Дакел
Публикувано: 16 June 2006 - 09:30 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 16 June 2006 - 11:06 AM
Знаеш ли майка й и баща й от кой вид дакели са?
Значи Стинки е на близо 3 месеца и мисля, че е около 2 кг., но Бети е мини-дакел- към 5 кг е...малко повече от 5.Таткото е по-едър,но сигурно е към 6 кг. А твоето бебе ,ако е от по-едрите е нормално да е дебеличко в момента. Струва ми се,че е по-едро, поне доколкото виждам от снимките ви:))
Готина е .Мисля, че определено е по-добре да си хапва от колкото да е капризна като Бет и Стинки w) w) w)
Не й се притеснявай,сладка е :) b) b) b)
Публикувано: 16 June 2006 - 11:17 AM
Цитат
Aко ще и от най-гигантските за гиганските дакели да е.. НЕ Е НОРМАЛНО ДА Е ДЕБЕЛО! Трябва да изглежда добре за размерите си.. каквито и да са те. Щом куче изглежда дебело значи трябва да яде по-малко! Няма ги тия работи то е бебе тряа да е дебело.. кучето трябва да се пази от малко! cl)
Публикувано: 16 June 2006 - 11:22 AM
Така че,не му се притеснявай на бебока. Обичай си го и го гушкай много. Това е особено важно за дакела- да усеща ,че го обичаш и така е щастлив w) w) w) w)
Публикувано: 16 June 2006 - 11:33 AM
П.П. На тая тема повече няма да пиша..
Публикувано: 16 June 2006 - 11:35 AM
Прикачени файлове
-
bet_i_stink.jpg (51.62K)
Брой сваляния: 78
Публикувано: 16 June 2006 - 11:37 AM
Публикувано: 16 June 2006 - 11:48 AM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 16 June 2006 - 11:53 AM
Публикувано: 16 June 2006 - 11:24 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 17 June 2006 - 09:49 AM
Цитат
Като са малки... кои? -Дакелите или кучетата...ако говорим за дакелите.. не мисля, че има друга порода която няма да го направи...Даже дори не бих казала, че "късат много мебели" не им е заложено... bl) но бели правят... Ако наистина си решила да си вземеш куче ще трябва да свикнеш с разхвърляне, късане, ядене....
Цитат
........

Вход

Горе
Цитиране +