айде честито и от мен да е жива и здрава и да ви радна още мн години занапред
е и аз щах да се обадя когато биби има ден-ден ама тогава не бях в пловдив
Благодаря на Дакелчу и съм абсолутно съгласна с Джулианас
иначе днес имаше една малко комична случка
Баба дядо мама и тате и аз и бета се бяхме качили на вилата и заплюще един дъъъжд Като за световно и понеже на`ща Бена е мн страхлива и само се крие под леглата тоя път успях да я задържа на беседката-да мирува В следствиета реши да ми направи на инати взе да се бута да се настани зад мен близо до облегалката Приех но това шило зе да се върти и все едно че чуди каде де си сложи задницата и нааай-накрая успя да ми унищожи и последната капка търпение като не стига че е зад мен а и на геврек се свила!Боже такова нахалство!
Айде темата пак умря! Сега ще отиваме на море и Биба остава при баба и дядо Като се върна искам още поне 5 страници аааа!недейте позволява да да умира тая хубява тема !
ДАКЕЛЪТ Е ГОЛЯМА ТЕМА!!! Бъзик!
аз де оплача даже ще пусна оделна тема за съвет
джако от 1 седдица като доближи куче до мен или джули направо налита да хапе и не подбира пинчер ли хъски рот или пит незнам какво ще правя иваче е голам лиглю към хората но къкво му стана към чужди кучета незнам
Да се оплача...и моя Вито е така.Направо ме побърква :(Лае деца,големи,кучета без да гледа големина и порода,дърпа се като магаре и....мисля да се консултирам с вета за неговото поведение сега в понеделник(утре).
аз това го направих пак му предписаха някакви хапчета но не смятам да му ги давам по скоро ще проведа индивидуални разходки и на място ще реагирам иначе това е луда работа и джулия започва да му подражава