AnubisA, в Jul 7 2009, 10:19 AM, написа:
Здравейте, как сте!
Малко новини от при нас, щаба на черно- кафявите кучета :))
Малката ми гадина Габриел е много послушна, душичка направо...
Само два кусура има!... единия е, че ака и пишка навсякъде почти, (особено пишкането), въобще не дава признаци, че някога ще се научи... това не ме притеснява толкова мен лично, колкото моя приятел, който я гледа- доста се дразни...
Дугото, което ме тревожи е- ами малката изгрежда няма никаква нужда от сън през нощта! по цяла нощ търчи през мене и ме ближе, или закача фабела.. не ни оставя да спим!
Дайте някви съвети плз, че не ни е лесно.... ( с такова малко и диво кучи)!
споко-дакела е инато куче,но като всяко друго(въпреки че по-трудно),ще се научи да си върши работата където трябва!ние взехме Съни на 3мес. без никакви ваксини,само с хапче за обезпаразитяване...та 1-та ваксина я сложихме на 3мес-смятай кога чак излезе навън за 1-ви път(като се смятат всичките ре-ваксинации,за които трябва да си седи вкъщи)...трудно,но се научи :) ама пак ще кажа-дакела е куче с характер!при нас,оставим ли я затворена в една стая и излезем и ни няма за например няколко часа-белата е свършена(поне като малка беша така де,но и сега се случва понякога).маркира ли си място-там си върши работата и това е!но вие сте още малки и ще се научите.дакела е малко лакома порода,така че пликче с лакомства за поощрение върши чудеса!а за тормозенето през нощта-там вече не мога да ти помогна-явно това си е специалното на Габи.
Кка са другите кучовци в тея жеги???