Дакел
Публикувано: 11 June 2007 - 11:04 AM
Публикувано: 11 June 2007 - 05:42 PM
Цитат
Благодаря предварително!
Здравейте ! b)
Казвам се Бистра Панова и съм Председател на Дакел Клуб България и собственик на Първи Лицензиран развъдник за дакели Casa del Amore . Ако се интересувате от високопордно кученце от породата дакел, можете да ми се обадите винаги на тел. 0878 399 150, имейл bistrapannova@abv.bg или да погледнете двата ни сайта :
www.amor.dir.bg
www.dackelklub.dir.bg
Към края на месеца очаквам живот и здраве две кучила от много добри майки - и двете австрийки.
Всичките ни кучета са шоу-клас, с родословия и се полагат максимални грижи за тях.
Ще се радвам да се запознаем, ако Ви е приятно. super best
Поздрави
Бистра Панова

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 18 June 2007 - 12:09 PM
bgflag Скъпи приятели на дакела, Уважаеми членове !
Дакел Клуб България има удоволствието да Ви съобщи, че на 24.07.2007 г. ще се проведе Международна Специализирана Изложба за 4. Група.в гр . Кранево
Съдия г-н Стефан Попов,
Наблюдател г-н Антоан Хлебаров.
Изложбата ще се проведе с помоща на БРФК и ще бъде в рамките на Международна Седмица на Кучето Шабла, където ще бъдат порведени многобройни екстериорни изложби, вкл. СACIB Македония и CACIB Черна Гора. При получени 3 САС, кучето Ви ще има възможостта да, стане шампион на БГ , както и да двете ни съседки.
Заявки за участие моля на e-mail bistrapannova@abv.bg
Или на тел 00878 399 151
Банкова сметка №
Приканваме всички членове на клуба, които са все още без експертни оценки да вземат участие в изложбата и да оценят кучето си .
www.dackelklub.dir.bg
bgflag

Публикувано: 21 June 2007 - 03:37 PM
Публикувано: 12 July 2007 - 12:05 PM

Публикувано: 12 July 2007 - 12:09 PM

Публикувано: 19 August 2007 - 06:39 PM
благодаря предварително.
Прикачени файлове
-
DSCF0324.JPG (105.83K)
Брой сваляния: 153
Публикувано: 19 August 2007 - 09:09 PM
Цитат
благодаря предварително.
Извинявам се за неразбирането ми.Не разбрах правилно.Прочетох другото ти съобщение във форума.Съжалявам. s) Надявам се да намериш своето ново дакелче което ще ти върне радостта.... s)

Вани и Лори
Публикувано: 23 August 2007 - 07:01 PM
Ако някой е запознат със цена за малко дакелче , моля да сподели!
няма никакво значение родословието просто да е здраво и в добра форма,и на каква възраст може да се вземе от майката за да се отглежда
вече в домашни условия.
поздрави Лйбомир Илиев гр.Добрич
lubomir1@bergon.net
Публикувано: 23 August 2007 - 07:43 PM
Шоу клас кучетата са за хора, които се интересуват от изложби и тн, а пет клас кучетата са чудесни домашни любимци. Често цената на пет клас кучетата, е същата като на неродословните кучета, но аз поне мисля, че пет клас кучето е по-добрият вариянт от неродословно.
Можете да вземете кучето на 45 дена, тоест след първата ваксина, но повечето развъдници ги раздават едва след втората ваксина (тоест на 2 месеца), което 100% е по-добрият вариянт.

В приятелството няма породи!