Цитат
Дакел
Публикувано: 15 October 2008 - 03:08 PM

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com
Публикувано: 26 October 2008 - 06:49 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 07:22 PM
Публикувано: 26 October 2008 - 07:32 PM
Цитат

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
Публикувано: 03 November 2008 - 12:01 AM
Публикувано: 05 November 2008 - 03:16 PM
Нашата мини дакелка Лора е на 3,5 и до сега не е имала кученца, защото не можахме да намерим мъжки мини дакел.
Сега намерихме и се надяваме следващият път като се разгони да си имаме малки дакелчета.
Ветеринарният ни лекар каза обаче, че ще трябва да ражда чрез секцио, защото били теснокости.
Искам да попитам дали наистина е така, някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем? И ако наистина трябва да роди със секцио, това опасно ли е за нея?
Благодаря Ви предварително.
Публикувано: 06 November 2008 - 02:11 PM

Публикувано: 13 November 2008 - 07:35 PM

Публикувано: 14 December 2008 - 06:22 PM
2. Има бутон Промени, чиято цел е да не се пускат поредни постове.
3. И още 5 поста да напишеш - явно няма кой да ти отговори.
4. Емотиконите имат цел, те не са просто украса или картинки.
Ако ти се спами - посети някой детски форум. Този ползвай, ако знаеш как се комуниркира нормално.

Публикувано: 14 December 2008 - 07:42 PM
Публикувано: 14 December 2008 - 08:31 PM
Цитат
2. Има бутон Промени, чиято цел е да не се пускат поредни постове.
3. И още 5 поста да напишеш - явно няма кой да ти отговори.
4. Емотиконите имат цел, те не са просто украса или картинки.
Ако ти се спами - посети някой детски форум. Този ползвай, ако знаеш как се комуниркира нормално.
Айде да се стегнеш малко!А? Момичето просто иска да и се помогне!Кучето не било родословно.Ти родословно куче имаш ли?Ако имаш браво.Радвам се.
А Съни е супер сладка дакелка!(познавам я лично :P)
Да се стегнеш малко става ли?
МОД: следващото подобно мнение ще ви донесе БАН за 7 дни. Това е официално предупреждение.
Дакелчу и КлеоАсен са отстранени от форума за нарушаване на правилата.
Прочетете правилата на този форум. В дог.бг НЕ СЕ НАСЪРЧАВА междусъседското и междублоково развъждане. Целта на този форум е да повишава киноложката култура. Ако не смятате, че тази цел ви допада имате право да не пишете тук. Мнения, които противоречат на принципите и правилата на форума ще бъдат трити безапелационно.
Горното се отнася за всички.

Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!
Публикувано: 21 December 2008 - 04:13 PM
Публикувано: 02 January 2009 - 10:39 AM
Цитат
Здравей!Аз имам дакелка,която ми подариха,така че незнам от къде са я взели.Мога само да ти дам съвет да не взимаш от зоомагазин,защото не съм чувала приятни неща.Въпреки че може да попаднеш и на добро кученце.Има си клуб на дакелите,в които аз не членувам,защото не виждам смисъл.Не си спомням името на човека,които го ръководи,но можеш да чукнеш в интернет и ще ти излезе.Съжалявам,че не ти дадох точен отговор но все е нещо.А за избора на порода-браво,няма да съжалявате.Дакелите са много умни,с характер,обичат децата и са много забавни. :wub:

Вани и Лори
Публикувано: 02 January 2009 - 10:52 AM
Цитат
Дакел Клуб България - 0878 399 150 - обадете се и ще ви предложим качествено кученце с родословие и всички други необходими документи !

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg
Публикувано: 02 January 2009 - 11:00 AM
Цитат
Чистопородни трябва да са, защото когато се кръстосват кучета с недоказан произход, вероятността бебетата да наследят здравословни проблеми, а и екстериорни също, е много голяма. Който иска да създава или гледа болни кучета и недобре изглеждащи дакели, то нека да рискува с такива, но не е редно, а и не е хуманно !

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg