Дакел
Публикувано: 19 July 2006 - 08:04 AM
Ние с Амор и Жанина заминаваме в петък за Камчия ! 1super
Целта на пътуването е колкото дакелите да вземат участие в изложбите, толкова и мама да си почине на моренцето ! Аморчо има опит с морето, умее да плува и да досажда на почиващите oleeee , но за Жанина не знаем още - не го е виждала ! dribble
След 01.08.06 очаквайте подробен доклад и снимков материал !
Който има път натам да се обажда super best

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 27 July 2006 - 09:35 AM
Не искате ли тая седмица в събота или неделя една срещичка да си чукнем? b)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 30 July 2006 - 02:41 PM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 31 July 2006 - 02:52 PM
Иначе при вас как стои въпроса със бълхите и кърлежите ?! Има ли "изненади" n) ние тая година само с бълхи минахме... n) няма как на село...толкова животни...! Иначе противопаразитните каишки ни помагат, а това лято пробвахме и шампоан ? bl) Вие как се справяте ? d)
Публикувано: 01 August 2006 - 11:35 AM
Слагаме й Фронтлайн на капки. И щом не хваща, значи й действа добре.
Лориче, пробвайте с една пудра - Болфо се казва. Била хем евтина, хем доста ефикасна. Може пък да помогне.
Шампоана против бълхи не съм го пробвала, но не ми звучи много надеждно ;)

Публикувано: 01 August 2006 - 02:29 PM
Дано само не ни мине черна котка път, че вече за кой път го отлагаме това вадене на зъби oleeee oleeee oleeee
Море тая година за нас няма. Догодина ще видим. А на Шели не й пречи да си прави слънчевите бани и вкъщи пред прозореца n) Не му идва на акъла, че е вредно. Много обича особено сутрин да се излегне до прозореца, където пада светлината.

Публикувано: 01 August 2006 - 03:43 PM
Все пак довечера като се прибера може и да сложа някоя нова снимка, а ако не днес то тия дни b)

Публикувано: 03 August 2006 - 01:26 PM
От нас снимки май няма да има скоро. Вкъщи нета не го бива много-много. Все изчезва вечерно време, а и аз като се прибера и последното нещо, за което се сещам е нета и форума. Така че някой уикенд ще е. Тогава ще сложа някои нови снимчици на Шели.
Онзи ден се овъргаля в едни л....на n) То добре, че не беше нещо по-лошо, щото и това го е правила n) n) После имаше чип-чип вкъщи! Като я мия и къпя е много добричка. Стои си кротко и не мърда. Не се нито плаши от водата, ама и не й се радва. Безразлична й е нещо. При вас как стоят нещата? d)
Ние този месец ставаме на една годинкааааааааааааааа. Каки сме вече l) Трябва някво празненство да й измислим. oleeee хехе Тъкмо ще съм се върнала от командировка и ще я изненадам. :-)))

Публикувано: 07 August 2006 - 07:27 PM
на Леа, моята най-любима дакелка! Днес навършваме 7 годинки!!!
d) b)
Прикачени файлове
-
1008_013_59_1068.gif (6.94K)
Брой сваляния: 43
Публикувано: 07 August 2006 - 10:01 PM
Голям човек (куче ) е Дакела !
Смел и всеотдаен :

Давид и Голиат ( Алекс и Лари )

Най накрая те гътнах ... какво като си по голям. Аз имам дакелско сърце ;)
bravoS , victoryVVV , cheers
Публикувано: 08 August 2006 - 08:41 AM
Цитат
на Леа, моята най-любима дакелка! Днес навършваме 7 годинки!!!
d) b)
Хей, честито да й е на Лейчето! Да е жива и здрава и още 2 пъти по толкова да ви радва и весели с номерата си!
Разказвай сега как изкарахте празника w)

Публикувано: 08 August 2006 - 08:43 AM
Цитат
Голям човек (куче ) е Дакела !
Смел и всеотдаен :
Давид и Голиат ( Алекс и Лари )
Най накрая те гътнах ... какво като си по голям. Аз имам дакелско сърце ;)
bravoS , victoryVVV , cheers
хехе, страхотни снимки, точно в стил ДАКЕЛ d) d) d)
разкажете нещо повече за този бандит cheers

Публикувано: 08 August 2006 - 09:09 AM
Страхотни са, а колко са щастливи bravoS l) d) bravoS
Публикувано: 08 August 2006 - 10:44 AM
Цитат
Страхотни са, а колко са щастливи bravoS l) d) bravoS
Да, Розалия.
Безгрижни и весели. И играят до припадък.