Дакел
Публикувано: 07 July 2009 - 06:21 PM
на джули като малка и слагах памперс наа определено място/име папперси зе кучета/като почваше на друго място да пишка просто е местех на него в началото сменях местат на памперса и накрая го сложех на тераса и така тя и досег винаги има чис найлон на които ходи при нужда нъпроса е сега да е научите на това определена място защото ако цял ден ви няма определино няма да се стиска и така и джако свикха защото тои беше на другата крайност само вън и ако цял сен ме е нямало а това е нормално все пак работим като се прибера коремечето му
подуто и веднага вън но не мисля че така трябва да се мъчи
а за спавето не и позволямаити през деня много да спи повече движение и никакмо спане преди 10 вечерта мисля че до 2-3 трябва да помогне
подуто и веднага вън но не мисля че така трябва да се мъчи
а за спавето не и позволямаити през деня много да спи повече движение и никакмо спане преди 10 вечерта мисля че до 2-3 трябва да помогне
Публикувано: 09 July 2009 - 06:38 PM
xrisi95, в Jul 7 2009, 01:33 PM, написа:
rodegunda, в Jul 7 2009, 08:56 AM, написа:
SMitreva, в Jul 7 2009, 11:43 AM, написа:
Подаряват се две минидакелчета, мъжки, на пет месеца. Ваксинирани. Страдат от кожно заболяване(лечимо) и се нуждаят от спешни грижи, които не сме в състояние да им осигурим. Кученцата са мили и любвеобилни.
За връзка търсете Елисавета Тотева. Благодарим!!!
За контакти:
Maria Yaniova
088797803
София
Имейл: valimar@abv.bg
За връзка търсете Елисавета Тотева. Благодарим!!!
За контакти:
Maria Yaniova
088797803
София
Имейл: valimar@abv.bg
а ето и снимки
Само като ги гледам кви са слаби ми се насълзяват очите

We love animals and they love us
Публикувано: 10 July 2009 - 09:02 AM
ДНЕС МОЕТО СЪНИ СТАВА НА 3ГОДИНИ.ДА МИ Е ЖИВА И ЗДРАВА И ВСЕ ТАКА ДА МЕ РАДВА![/color]
Публикувано: 10 July 2009 - 09:23 AM
Мерси!Торта смятам да й направя довечера за вечеря...само се чудя каква...
Публикувано: 10 July 2009 - 11:31 AM
Съни ви целува и ви казва Благодаря
е тортата ест че ще е от нещо вкусно ама ние кайма не обичаме
(шегичка)
Еее,може ли такова нещо-всички ми чиститят за Съни,ами на dakelfen за Бетка???Да ти е жива и здрава,много да те радва и естествено-много белички!
е тортата ест че ще е от нещо вкусно ама ние кайма не обичаме
Еее,може ли такова нещо-всички ми чиститят за Съни,ами на dakelfen за Бетка???Да ти е жива и здрава,много да те радва и естествено-много белички!

Вход

Горе
Цитиране +