Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#2841 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip
  • Група: Модератори

Публикувано: 15 October 2008 - 03:08 PM

Цитат

тарся да купя дакелче
Точно над вашия пост има съобщение за дакел клуба.Обърнете се към тях, тук не е форум купувам-продавам.
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка
Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.
http://avocett.blogspot.com

#2842 Потребителят е офлайн   eliili Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители
Публикувано: 26 October 2008 - 06:49 PM

Имам дакел на 10 години Преди една седмица се разгони днес детето без да иска го испусна и направи белята с една болонка Дай те савет Говорих с ветеринара и то каза ако не желаем бременоста да я зеведем да и бие инжекция даи те савет какво да правя :'(

#2843 Потребителят е офлайн   4afi Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
Публикувано: 26 October 2008 - 07:22 PM

Кучетата ядат трева когато ги боли корем.

#2844 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 26 October 2008 - 07:32 PM

Цитат

Имам дакел на 10 години Преди една седмица се разгони днес детето без да иска го испусна и направи белята с една болонка Дай те савет Говорих с ветеринара и то каза ако не желаем бременоста да я зеведем да и бие инжекция даи те савет какво да правя :'(
Инжекции, които са вредни, или кастрация. Така няма да имате проблеми за в бъдеще никога.
User's Signature

Нали уж някога хората слушали кукувицата, за да разберат колко години ще живеят. Аз по цял ден ги слушам две кукувици от единия орех на другия и обратно, и бая кукания чух, едва ли ще доживея толкова. Но се замислих, че именно хората, които се спират за момент да послушат кукувицата, живеят по-дълго. Защото знам ли, това щастие и спокойствие от ей такива простички неща, сигурно е полезно за здравето.

#2845 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 27 October 2008 - 03:24 PM

Цитат

тарся да купя дакелче

Обадете се на тел 0878 399 150 - Бистра Панова - ще Ви препоръчаме дакелче !
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#2846 Потребителят е офлайн   polia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 03:04 PM

Ние имаме женски мини дакел. Голяма сладурана. Много мила, но и с характер. Мисля, че найстина си заслужава.

#2847 Потребителят е офлайн   alisa Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Interests:Фотография, ротвайлери, котки, музика, конна езда и мн. други. :)

Публикувано: 31 October 2008 - 03:13 PM

Здравейте кученцата са ви много сладички !  :wub:
Ето и от мен няколко снимки на две дакелчета едното се казва Джери а другото се казва Джиджи :)
Качена снимка
Качена снимка  :blink:
Качена снимка

#2848 Потребителят е офлайн   polia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 31 October 2008 - 03:21 PM

Алиса, много са сладки. Имат такива невинни физиономии.  :blink:

#2849 Потребителят е офлайн   betray Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 03 November 2008 - 12:01 AM

Този Джери не е дакел определено-познавам го.Но иначе си е добро куче,ако не лаеше почти непрекъснато :)))) ;D ;D ;D

#2850 Потребителят е офлайн   polia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 05 November 2008 - 03:16 PM

Здравейте,

Нашата мини дакелка Лора е на 3,5 и до сега не е имала кученца, защото не можахме да намерим мъжки мини дакел.
Сега намерихме и се надяваме следващият път като се разгони да си имаме малки дакелчета.
Ветеринарният ни лекар каза обаче, че ще трябва да ражда чрез секцио, защото били теснокости.
Искам да попитам дали наистина е така, някой от вас сблъсквал ли се е с подобен проблем? И ако наистина трябва да роди със секцио, това опасно ли е за нея?
Благодаря Ви предварително.

#2851 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 02:11 PM

http://dog.bg/forum/...pic,6560.0.html
User's Signature

#2852 Потребителят е офлайн   polia Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 November 2008 - 02:25 PM

Благодаря. Статията наистина дава доста информация.

#2853 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 13 November 2008 - 07:35 PM

Намерен.
User's Signature

#2854 Потребителят е офлайн   bushkata Икона

• No brain - No pain
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2008 - 06:22 PM

1. Във форума не се толерира развъждането на неродословни кучета.
2. Има бутон Промени, чиято цел е да не се пускат поредни постове.
3. И още 5 поста да напишеш - явно няма кой да ти отговори.
4. Емотиконите имат цел, те не са просто украса или картинки.

Ако ти се спами - посети някой детски форум. Този ползвай, ако знаеш как се комуниркира нормално.
User's Signature

#2855 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 14 December 2008 - 07:42 PM

Защо пък всички кучета трябва да са чистопородни???Освен това знам как се комуникира нормално!!!Не е нужно да си толкова груба-аз съм в този форум със същата цел като останалите-да споделяме мнения за тази прекрасна порода.
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#2856 Потребителят е офлайн   LilTed Икона

• Играчът е мъж, макар да е малко момиче...
  • PipPipPip

Публикувано: 14 December 2008 - 08:31 PM

Цитат

1. Във форума не се толерира развъждането на неродословни кучета.
2. Има бутон Промени, чиято цел е да не се пускат поредни постове.
3. И още 5 поста да напишеш - явно няма кой да ти отговори.
4. Емотиконите имат цел, те не са просто украса или картинки.

Ако ти се спами - посети някой детски форум. Този ползвай, ако знаеш как се комуниркира нормално.

Айде да се стегнеш малко!А? Момичето просто иска да и се помогне!Кучето не било родословно.Ти родословно куче имаш ли?Ако имаш браво.Радвам се.
А Съни е супер сладка дакелка!(познавам я лично  :P) 
Да се стегнеш малко става ли?

МОД: следващото подобно мнение ще ви донесе БАН за 7 дни. Това е официално предупреждение.
Дакелчу и КлеоАсен са отстранени от форума за нарушаване на правилата.
Прочетете правилата на този форум. В дог.бг НЕ СЕ НАСЪРЧАВА междусъседското и междублоково развъждане. Целта на този форум е да повишава киноложката култура. Ако не смятате, че тази цел ви допада имате право да не пишете тук. Мнения, които противоречат на принципите и правилата на форума ще бъдат трити безапелационно.
Горното се отнася за всички.

User's Signature

В памет на убитото момче Ангел от с. Катуница
Обявяваме Траур !!! НИЩО НЕ Е ЗАБРАВЕНО, НИЩО НЕ Е ПРОСТЕНО!!! ........... Почивай в мир!

"Модераторите са готини пичове" Lauta

#2857 Потребителят е офлайн   kris4an Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Изгонени

Публикувано: 21 December 2008 - 04:13 PM

Така значи искам да ви кажа нещо - имам две дъщери и искам за коледа да намерят кученце под елхата от дядо Коледа разбира се ) Проучвах породите и се спрях на дакел - сега започнах да чета и тази тема и още на първите страници се поставя въпроса за клуб от където да се вземе качествено кученце , но така и си остана . Сега ще ви помоля да ми кажете от къде да си взема дакел - от развъдник , клуб , чоек ! И ще ви помоля наистина да ми отговорите а не да ми казвате , че било писано и казано еди къде си , както във темите за други породи за които имах въпроси - пет човека ми казват колко съм тъп едва ли не , задето питам а никой не направи по-лесното - простичко да ми отговори на въпроса . Ще помоля за сериозни реакции , може и линкове да дадете - ще ви бъдем благодарни цялото семейство . Мерси !!!

#2858 Потребителят е офлайн   dakelche5 Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 10:39 AM

Цитат

Така значи искам да ви кажа нещо - имам две дъщери и искам за коледа да намерят кученце под елхата от дядо Коледа разбира се ) Проучвах породите и се спрях на дакел - сега започнах да чета и тази тема и още на първите страници се поставя въпроса за клуб от където да се вземе качествено кученце , но така и си остана . Сега ще ви помоля да ми кажете от къде да си взема дакел - от развъдник , клуб , чоек ! И ще ви помоля наистина да ми отговорите а не да ми казвате , че било писано и казано еди къде си , както във темите за други породи за които имах въпроси - пет човека ми казват колко съм тъп едва ли не , задето питам а никой не направи по-лесното - простичко да ми отговори на въпроса . Ще помоля за сериозни реакции , може и линкове да дадете - ще ви бъдем благодарни цялото семейство . Мерси !!!

Здравей!Аз имам дакелка,която ми подариха,така че незнам от къде са я взели.Мога само да ти дам съвет да не взимаш от зоомагазин,защото не съм чувала приятни неща.Въпреки че може да попаднеш и на добро кученце.Има си клуб на дакелите,в които аз не членувам,защото не виждам смисъл.Не си спомням името на човека,които го ръководи,но можеш да чукнеш в интернет и ще ти излезе.Съжалявам,че не ти дадох точен отговор но все е нещо.А за избора на порода-браво,няма да съжалявате.Дакелите са много умни,с характер,обичат децата и са много забавни. :wub:
User's Signature

Вани и Лори

#2859 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 10:52 AM

Цитат

Дакел Клуб България - 0878 399 150 - обадете се и ще ви предложим качествено кученце с родословие  и всички други необходими документи !
User's Signature

#2860 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 02 January 2009 - 11:00 AM

Цитат

Защо пък всички кучета трябва да са чистопородни???Освен това знам как се комуникира нормално!!!Не е нужно да си толкова груба-аз съм в този форум със същата цел като останалите-да споделяме мнения за тази прекрасна порода.

Чистопородни трябва да са, защото когато се кръстосват кучета с недоказан произход, вероятността бебетата да наследят здравословни проблеми, а и екстериорни също, е много голяма. Който иска да създава или гледа болни кучета и недобре изглеждащи дакели, то нека да рискува с такива, но не е редно, а и не е хуманно !
User's Signature

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 141
  • 142
  • 143
  • 144
  • 145
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема