Макар че съм на около половин ден възраст в този форум ще си позволя да помрача деня ви за да ви предпазя да преживеете моята трагедия.
Много ми е мъчно да споделя с вас за УЖАСЯВАЩАТА смърт на моето дакелче, но мисля че ТРЯБВА да знаете за тази опасност , която ни сполетя и да не я пренебрегвате.
Това ангелче , което виждате беше на 14 години . Беше най-невероятното същество , което съм виждала до сега... Но за съжаление каквито и суперлативи да изреждам ще са НАПЪЛНО недостатъчни за да опишат палавото и неотменно жизнерадостно бебче което си имахме толкова много години в къщи.
Вчера сутринта, при ежедневната сутришна разходка , както винаги нашата Лизка пак е хапнала от боклуците на някой ( нямаме градинка , а по скоро хълм,където съвсем по български всички си изхвърлят домашни и строителни боклуци , Лиза тича нагоре надолу без контрол тъй като е трудно да се следи къде ходи мъничето) , но този път се оказало , че те въобще не са безвредни , след около час суетене какво й е точно и нея вече я няма . Във ветеринарната клиника ни казват , че е отровена s) . Оказва се , че "някой" е сложил отрова примесена с кокали ПРЕДУМИШЛЕНО...
Случвало се е и с други познати кучета , но никога не съм си помисляла , че моето ангелче ще налети на отровният кокал...
Адски ми е мъчно и не знам какво да правя . Искам да избия всички хора с извратено подсъзнание , защото според мен никой НОРМАЛЕН човек не може да извърши нещо такова.
Макар и 14 годишна тя беше супер жива и винаги искаше да си играе и да се гушка и спи под одеалата с нас. Не можете да си представите колко нелепа ми се струва тази смърт. В един момент тя е там , а в другият вече НЕ .
Извинявам се ,ако не е тук мястото, но "споделена мъка е половин мъка" ...
Пазете си любимците от всичко и от всички !!!