Дакел
Публикувано: 06 August 2009 - 08:50 AM
Само един въпрос - как ще имат родословие, когато бащата е намерен на улицата?
Или сте го намерили с прикрепено такова?
Пак ви съветвам да прочетете българска граматика и да започнете да пишете грамотно.
С Dakel4y преди време говорих сериозно, тъй като тя излъга в профила си, че е на 18г и я смятах за що-годе голям човек. Тя се оказа на 12-13.
А вие, julianas, не сте хлапе и не ви отива да се държите по този начин.
Ако можехте да ползвате форума както трябва, преди да плюете, щяхте да попрочете малко за хората, които ви пишат.
Защото не ви пиша ей така, че ми се иска. Много добре си спомням кога намерихте мъжкия дакел, как пуснахте няколко теми от рода "кой да кастрирам него или нея", писахте, че няма да развъждате ..... и ето го резултата.
По повод кой как се грижи .... отдавна искам да ви питам защо държите кучетата си постоянно с нагръдниците? Мисля, че имаше само 1-2 снимки, където са без тях.
Но най-много ме интересува отговор на първия ми въпрос.
Публикувано: 06 August 2009 - 10:05 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 11:41 AM
Публикувано: 06 August 2009 - 11:46 AM
Публикувано: 07 August 2009 - 07:27 PM
Падна голям смях
Публикувано: 10 August 2009 - 08:41 AM
На Хората с бебета -снимки Дакелчу Джулианас на вас се говори Защото разбрах че скоро ще взимат Дакелчувите бебета Как ще се разделите незнам
Публикувано: 10 August 2009 - 10:48 AM
Ние с двама от Миризливците(така им казваме,че малко понамирисват
Публикувано: 10 August 2009 - 11:23 AM
Хахаха, каква представа имат за мен разплождащи хорица, изобщо не ми пука! Спорът никак не е глупав на фона на положението в България с толкова много изхвърлени породо-подобни кучета. Плод на подобни разплождащи. На много хора ни е позната Джулианас, нейната история и как няма шанс за родословие и изследване на родителите. И то на хора, занимаващи се активно с животни. Да не говорим, че нарушава целта на форума - да се създават само родословни кучета и котки. Прочетете правилата на форума! Джулианас доста бързо забрави от кои търсеше помощ, но като не й се дадоха съвети, които да оправдаят постъпката й, реши да напада. Заслужава си етикета "разплождаща". Поредната!
Публикувано: 10 August 2009 - 11:32 AM
Хахаха, каква представа имат за мен разплождащи хорица, изобщо не ми пука! Спорът никак не е глупав на фона на положението в България с толкова много изхвърлени породо-подобни кучета. Плод на подобни разплождащи. На много хора ни е позната Джулианас, нейната история и как няма шанс за родословие и изследване на родителите. И то на хора, занимаващи се активно с животни. Да не говорим, че нарушава целта на форума - да се създават само родословни кучета и котки. Прочетете правилата на форума! Джулианас доста бързо забрави от кои търсеше помощ, но като не й се дадоха съвети, които да оправдаят постъпката й, реши да напада. Заслужава си етикета "разплождаща". Поредната!
ако с този ,,етикет" си мислите че обиждате някого-лъжете се.Вие просто четете тези постове(дори не целите)в които се казва че ще има бебета-да,ще има,но прочетохте ли какво пише по-нататък?Ненавиждам хората,които разплождат кучетата си през целия им живот или пък изхвърлят беззащитни бебета на улицата-не смятам че има такива ,,хора,, тук.и ако ще ми казвате ,,ми вие сте,,-ми не,не сме.ако можеше да няма такива наистина безмислени спорове тук,поне в тази тема,щеше да е добре.ама не...както и да,предлагам да не задълбочаваме.
Публикувано: 10 August 2009 - 11:54 AM
Ето още кога питах julianas
1.
Без заяждане питам - какви са тези тестове, които сте правили?
Просто питам.
И пак питам - какви са тези тестове? Толкова ли е трудно да се отговори?
2. Как ще имат родословия малките, когато дори да допуснем, че майката го има, бащата го няма.
Елементарни въпроси, на които така и не получих отговор.
Което ме навежда на мисълта, че жената просто е решила да припечели някой лев.
Публикувано: 10 August 2009 - 06:38 PM
Иии забравих да питам!Какви подаръци има рожденника мерси на Джулианас че напомни че единството е по-силно!!!Чакаме отговори и СНИМКИ!

Вход

Горе
Цитиране +