Дакел
Публикувано: 08 August 2006 - 10:37 PM
Браво на вас! worthy
Публикувано: 08 August 2006 - 10:41 PM
Цитат
Цитат
на Леа, моята най-любима дакелка! Днес навършваме 7 годинки!!!
d) b)
Хей, честито да й е на Лейчето! Да е жива и здрава и още 2 пъти по толкова да ви радва и весели с номерата си!
Разказвай сега как изкарахте празника w)
Мерси ! w) На празника поне се забавлявахме! b) Имаше торта от пиле! хаха l) b) d) И Лейчето ни черпи по малко от нея ! b)
d)
Публикувано: 09 August 2006 - 12:55 PM
Цитат
Na 08.08.2006 na krustovi6teto na Simeonovsko 6ose i aleia Javorov e nameren vuzrasten jenski dakel s tunka kojena kai6ka.
za kontakti:0889905004,0899966572

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 09 August 2006 - 07:25 PM
Цитат
Цитат
Голям човек (куче ) е Дакела !
Смел и всеотдаен :
Давид и Голиат ( Алекс и Лари )
Най накрая те гътнах ... какво като си по голям. Аз имам дакелско сърце ;)
bravoS , victoryVVV , cheers
хехе, страхотни снимки, точно в стил ДАКЕЛ d) d) d)
разкажете нещо повече за този бандит cheers
Здравейте HERZ,
"Бандита" и бандитства и "помага" много.
Най-смешната помощ от скоро е следната: реших да измия колата-пускам водата в маркуча и той е под налягане.
Хващам пистолета за пръскане и започвам да изтеглям маркуча от градината към колата.
Лари гледа умно.
И нали си е природно интелигентен като ДАКЕЛ веднага схваща че ми е тежко и се заема да помага. Захапва маркуча десеттина метра след мен и почва да опъва и той.
Да ама нещо затяга - Лари възмутен стиска по здраво непокорния маркуч и зъбките му като иглички минават през гумата.
Получава се силно струяща душ слушалка в устата на дакела.
Поглежда ме питащо и обидено , а в погледа му чета:
" Е ! К`во сега аз ще помагам а вие ще ме къпете ли"?
А Лари дойде от София в морската столица, от младо и симпатично семейство, с дете и проблем с алергия от дакела.
Днес се завърна и другата любимка на баща ми - дакелката Сиси.
На 11 год. вече - претърпя успешна операция от рак на млечните жлези във ветеринарния институт в гр. Ст. Загора .
След месец и половина - напълно излекувана и жизнена очаквам да се включи в Управителния съвет на фабриката за производство на бели.
За да е по весело...
d)
Публикувано: 09 August 2006 - 08:14 PM
Много целувки и весели игри на малките палавници , от мен и от Айра w)

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 10 August 2006 - 08:48 AM
Радвам се, че при вас така добре се забавлявате! 1super

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 20 August 2006 - 09:38 AM
Прикачени файлове
-
CD3.jpg (17.18K)
Брой сваляния: 48

Публикувано: 20 August 2006 - 02:49 PM
А ако е женско й е раничко. Даже казват, че при дребните породи идва разгонването доста по-късно. Но най-добре се консултирайте с вет-лекар!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 22 August 2006 - 08:12 AM
Дано ни е все така добричка, палавичка и най-вече здравичка!
Поздрави от нас за вас и ви чакаме скоро във форума и по поляните, че ще се забравим иначе! wink
п.с: Може скоро да има и някоя нова снимчица от нас!

Публикувано: 22 August 2006 - 03:50 PM
п.п. Срещи няма ли да има вече?
Ние на 24.08 ставаме на 5 месеца

"За величието на една нация, и моралния й прогрес може да се съди по отношението й към животните" - Махатма Ганди
http://forum.dog.bg/...0-%D1%82%D0%B8/
Публикувано: 23 August 2006 - 09:14 AM

ВСЕКИ ДЕН в България десетки животни намират смъртта си от човешката глупост, злоба или нехайство!!! :-( [br]Ако и ти си против тези безсмислени и жестоки убийства, сложи този надпис под постовете си.[br]Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да не живеят в този суров и нечестен свят!!
www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]
Публикувано: 24 August 2006 - 07:51 PM
За жалост не успях да празнувам рождения ден на Шели. Точно в този ден заминах сутринта в командировка и s) нямаше как. Само я нацелувах и накушках преди да тръгна и се разделихме. Днес се прибрах и беше луда радост и от двете страни b)
Сега ще си наваксаме пропуснатото и ако ми остане време ще кача малко нови снимки!

Публикувано: 26 August 2006 - 10:42 AM
Прикачени файлове
-
2.JPG (18.51K)
Брой сваляния: 48