Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1441 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 30 March 2006 - 01:33 PM

Цитат

Съжелявам за дакелчето...! Защо трябва да страда заради хората  n)  n)  n)
-

Цитат

Цитат

аз пък имам дакел със зелени очи, много е красива само дето е поохранена.
исках да се запиша в дакел клуб, но се оказа че няма.
жалко

Дакел със зелени очи не съществува - извън стандарта е !

няма в стандарта, но съществува!!! Аз за пръв път чувам за зеленоок дакел!

Съществува куче със зелени очи, което прилича на дакел, но това далеч не е дакел - много ми е интересно, защо си мислите, че всичко живо, което има къси крака и издължено тяло е дакел - ми като обичате породата - уважавайте я малко - съществуват стандарти и изисквания - и не умаловажавайте с невежеството си труда на хора, които са посветили живота си да пъдържат и облагородяват една или друга порода. a)
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#1442 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 01:37 PM

Много съжалявам за дакелчето

#1443 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 01:59 PM

Цитат

Цитат

Съжелявам за дакелчето...! Защо трябва да страда заради хората  n)  n)  n)
-

Цитат

Цитат

аз пък имам дакел със зелени очи, много е красива само дето е поохранена.
исках да се запиша в дакел клуб, но се оказа че няма.
жалко

Дакел със зелени очи не съществува - извън стандарта е !

няма в стандарта, но съществува!!! Аз за пръв път чувам за зеленоок дакел!

Съществува куче със зелени очи, което прилича на дакел, но това далеч не е дакел - много ми е интересно, защо си мислите, че всичко живо, което има къси крака и издължено тяло е дакел - ми като обичате породата - уважавайте я малко - съществуват стандарти и изисквания - и не умаловажавайте с невежеството си труда на хора, които са посветили живота си да пъдържат и облагородяват една или друга порода. a)

не знам ,защо реагирате по този начин!!!!??? bl) аз нито съм, казала, че това куче е дакел, нямам и намерение,защото не съм го виждала. Вие казахте, че не е във стандарта- да, но съществува такова куче, независимо ,че не е дакел. Както и да е. Не мога да кажа, че съм невежа и че не разбирам от тази порода. Но ми е обидно! Аз не съм направила нищо нито съм обидила някой! Извинявайте, но да говорите, на човек, като мен, който се интересува толкова от дакелите е??? Просто не сте прави!!! n)

#1444 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 02:16 PM

myrr, съжалявам за дакелката ти...

#1445 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 02:33 PM

Аз лично съм виждала мъжки черен дакел със зелени очи....и определено на външен вид си беше дакел.....сега кои, какви са родителите...бабите.....дядовците му....

#1446 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 02:38 PM

Добавих доста снимки в сайта!!! w)
d)
jurcheto , чакам снимки! b)

#1447 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 03:06 PM

наистина съжалявам за дакелчето.И мен много ме е страх от такива хора.Дакелката ми лае много и ме е страх да не дразни някои хора.Ако разберете че дакела ви може би е отровен веднага му дайте прясно мляко или една лъжица захар в устата.Знам че помага.Наистина съжалявам.Не знам как бих реагирала ако ми се случи.Може би бих се затворила в себе си и бих намразила хората. s)

#1448 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 03:08 PM

Цитат

Аз лично съм виждала мъжки черен дакел със зелени очи....и определено на външен вид си беше дакел.....сега кои, какви са родителите...бабите.....дядовците му....

Най-различни, но не и дакели, може и някой котарак да се е намесил ouu ouu ouu
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#1449 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 03:11 PM

сайта е супер.Веднага щом имам снимки на Лори ще ги пратя:) r)

#1450 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 07:45 PM

много благодаря! w) d) Благодарна съм на всички, които пратихте!!! r) и, които възнамеряват! b) d)

#1451 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 07:50 PM

Моята е разгонена вече? r) d) . Какви предпазни мерки предлагате? d)

#1452 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 08:56 PM

Милото дакелче............направо ми се къса сърцето. Елмо също е доста лаком и аз изпитвам ужас точно от това - да не се намери някой изрод да хвърли отрова. Много го пазя. Съжалявам за загубата ви, наистина страшно ми е мъчно. Точно тук е мястото да си споделяме за всичко!!! Наистина споделената болка е половин болка.
Деси, ще ти пратя снимки на Елмито, ама сигурно утре, защото искам да го снимам, да са актуални снимките super best
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1453 Потребителят е офлайн   caramelcha Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 10:21 PM

Здрвейте на всички! Честит дакел на Дени да му е жив и здрав малкия Бъди и да го радва много. Съжалявам много за кучето на myrr. Наистина не искам да си помислям за такова нещастие. Дали няма да го преодолеете по-лесно с друго куче (просто предлагам), защото във форума има доста такива случаи.
Поздравления за Деси и за страхотния сайт. При първа възможност ще изпратя снимки на Ира, вече излизаме и на вън, така че няма да са еднотипни.

#1454 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 30 March 2006 - 10:27 PM

Цитат

Деси, ще ти пратя снимки на Елмито, ама сигурно утре, защото искам да го снимам, да са актуални снимките super best

Мерси! Аз вече сложих една, тази която ти е на подписа! b)

#1455 Потребителят е офлайн   myrr Икона

Публикувано: 31 March 2006 - 12:38 AM

Mного благодаря на всички ... , наистина СЪЖАЛЯВАМ ,че не мога да споделя и аз ежедневието си покрай сладкишчето ми с вас. Пожелавам ви на всички много много мноооооого красиви години с вашите приятели и искрено стискам палци да не попадате на лоши хора , а само на добри същества d)
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи

#1456 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 09:41 AM

Моята дакелка също е разгонена.Да ви кажа чесно не е много приатно.:)Тече и кръв и маца всичко.Да не говорим колко мъже иска:)Не знам дали при вашите женички е така,но моята Лори ми се чекне на ръката от 1 година насам,дори без да е разгонена.:(много и се иска.Вие ще пускате ли вашите?Кога ли трябва да се пусне един дакел?Моята е на 1,7 месеца,но е слабичка да ражда,поне така ми се струва.А и не ми се дава на някой дакел да ми я ...такова:)))всички имате поздрави от нея-сега се препича на слънце и си мисли за мъже и пилета:)) l)

#1457 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:50 PM

Цитат

(cve)

Цитат

Да е жив и здрав Бъди и от нас с Йода!

Мерси много.Как е Йода бесува ли?

Ами Йода е много добре, защото вече живеем в къща с двор и предполагам си представяте колко е щастлив w) Той иначе много рядко излизаше на разходка. Сега обаче още не може да свикне да се разхожда сам по двора без мен :) ако го затворя отвън, седи само пред вратата. Иначе понякога често лае през нощта, кучета ли чува, крадци ли :( и ми изкарва акъла

#1458 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:51 PM

Цитат

Ще стискам палци.

-----------------------------
Вижте тази снимка

Бъди много прилича на Йода като малък w) Да е жив и здрав :)

#1459 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 12:54 PM

Цитат

Качена снимка
Качена снимка
Макар че съм на около половин ден възраст в този форум ще си позволя да помрача деня ви за да ви предпазя да преживеете моята трагедия.
Много ми е мъчно да споделя с вас за УЖАСЯВАЩАТА смърт на моето дакелче, но мисля че ТРЯБВА да знаете за тази опасност , която ни сполетя и да не я пренебрегвате.
Това ангелче , което виждате беше на 14 години . Беше най-невероятното същество , което съм виждала до сега... Но за съжаление каквито и суперлативи да изреждам ще са НАПЪЛНО недостатъчни за да опишат палавото и неотменно жизнерадостно бебче което си имахме толкова много години в къщи.
Вчера сутринта, при ежедневната сутришна разходка , както винаги нашата Лизка пак е хапнала от боклуците на някой ( нямаме градинка , а по скоро хълм,където съвсем по български всички си изхвърлят домашни и строителни боклуци , Лиза тича нагоре надолу без контрол тъй като е трудно да се следи къде ходи мъничето) , но този път се оказало , че те въобще не са безвредни , след около час суетене какво й е точно и нея вече я няма . Във ветеринарната клиника ни казват , че е отровена s) . Оказва се , че "някой" е сложил отрова примесена с кокали ПРЕДУМИШЛЕНО...
Случвало се е и с други познати кучета , но никога не съм си помисляла , че моето ангелче ще налети на отровният кокал...
Адски ми е мъчно и не знам какво да правя . Искам да избия всички хора с извратено подсъзнание , защото според мен никой НОРМАЛЕН човек не може да извърши нещо такова.
Макар и 14 годишна тя беше супер жива и винаги искаше да си играе и да се гушка и спи под одеалата с нас. Не можете да си представите колко нелепа ми се струва тази смърт. В един момент тя е там , а в другият вече НЕ .
Извинявам се ,ако не е тук мястото, но "споделена мъка е половин мъка" ...
Пазете си любимците от всичко и от всички !!!

Много съжалявам за кучето ти! Гадни изроди!

#1460 Потребителят е офлайн   julenceto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 March 2006 - 03:42 PM

Цитат

Mного благодаря на всички ... , наистина СЪЖАЛЯВАМ ,че не мога да споделя и аз ежедневието си покрай сладкишчето ми с вас. Пожелавам ви на всички много много мноооооого красиви години с вашите приятели и искрено стискам палци да не попадате на лоши хора , а само на добри същества d)
Не мисля че мога да заменя Лизка с друго куче скоро , защото все още не мога да повярвам че не е в другата стая и върши някоя беля... Някой ден несъмнено и това ще се случи

Много съжалявам за дакела ти cry2
Това е ужасно, не знам как може да има хора които да искат да причинят смърта на някое животинче s)

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 71
  • 72
  • 73
  • 74
  • 75
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни