Дакел
Публикувано: 12 November 2005 - 08:35 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 08:44 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 09:14 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 09:23 PM
Публикувано: 12 November 2005 - 10:36 PM
А при вас как е с дрешките? Налага ли се сега както е времето навън да ги обличате малките? Гледам на снимките са си "голички" b) Но и доста са играли, нямали са нужда от излишен товар l) И м/у другото страхотни снимки! Малеееееее голяма игра е паднала! Хихихи....

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 12 November 2005 - 10:58 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 13 November 2005 - 09:42 AM
Публикувано: 13 November 2005 - 02:03 PM
Цитат
Сутринта беше голям студ и реших да го облека, нооо още с отиването махнах на морти полото! r) Между другото къде си го видяла, че аз нещо.. не го намирам r)
Цитат
Това са малкия Енди и Saffari (Лили) .. Саричка и Ели ги нямаше s)
Публикувано: 13 November 2005 - 02:40 PM
Обяанявайте сега кой кой е на снимките b)

Публикувано: 13 November 2005 - 03:51 PM
Имах сериозна причина да не дойда,но ми е мъчно че не можах да видя сладките дакелчета и особено Елмо,когото още не съм имала възможността да нагушкам,а много го харесвам(както и всички дакелчета w) )...Нищо-все някога се надявам да се видим,а може и да си направим някаква отделна среща само на малките кученца,например...
Галя,благодаря за интереса към мен и Саричка. Ето една снимка от предишна среща на сайта.Аз изглеждам ужасно,но се оказа,че това е единствената ми снимка със Сара от срещите на сайта bl) .Незнам как е станало,но съм снимана или с други кучета или Сара е снимана с други хора l) l) ...Нейни по-хубави снимки има в булдоческата тема и във фотоконкурса,а моя по-хубава снимка има в една тема - "Предложение" се казва и е в Общ форум.
Поздрави от нас на всички дакелчета и пинчета! w) b)

Сара-кученцето,което носи усмивка в деня ти!
Публикувано: 13 November 2005 - 04:01 PM

Публикувано: 13 November 2005 - 04:31 PM

Публикувано: 14 November 2005 - 09:12 AM
направо ми се иска да ги схрускам тези дакелчета, големи са сладури
И Елмо само колко смаяно гледа, че е преборил Морти на една от снимките w)
Морти дали ще разте още, имам предвид на ръст, така от снимките нямам представа колко са големички точно, но ми изглеждат просто идеални!!! w) w)
Публикувано: 14 November 2005 - 11:37 AM
Публикувано: 14 November 2005 - 01:22 PM
Но с Шели ще дойдем по-нататък на срещите, че ни казаха сега в началото да избягваме контакта с други животни! Ние я взехме на 52 дни и все още не й бяха били първата ваксина и затова сега е малко назад "с материала" и ще внимаваме все още! Но лекарката каза, че не е фатално и да не се притесняваме затова! Затова сега ще й бият и една допълнителна ваксина! Но в началото ще бъдем по-внимателни, а и все още си е бебе и ... като при хората, по-бавно ще я караме! :-)
Поздрави на палавите джентълмени и на Леа w)

Публикувано: 14 November 2005 - 06:43 PM