Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1522 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 07 April 2006 - 04:38 PM

А тази не е ли готинка:

--------------------------
Луската е станала голяма красавица

Прикачени файлове

• Прикачен файл  ____9.jpg (47.15K)
    Брой сваляния: 87

#1523 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2006 - 05:54 PM

Знам колко е разстоянието до Дианабат. Притеснява ме изцяло и само пътуването с рейса! Особено връщането. В 94 на НДК е лудница, а в неделя съвсем(имам пресни впечатления). Пък и Елмо е станал 10кг и вече доста трудно го нося на ръце, а ако идвам ще съм сама. Нито ще мога да го гушна да го кача в рейса, нито да го смъкна. Да не говорим за това, че най-вероятно ще ореве автобуса, защото като е навън и го накарам да стои на едно място повече от 2 мин и почва да плаче и да се дърпа. Просто ми се струва, че няма смисъл да се тормозим взаимно с кучо, после ще ни се отще играта. Лична преценка на възможностите, не липса на желание. Вярно е, че не сме го свикнали от мъничък Елмо да го возим по рейсовете, грешката е наша. Но не ни се е налагало. Ако приятеля ми е свободен, ще го накарам да дойдем. С него по-се навивам да пробваме. Но сама ще ми е трудничко.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1524 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2006 - 09:19 PM

Извинявайте, че не съм чела. Не ми се сърдете.
Та.... и аз да се включа. Първо да попитам кои дакелчета ще идват?
Мил, спокойно не е толкова страшно! ;) И ние така мислихме, че Леа ще се разлае на ляво и на дясно, но бяхме в грешка. Тя милата беше толкова шашната, че не гъкна. Беше и много неестествено.! l) Дано и Елмо да е спокоен.! r) d) И аз не обичам да правиме циркове, и те разбирам, но мисля, че не е много голям проблем.! ;)
-
Вие как сте?! Аз малко занемарих писането, покрай това пътуване. r) Но вече съм редовна.! d)
-
Също искам много да ви помоля, ако познавате човек или познат със Мопс, който ще има бебенца, да пише! r) d)

#1525 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 April 2006 - 09:45 PM

Цитат

Само да не се окаже, че ще вали oleeee

Еееееее, не думай, и аз това се ядосвам. Дано е хубаво времето! Че в кално и мокро никъде не ми се ходи. То не пречи за друга, ама в градския транспорт се носим на ръце и ще бъде мноооооооого весело с кални лапи и коремче. Затова дано не вали, че иначееееее ... гадно!

------------------------

А с теб ще се разберем за по-ранния час, няма проблеми. Там ще сме! Точно някъде около 12, малко след 12 часа може би!

User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1526 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 08:37 AM

Цитат

А с теб ще се разберем за по-ранния час, няма проблеми. Там ще сме! Точно някъде около 12, малко след 12 часа може би!

Супер! 1super
Ще падне игра! l)

#1527 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 09:01 AM

Цитат

А тази не е ли готинка:

--------------------------
Луската е станала голяма красавица

Голям красавец. w) 1super
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#1528 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 09:22 AM

Cve, ти не можеш ли да дойдеш по-рано!? bl)
Почти съм убедена,че в 3:00-3:30 вече всички ще искаме да си ходим.. не е лесно да се сети по 5 часа на тая полянка b) Поне да беше сухично, та да полегнем l) oleeee

#1529 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 11:10 AM

И аз така мисля, със сигурност в 3 часа няма да има вече никой, поне не и от нас. Училището свършва и ще си тръгваме, нали затова се уговаряме по-рано че преди училището да започне да се наиграят дакелите :-) И вече след урока ще са самите животни изморени, съмнявам се да им се тича и лудува още. Въпреки че никой не знаме, но ... все пак.

Затова цве, ако можете по-рано ще е направо супер, хем да се видим и запознаем, хем и да се съберат повече дакели, че да са си идеални за игра! d)

User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1530 Потребителят е офлайн   Poli Икона

• Dreamer
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 11:56 AM

Направо ще стане идеалната игра.
User's Signature

Качена снимка
Бъдещето принадлежи на тези , които вярват в красотата на мечтите си ...!

#1531 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 April 2006 - 08:03 PM

Дано да си прекарате добре жалко,че ние с Бъди неможем.

#1532 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 08:57 AM

След малко отиваме, много хубаво временце е навън, дано се задържи и да стане купона ;-)

После ще разказваме и показваме
d)
User's Signature

Качена снимка

#1533 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 01:28 PM

Ей,защо не ми отговаряте?:( s) мислех че вие можете да ми помогнете...Лорито е болна....имаше разстроен стомах и акаше кръв:(повръщаше.:(МНОГО МИ Е ТЪЖНО.Лекаря каза да не яде трева но днес ме събуди в 3 през ноща и ми се молеше да хапне....вие май не приемате нови хора тук?Ако е така няма вече да пиша,а само ще чета вашите истории... s)

#1534 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 02:47 PM

Цитат

Ей,защо не ми отговаряте?:( s) мислех че вие можете да ми помогнете...Лорито е болна....имаше разстроен стомах и акаше кръв:(повръщаше.:(МНОГО МИ Е ТЪЖНО.Лекаря каза да не яде трева но днес ме събуди в 3 през ноща и ми се молеше да хапне....вие май не приемате нови хора тук?Ако е така няма вече да пиша,а само ще чета вашите истории... s)

Чакай, кой не ти отговаря?! И на какво по-точно не отговаряме?! Писа, че Лори яде трева, ОК, всички ядат трева. Това, че е болничка го казваш сега! И ето, че се отзовавам. И ти казвам, че това е ужасно и много ти съчувствам! Какво казва лекаря, каква е причината? Милата тя. Ще се оправи, не се притеснявай, сигурно и е раздразнено стомахчето нещо. С какво я храниш?
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1535 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 02:47 PM

Цитат

Приемаме нови хора разбира се!.. но ние не сме ветеринари и не можем да ти помогнем.. а като гледам и твоя ветеринар не е помогнал много! Нашите кучета ядат трева.. изобщо всяко куче яде трева много се съмнява тя нещо да и прави, че чак да не и даваш..
Това че ака кръв може и да е сериозно! Заведи я на добър ветеринар, който да ти помогне! Този ваши какво ви каза.. да не яде трева?! bl)

#1536 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 05:07 PM

Лориче, недей така рязко. Аз дори не съм видяла кога си писала, че Лори е болна. Много съжалявам, повярвай ми, защото на никого не пожелавам кученцето му да е болно. Това е най-лошото. Заведи я на по-добър ветеринар. Направете изследвания, посъветвай се с различни хора, но които могат да помогнат. Тук във форума също има лекари, питай и тях!
По принцип всяко куче яде трева, тя има необходими съставки за стомаха им. Разбира се не бива да се прекалява, но се съмнявам че Лорито може да изяде тооооооооолкова много трева, че чак да й навреди и да ака кръв. Това с кръвта може да е нещо съвсем малко, но може и да е сериозно, затова едни изследвания и на добър, вещ лекар!!! Понякога ядат трева, точно з ада повърнат, ако усещат нещо в стомаха си което ги дразни, като например косми козина, или някакви боклуци!

Успех и разказвай как вървят нещата! Бързо оздравяване!!!

User's Signature

Качена снимка

#1537 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 05:12 PM

А сега малко снимки от днешната среща, която мина много добре и беше супер весело! Шели така се изтощи, че сега след като я изкъпах спи и не мърда. Чак не мога да я позная! Хахаха, трябва по-честичко да правим такива срещи!

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

User's Signature

Качена снимка

#1538 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 05:14 PM

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка
User's Signature

Качена снимка

#1539 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 05:18 PM

Честно казано мислех, че съм направила повече снимки, но са само тези + още 2-3, но те не са много хубави, затова само тези сложих! Но има и няколко филмчета. Обаче тях трябва първо да проуча как да ги качвам и тогава чак ще ги сложа тук. Може, обаче, малко да са големички и не знам как ще стане! Но пък са много готини и смешни! :-))))

Надявам се следващия път да се съберем наистина повечко хора. И днес беше много хубаво с Розалия и Морти, с Цве и Йода, но ще бъде още по-готино ако са и останалите. Голяма глутница дакели ще се съберът l) l) l)

Поздрави от заспалата Шели и до скоро! Отсега съм навита за другата неделя, въпреки че нали е цветница и не съм сигурна, че ще сме свободни s) Но има време, ще наредим нещата b) w)

User's Signature

Качена снимка

#1540 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 07:26 PM

Супер беше днес, голяма игра падна.. голямо хапане, тичане.. поучихме се малко oleeee
Ето снимки и от мен:

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

Качена снимка

#1541 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 07:50 PM

Еееееееее, супер са снимките! Твоите по-добре са станали! При мен не знам защо като ги намалявам с пейт и качеството им се разваля. Иначе са много готини, но намаля ли с пейнта и се разваля. Много странно. А доколкото помня в началото не беше така, не се разваляха. Ако искаш мога да ти пратя няколко на мейла да ги видиш в оригинал как са и да сравниш с тези от форума.

Хайде поздрави на Морти, ние още си почиваме, не можем да се съвземем. b) Чак не мога да я позная Шели, верно се измори много oleeee

User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 76
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

1 потребители четат тази тема
0 потребители, 1 гости, 0 анонимни