: 30 March 2006 - 03:24 AM

Макар че съм на около половин ден възраст в този форум ще си позволя да помрача деня ви за да ви предпазя да преживеете моята трагедия.
Много ми е мъчно да споделя с вас за УЖАСЯВАЩАТА смърт на моето дакелче, но мисля че ТРЯБВА да знаете за тази опасност , която ни сполетя и да не я пренебрегвате.
Това ангелче , което виждате беше на 14 години . Беше най-невероятното същество , което съм виждала до сега... Но за съжаление каквито и суперлативи да изреждам ще са НАПЪЛНО недостатъчни за да опишат палавото и неотменно жизнерадостно бебче което си имахме толкова много години в къщи.
Вчера сутринта, при ежедневната сутришна разходка , както винаги нашата Лизка пак е хапнала от боклуците на някой ( нямаме градинка , а по скоро хълм,където съвсем по български всички си изхвърлят домашни и строителни боклуци , Лиза тича нагоре надолу без контрол тъй като е трудно да се следи къде ходи мъничето) , но този път се оказало , че те въобще не са безвредни , след около час суетене какво й е точно и нея вече я няма . Във ветеринарната клиника ни казват , че е отровена s) . Оказва се , че "някой" е сложил отрова примесена с кокали ПРЕДУМИШЛЕНО...
Случвало се е и с други познати кучета , но никога не съм си помисляла , че моето ангелче ще налети на отровният кокал...
Адски ми е мъчно и не знам какво да правя . Искам да избия всички хора с извратено подсъзнание , защото според мен никой НОРМАЛЕН човек не може да извърши нещо такова.
Макар и 14 годишна тя беше супер жива и винаги искаше да си играе и да се гушка и спи под одеалата с нас. Не можете да си представите колко нелепа ми се струва тази смърт. В един момент тя е там , а в другият вече НЕ .
Извинявам се ,ако не е тук мястото, но "споделена мъка е половин мъка" ...
Пазете си любимците от всичко и от всички !!!
Публикувано: 30 March 2006 - 08:38 AM
Публикувано: 30 March 2006 - 08:58 AM
Цитат
исках да се запиша в дакел клуб, но се оказа че няма.
жалко.[COLOR=green]
Дакел със зелени очи не съществува - извън стандарта е !

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 30 March 2006 - 12:59 PM
-
Цитат
Цитат
исках да се запиша в дакел клуб, но се оказа че няма.
жалко
Дакел със зелени очи не съществува - извън стандарта е !
няма в стандарта, но съществува!!! Аз за пръв път чувам за зеленоок дакел!