Дакел
Публикувано: 11 June 2007 - 11:04 AM
Ами аз съм от Ловеч.Хайде утре ще ти пиша и ще се разберем :)
Публикувано: 11 June 2007 - 05:42 PM
Цитат
Здравейте!Много бих се радвала,ако ми разкажете повече за дакелите и отглеждането им!Имах немско дог,който почина тази година:((( Сега мисля за по-малка порода,например дакел. Как и къде мога да потърся ,за да съм сигурна поне малко в чистото му родословие?
Благодаря предварително!
Благодаря предварително!
Здравейте ! b)
Казвам се Бистра Панова и съм Председател на Дакел Клуб България и собственик на Първи Лицензиран развъдник за дакели Casa del Amore . Ако се интересувате от високопордно кученце от породата дакел, можете да ми се обадите винаги на тел. 0878 399 150, имейл bistrapannova@abv.bg или да погледнете двата ни сайта :
www.amor.dir.bg
www.dackelklub.dir.bg
Към края на месеца очаквам живот и здраве две кучила от много добри майки - и двете австрийки.
Всичките ни кучета са шоу-клас, с родословия и се полагат максимални грижи за тях.
Ще се радвам да се запознаем, ако Ви е приятно. super best
Поздрави
Бистра Панова

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 18 June 2007 - 12:09 PM
bgflag Скъпи приятели на дакела, Уважаеми членове !
Дакел Клуб България има удоволствието да Ви съобщи, че на 24.07.2007 г. ще се проведе Международна Специализирана Изложба за 4. Група.в гр . Кранево
Съдия г-н Стефан Попов,
Наблюдател г-н Антоан Хлебаров.
Изложбата ще се проведе с помоща на БРФК и ще бъде в рамките на Международна Седмица на Кучето Шабла, където ще бъдат порведени многобройни екстериорни изложби, вкл. СACIB Македония и CACIB Черна Гора. При получени 3 САС, кучето Ви ще има възможостта да, стане шампион на БГ , както и да двете ни съседки.
Заявки за участие моля на e-mail bistrapannova@abv.bg
Или на тел 00878 399 151
Банкова сметка №
Приканваме всички членове на клуба, които са все още без експертни оценки да вземат участие в изложбата и да оценят кучето си .
www.dackelklub.dir.bg
bgflag
bgflag Скъпи приятели на дакела, Уважаеми членове !
Дакел Клуб България има удоволствието да Ви съобщи, че на 24.07.2007 г. ще се проведе Международна Специализирана Изложба за 4. Група.в гр . Кранево
Съдия г-н Стефан Попов,
Наблюдател г-н Антоан Хлебаров.
Изложбата ще се проведе с помоща на БРФК и ще бъде в рамките на Международна Седмица на Кучето Шабла, където ще бъдат порведени многобройни екстериорни изложби, вкл. СACIB Македония и CACIB Черна Гора. При получени 3 САС, кучето Ви ще има възможостта да, стане шампион на БГ , както и да двете ни съседки.
Заявки за участие моля на e-mail bistrapannova@abv.bg
Или на тел 00878 399 151
Банкова сметка №
Приканваме всички членове на клуба, които са все още без експертни оценки да вземат участие в изложбата и да оценят кучето си .
www.dackelklub.dir.bg
bgflag

Публикувано: 21 June 2007 - 03:37 PM
Виж те това http://www.vbox7.com/play:e0632aa5 l) l) l)
Публикувано: 12 July 2007 - 12:05 PM
С радост и гордост споделяме, че на 25.06.07 Жанина ни дари с уникални за България бебета - две шоколадови, две шоколадов мрамор и 1 черен мрамор, каквото, дори и ние си нямахме още. Кученцата са добре, майката също, вече прогледнага и невероятно сладки и дебели w) w) w)

Публикувано: 12 July 2007 - 12:09 PM
С радост и гордост споделяме, че на 25.06.07 Жанина ни дари с уникални за България бебета - две шоколадови, две шоколадов мрамор и 1 черен мрамор, каквото, дори и ние си нямахме още. Кученцата са добре, майката също, вече прогледнага и невероятно сладки и дебели w) w) w)

Публикувано: 19 August 2007 - 06:39 PM
Здравейте на всички,Понеже загубих моя дакел,много спешно си търся мъжки кафяв съсокосмест дакел бебе.Аконякой може да ми намери моля да се обади на 0899 591 342-Любомир Илиев град Добрич , или ми пише на:lubomir1@bergon.net
благодаря предварително.
благодаря предварително.
Прикачени файлове
-
DSCF0324.JPG (105.83K)
Брой сваляния: 152
Публикувано: 19 August 2007 - 09:09 PM
Цитат
Здравейте на всички,Понеже загубих моя дакел,много спешно си търся мъжки кафяв съсокосмест дакел бебе.Аконякой може да ми намери моля да се обади на 0899 591 342-Любомир Илиев град Добрич , или ми пише на:lubomir1@bergon.net
благодаря предварително.
благодаря предварително.
Извинявам се за неразбирането ми.Не разбрах правилно.Прочетох другото ти съобщение във форума.Съжалявам. s) Надявам се да намериш своето ново дакелче което ще ти върне радостта.... s)

Вани и Лори
Публикувано: 23 August 2007 - 07:01 PM
Здравейте на всички,
Ако някой е запознат със цена за малко дакелче , моля да сподели!
няма никакво значение родословието просто да е здраво и в добра форма,и на каква възраст може да се вземе от майката за да се отглежда
вече в домашни условия.
поздрави Лйбомир Илиев гр.Добрич
lubomir1@bergon.net
Ако някой е запознат със цена за малко дакелче , моля да сподели!
няма никакво значение родословието просто да е здраво и в добра форма,и на каква възраст може да се вземе от майката за да се отглежда
вече в домашни условия.
поздрави Лйбомир Илиев гр.Добрич
lubomir1@bergon.net