Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#1542 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 09 April 2006 - 07:53 PM

ooo.. блазе ви! Морти вече ми носи каишката и ще излизаме след малко oleeee

--------------------
Снимките ще ми ги пратиш в ICQ някой ден като се засечем, че имам и аз за теб, които не съм ги качила тук b)

#1543 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 08:31 PM

Завиждам ви приятелски! Страхотно е било виждам. Ние не дойдохме заради разгонването на Леа....! cl) нали трябва да я пазим... s) ! и пропуснахме за жалост. Другата неделя твърдо сме там. Дано вече да е преминало...!
Но вече много по-приятно има тревичка...топло...! Абе супер! Чудно време започва за срещи.! b) w) d)
Супер снимки!!! w) Ако имате още давайте да разглеждаме.! d)

#1544 Потребителят е офлайн   direwolf Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 08:51 PM

Цитат

При мен не знам защо като ги намалявам с пейт и качеството им се разваля. Иначе са много готини, но намаля ли с пейнта и се разваля. Много странно. А доколкото помня в началото не беше така, не се разваляха.

По-голям боклук от Пейнт за всякакъв вид обработки на снимки, а и каквото и да е, не се сещам. Скапва ги, защото акълийте от Малъкимек са решили, че хората, които ползват недоносчето им, няма да имат нужда от фина настойка на jpg компресията...

Намери си една програмка, ACD See се казва, ще се родиш.
User's Signature

blood tells.

#1545 Потребителят е офлайн   deni03 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 09 April 2006 - 09:14 PM

Като гледам сте си прекарали добре поздрави на всички дакелчета.Като ви гледам така ми се искаше и ние с Бъди да сме там,но сме още много мънички

#1546 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2006 - 06:40 AM

Цитат

По-голям боклук от Пейнт за всякакъв вид обработки на снимки, а и каквото и да е, не се сещам. Скапва ги, защото акълийте от Малъкимек са решили, че хората, които ползват недоносчето им, няма да имат нужда от фина настойка на jpg компресията...

Намери си една програмка, ACD See се казва, ще се родиш.

ОК, благодаря много! :-)
User's Signature

EPAGNEUL BRETON KENNEL От РАЙЧЕВ

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1547 Потребителят е офлайн   cve Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2006 - 09:24 AM

Снимките са много готини! особено тази, където Морти и Шели тичат с едно изправено ухо като индианци w) w)

#1548 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2006 - 10:12 AM

хахахаххаха, верно и двамата са с по едно изправено ухо! Аз чак сега ги видях! Колко са смешни само l)
User's Signature

Качена снимка

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека

#1549 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 April 2006 - 07:28 PM

w) Супер сте! Много е било хубаво на срещата, поздрави на дакелчовците! Шелката е голяма красавица w) А Морти е най-сладката муцунка на света
w) Дано на някоя от следващите срещи да и ние да сме там да поиграят дакелчетата 1super
Много хубави снимки!!!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1550 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 09:41 AM

Не съм била чак толкова рязка. b) Наистина ми беше гадно. s) Водих я при много добър лекар в АНИМО и той ми каза че кръвта е от тревата-изяла е остра трева и това е наранило коремчето.Каза ми да не и давам да яде отново.Знам че когато ядат трева ги боли коремчето и искат да повърнат но не смятам че това е нормално.Все пак те са кучета.Изписаха и два вида хапчета и вече се оправи.
Добре сте си изкарали:)много хубави дакели имате...как искам и Лори да играе на воля.... cl) Ние живеем в Бъгстон,няма ли някой на близо?:) w)

#1551 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 09:44 AM

Ами вие като сте от Бъкстон, защо не идвате при Хилтън? Не ви е толкова далече, а и има удобен транспорт 1super

#1552 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 04:31 PM

Хайде другата неделя, тоест тази де b) да се съберем, но този път всички луди дакели! Ще бъде толкова весело. Съветвам ви да намерите начин и да дойдете, аз нямам търпение да дойде неделята! Страхотно беше миналата седмица, искам пааааааааааак l) Дано само котка не ми мине път, пу-пу l) l)
User's Signature

Качена снимка

#1553 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 11 April 2006 - 04:36 PM

Цитат

Хайде другата неделя, тоест тази де b) да се съберем, но този път всички луди дакели! Ще бъде толкова весело. Съветвам ви да намерите начин и да дойдете, аз нямам търпение да дойде неделята! Страхотно беше миналата седмица, искам пааааааааааак l) Дано само котка не ми мине път, пу-пу l) l)

Цветница е! Аз не съм сигурна, че ще успея да дойда .. имам имен ден.. ouu

#1554 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 06:36 AM

Оооооооооо, да бе верно! А мен нищо чудно пък да ме канят на имен ден... oleeee съвсем ми беше излязло от акъла :-)

Ами ще видим, може пък в събота да си направим наша среща, ако повече дакели могат да дойдат d) d) d) Какво ще кажете???

User's Signature

Качена снимка

#1555 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 07:10 PM

Толкова се бяхме навили да дойдем. Но се оказа, че този уийкенд ни е абсолютно невъзможно. Ще имаме гости! Събота едни, неделя други............Ще се видим друг път, тепърва ще става топличко w) Пък и като гледам какъв е студ навън,.....дано се оправи времето по-скоро!
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#1556 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 April 2006 - 09:50 PM

Здравейте... b)
Видях, че се заговорихте за тревата и аз да кажа....
И Леа много яде трева.! bl) Ама всеки ден ! Да я спирам ли ?! Щото гледам каква трева избира една малка , която не е такава осилеста...! Ама ако не трябва няма да и давам. Иначе много я обича. Яде и много магданоз и зелена салата.! b) Вашите обичат ли зеленчуци!?
---
На нас ни мина разгонването. Вече почти сме ОК! w) d) Та, ако има среща тая неделя ще сме на линия! r) d)
-
Много поздрави!

#1557 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 06:38 AM

Не знам, това с тревата според мен не е проблем. Разбира се, кота е в рамките на нормалното. Винаги има и изключения. Сега излиза млада, зелена тревичка и всички се нахвърлят на нея. Не знам дали би им навредила. Не е зле да се внимавама малко повече. Особено с нашите бебета, които пък за първи път виждат такава хубава зелена тревичка b)

А за зеленчуците пък смятам, че има още по-малко проблеми. Плодове, зеленчуци - Шели яде всичко. Като с плодовете да не се прекалява, че имат много захар. А зеленчуците са даже полезни b)

User's Signature

Качена снимка

#1558 Потребителят е офлайн   loriche Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 01:38 PM

За тревата мисля че не трябва-така ми каза лекаря.За зеленчуците обаче знам че трябва да са в сварено състояние-само да не са сурови.Не че Лори не яде морковчетата сурови:)Тази неделя се прибирам в Плевен и няма да мога, а и много ме е страх с този градски транспорт.Лорито наистина е луда.ще се срещна с ЛУСИТО:))Ей,забравих да ви питам харесва ли Ви Лоричето?JURCHETO и е сложила снимки.Тя има нужда от комплименти:)хихи.Утре ще пътувам с кола и с дакел-ужас!!Вие как се спрявате-аз не мога да я спра да лудува.чао

#1559 Потребителят е офлайн   HERZ Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 02:23 PM

относно пътуванията ние сме angelpik

заленчуците аз пък знам, че и в сурово състояние са полезни. Шели с удоволствие си хапва марули, моркови, краставици, лук даже l) никакви проблеми!

Лорчето е красавица, като всички останали дакели. Понякога имам чувството, че всички са еднакви l) l) l) На моменти доста прилика имат като разглеждам снимките из форума...

На Великден сме в Русе, така че очаквайте нови фотосесии d) d) d) l)
Надявам се да стане игра и с русенските дяволи 1super

User's Signature

Качена снимка

#1560 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 02:36 PM

Цитат

На Великден сме в Русе, така че очаквайте нови фотосесии d) d) d) l)
Надявам се да стане игра и с русенските дяволи 1super

Силве, тамън щях да те питам няма ли да сте в Сандански.. вие пък в Русе oleeee
Ние с Мортьо ще сме в Сандански 1super

#1561 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 April 2006 - 03:04 PM

Цитат

Ooooo, гледам Луската не скучае докато Морти е далече.. компромати, компромати  .. Между другото няли приятеля ти има Риджбек? Пусни някоя снимка да го видим 

Така аз се изгубих малко...но ей сега ще наваксам l) Няма нищо такова, Рози..всичко е било под моя контрол..Луси само Морти си иска, много ми е интересна като го гледа на комп-а..ся съм и сканирала една негова снимка...Да, приятелят ми има Риджбек, и снимки ще сложа...

А снимките са страхотни, супер е било!!! Продължавайте да правите такива срещи и да ни радвате със снимки b)

А относно тази трева...Луси никога през живота си не е яла трева.... bl) Ха, приятна изненада.. Лори и Луси ще си поиграят d) С Луси тък нямамникакъв проблем като я возим в кола..сядаме на предната седалка и така се пъчим..да ни видят всички..хехе

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 77
  • 78
  • 79
  • 80
  • 81
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

2 потребители четат тази тема
0 потребители, 2 гости, 0 анонимни