Дакел
Публикувано: 11 July 2009 - 04:47 PM
Благодаря на Дакелчу и съм абсолутно съгласна с Джулианас
иначе днес имаше една малко комична случка
Баба дядо мама и тате и аз и бета се бяхме качили на вилата и заплюще един дъъъжд Като за световно и понеже на`ща Бена е мн страхлива и само се крие под леглата тоя път успях да я задържа на беседката-да мирува В следствиета реши да ми направи на инати взе да се бута да се настани зад мен близо до облегалката Приех но това шило зе да се върти и все едно че чуди каде де си сложи задницата и нааай-накрая успя да ми унищожи и последната капка търпение като не стига че е зад мен а и на геврек се свила!Боже такова нахалство!
иначе днес имаше една малко комична случка
Баба дядо мама и тате и аз и бета се бяхме качили на вилата и заплюще един дъъъжд Като за световно и понеже на`ща Бена е мн страхлива и само се крие под леглата тоя път успях да я задържа на беседката-да мирува В следствиета реши да ми направи на инати взе да се бута да се настани зад мен близо до облегалката Приех но това шило зе да се върти и все едно че чуди каде де си сложи задницата и нааай-накрая успя да ми унищожи и последната капка търпение като не стига че е зад мен а и на геврек се свила!Боже такова нахалство!
Публикувано: 18 July 2009 - 09:34 PM
аз де оплача даже ще пусна оделна тема за съвет
джако от 1 седдица като доближи куче до мен или джули направо налита да хапе и не подбира пинчер ли хъски рот или пит незнам какво ще правя иваче е голам лиглю към хората но къкво му стана към чужди кучета незнам
джако от 1 седдица като доближи куче до мен или джули направо налита да хапе и не подбира пинчер ли хъски рот или пит незнам какво ще правя иваче е голам лиглю към хората но къкво му стана към чужди кучета незнам
Публикувано: 20 July 2009 - 01:27 PM
Джери се нахвърля на малки деца на възраста от 3 до 10 години. Незнам какво му става. Преди не правеше така, той обечаше децата. Мисля че тъпите ми саседи които живеят над мен са виновни. Те имат едни гадни малки смотани внуци на 5 години. И понякога ги чувам да му викат "Марш бе, марш бе смотано куче" и да му посягат. Той много го е страх от тях. И може би затова лае малките деца. И сега като ги джавка не мога да го заведа из града. И дори се хвърля да ги хапе.

We love animals and they love us
Публикувано: 28 July 2009 - 08:20 PM
не сте само вие

Вход

Горе
Цитиране +