Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#3401 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Потребители

Публикувано: 10 August 2009 - 08:41 AM

Така на Хари-ЧРД-да е жив и здрав и да ви радва още дълго А и Бета се обади имате поздрави и от нея :D
На Хората с бебета -снимки Дакелчу Джулианас на вас се говори Защото разбрах че скоро ще взимат Дакелчувите бебета Как ще се разделите незнам
User's Signature

Качена снимка

#3402 Потребителят е офлайн   SweeTka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 10:14 AM

даааммм Хари днес има РД ставаме на цели 2 годинки ab_041.gif ab_041.gif мерси на дакелфен дано да ми е жив и здрав далго много далго време ae_085.gif ae_085.gif ae_085.gif if_147.gif
User's Signature

Качена снимка

#3403 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 10 August 2009 - 10:48 AM

честит Р.Д. на Хари!Да ви е жив и здрав и да ви радва още много,много години!

Ние с двама от Миризливците(така им казваме,че малко понамирисват ab_041.gif )вече се разделихме :( но знам че са добре и че са много,много щастливи!Сега ще се разделим и с още един-черничкия...и си оставаме с Дани Калпазани ab_041.gif когато мога ще ги снимам че малко се разболях и не мога да излизам. :(
User's Signature

Не наранявай невинните-те не могат да ти отвърнат.

http://vbox7.com/play:14059782 -дайте ни живот

#3404 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 11:18 AM

Ч.Р.Д на Хари да ви е жив и здрав и много години да ви радва!

#3405 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията
  • Група: Без дом

Публикувано: 10 August 2009 - 11:23 AM

Цитат(dakelfen @ Aug 6 2009, 10:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ООО! Престанете !Този спор е напълно безсмислен и глупав!Можете само да спамите и разваляте темата и не само нея ами и също така разваляте представата на другите за себе си!Оставете Джулианас на мира!Между другото Честити Бебета:)

Хахаха, каква представа имат за мен разплождащи хорица, изобщо не ми пука! Спорът никак не е глупав на фона на положението в България с толкова много изхвърлени породо-подобни кучета. Плод на подобни разплождащи. На много хора ни е позната Джулианас, нейната история и как няма шанс за родословие и изследване на родителите. И то на хора, занимаващи се активно с животни. Да не говорим, че нарушава целта на форума - да се създават само родословни кучета и котки. Прочетете правилата на форума! Джулианас доста бързо забрави от кои търсеше помощ, но като не й се дадоха съвети, които да оправдаят постъпката й, реши да напада. Заслужава си етикета "разплождаща". Поредната!

User's Signature

PUNISH THE DEED , NOT THE BREED !

Качена снимка

#3406 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 10 August 2009 - 11:32 AM

Цитат(blueocean @ Aug 10 2009, 12:23 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dakelfen @ Aug 6 2009, 10:45 AM) <{POST_SNAPBACK}>
ООО! Престанете !Този спор е напълно безсмислен и глупав!Можете само да спамите и разваляте темата и не само нея ами и също така разваляте представата на другите за себе си!Оставете Джулианас на мира!Между другото Честити Бебета:)

Хахаха, каква представа имат за мен разплождащи хорица, изобщо не ми пука! Спорът никак не е глупав на фона на положението в България с толкова много изхвърлени породо-подобни кучета. Плод на подобни разплождащи. На много хора ни е позната Джулианас, нейната история и как няма шанс за родословие и изследване на родителите. И то на хора, занимаващи се активно с животни. Да не говорим, че нарушава целта на форума - да се създават само родословни кучета и котки. Прочетете правилата на форума! Джулианас доста бързо забрави от кои търсеше помощ, но като не й се дадоха съвети, които да оправдаят постъпката й, реши да напада. Заслужава си етикета "разплождаща". Поредната!

ако с този ,,етикет" си мислите че обиждате някого-лъжете се.Вие просто четете тези постове(дори не целите)в които се казва че ще има бебета-да,ще има,но прочетохте ли какво пише по-нататък?Ненавиждам хората,които разплождат кучетата си през целия им живот или пък изхвърлят беззащитни бебета на улицата-не смятам че има такива ,,хора,, тук.и ако ще ми казвате ,,ми вие сте,,-ми не,не сме.ако можеше да няма такива наистина безмислени спорове тук,поне в тази тема,щеше да е добре.ама не...както и да,предлагам да не задълбочаваме.
User's Signature

#3407 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 10 August 2009 - 11:54 AM

Dakel4y, всичко щеше да е ок, ако всичките кучета които размножавате бяха с родословие.
Ето още кога питах julianas
1.
Цитат(rodegunda @ May 8 2009, 11:42 AM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(julianas @ May 7 2009, 03:16 PM) <{POST_SNAPBACK}>
да ти кажа чесно се двуомях понеже както съм писала мъжкия дакел го намерих преди 3 месеца и незнаех каква е историята му,но сега след като мина този период и всичките му тестове и ваксини .............

Без заяждане питам - какви са тези тестове, които сте правили?
Просто питам.

И пак питам - какви са тези тестове? Толкова ли е трудно да се отговори?

2. Как ще имат родословия малките, когато дори да допуснем, че майката го има, бащата го няма.
Елементарни въпроси, на които така и не получих отговор.
Което ме навежда на мисълта, че жената просто е решила да припечели някой лев.

#3408 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 01:24 PM

Дакелчу няма смисал не се ядосвай има една поговорка Убий ГЛУПАКА с мълчание,само мисълта която е минала на господина за изкарване на пари от кучета е достатъчна за да го разбера като човек!!!!

Как е рожденика подаръци получи ли?! af_089.gif

#3409 Потребителят е офлайн   rodegunda Икона

• планински вир
  • Икона

Публикувано: 10 August 2009 - 01:29 PM

М-да ..... от този отговор разбирам, че въобще не четете.
Жалко.

#3410 Потребителят е офлайн   dakelfen Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 10 August 2009 - 06:38 PM

Да синят океан-Вие имате ли животно\защото хич не си личи да имате\Защото ако имахте и също хиляди други хора като вас имаха може би броят на бездомните животни щеше да намалее Това е последното което казвам за тази тема
Иии забравих да питам!Какви подаръци има рожденника мерси на Джулианас че напомни че единството е по-силно!!!Чакаме отговори и СНИМКИ!
User's Signature

Качена снимка

#3411 Потребителят е офлайн   Julieta_Romeo Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Interests:Всякакви животни (най - вече кучета) 1 куче - Дейзи - дакел - 1 год. 8 месеца и 28 дни :) Др. интереси: интернет ,филми за животни, форуми за животни,музика, тенис,футбол

Публикувано: 11 August 2009 - 01:32 PM

Сори,но не успях да чиститя на Хари!!!Да му е честит рождения ден и да прави семейството ви щастливо още дълги години,е разбирасе и доста белички!!!Какви подарачета му подарихте?

User's Signature

http://i48.tinypic.com/2zq7gb9.jpg <--- by Julieta_Romeo

#3412 Потребителят е офлайн   SweeTka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2009 - 10:18 AM

те бяха много ново легалце, торта от каимичкаа и мн др ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif ab_041.gif
User's Signature

Качена снимка

#3413 Потребителят е офлайн   Borislava_vd Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 August 2009 - 10:43 AM

Честт рожден ден на Хари и от мен vb_024.gif . Съжалявам за закаснението но в Понеделник заминах на планина при тетка ми и докато и вклячат интернета... И оставих Джерко с мама,тати и кака, но те днес идват. Нямам търпение да го видя нищо че сме били разделени само 2 дни. Аз като си спя предимно с него и сега като го няма трудно заспивам. smile.gif
User's Signature

We love animals and they love us

#3414 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 12 August 2009 - 11:38 AM

Цитат(dakelfen @ Aug 10 2009, 07:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Да синят океан-Вие имате ли животно\защото хич не си личи да имате\Защото ако имахте и също хиляди други хора като вас имаха може би броят на бездомните животни щеше да намалее Това е последното което казвам за тази тема
Иии забравих да питам!Какви подаръци има рожденника мерси на Джулианас че напомни че единството е по-силно!!!Чакаме отговори и СНИМКИ!

Ако не се четеше само в една определена тема или само избрани такива "удобни" теми, щяхте да знаете, че имам животни. И котки, и кучета. И бездомни задомявам и се грижа за такива. Следващия път, моля, се информирайте преди да пишете. Точно тук може да се види къде и какво пише даден потребител. Бездомните вече щяха да намаляват, ако не бяха подобни разплодители като жената, която така разпалено защитавате. Защото ми писна да виждам породо-подобни кученца, изхвърлени навън, защото не са точно като породата, но някой е решил да си запложда кучката или да си пуска мъжкаря да обикаля.
User's Signature

Качена снимка

#3415 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 12 August 2009 - 12:10 PM

Цитат(blueocean @ Aug 12 2009, 12:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Цитат(dakelfen @ Aug 10 2009, 07:38 PM) <{POST_SNAPBACK}>

Ако не се четеше само в една определена тема или само избрани такива "удобни" теми, щяхте да знаете, че имам животни. И котки, и кучета. И бездомни задомявам и се грижа за такива. Следващия път, моля, се информирайте преди да пишете. Точно тук може да се види къде и какво пише даден потребител. Бездомните вече щяха да намаляват, ако не бяха подобни разплодители като жената, която така разпалено защитавате. Защото ми писна да виждам породо-подобни кученца, изхвърлени навън, защото не са точно като породата, но някой е решил да си запложда кучката или да си пуска мъжкаря да обикаля.

ще ви помоля да спрете-явно просто четете между редовете.моята дакелка също роди и аз се гордея с това-да сте чули моите кученца да са на улицата,немощни,гладни и безпомощни???защо си втълпявате че хората си заплождат кучетата само за пари и за лична изгода или за да ви създават работа-просто не е така,попне не в този случай.както и по-горе писах,аз също ненавиждам хората които ползват животните за пари или ги измъчват.
User's Signature

#3416 Потребителят е офлайн   blueocean Икона

• Терористка
  • Икона
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2009 - 12:05 PM

Дакелчу, вашата кучка е родила. От нейните кученца ще се родят още по толкова. И от тях. Геометрична прогресия. Надали ще успеете да осигурите и да следите, че стопаните на всички тези кученца са страхотни и отговорни хора. Повечето хора го правят само до първо коляно, следващите не ги интересуват. Да, ама същите тези, създали първото поколение са отговорни за евентуалните страдания на следващите. Защото те са започнали веригата. И докато се предлагат евтино или без пари породо-подобни кучета, без изследвания, без доказателство за произход и доказателство за липса на генетично предавани болести, винаги ще има такива, които да си взимат такива кученца и после да ги изхвърлят без да им мигне окото. Дори от поколението на Вашата кучка може някое да бъде използвано във ферма за кучета. Или на някой просто да му кажат, че кученцето не е точно като стандарта и той ей така да го изхвърли. Замислете се доколко ще следите следващите поколения и тяхното добруване. Или ще се ограничите само до кученцата на вашата кучка. Ето затова толкова хората са против подобни заплождания. Затова се борим глобите за тази толкова невинна на пръв поглед дейност да са огромни. Та на никой да не му идва на ум дори да си го помисли. И кученца/котенца да могат да си позволят само финансово отговорни и обезпечени хора. А не после да четем "искам да е здраво, ама нямам пари да купувам качествена храна" или "болно е, ама нямам пари да го заведа на лекар". Защото на такива хора животинките са подарени или взети без пари. Трябва да се мисли в по-дългосрочен план, а не само за сега и колко ми е гот на мен и колко съм горда. Мислете хора! Четете и се информирайте. Защото пътя към ада е осеян с добри намерения, но в тези случаи страдат животните!
User's Signature

Качена снимка

#3417 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2009 - 01:07 PM

Имам чудни новини вчера бяхме на ветеринар всички и бъдещите стопани бяха с мен
тоновете са перфектни направихме и снимка мале мале 3 бебета са големи колкото показалец изглеждаха като гущерчета заради дългия гръбнак
засега всичко е нормално термина е след 12 днии всичко ще е нормално а С ъни има поздрави стана въпрос за нейното раждане нали ходим в една клиника
Джулия се чувства прекрасно и ще продължава да е така голяма лакомница е станала и налита най вече на плодове

#3418 Потребителят е офлайн   Dakel4y Икона

• #Space Monkey#
  • PipPipPip
Публикувано: 13 August 2009 - 08:27 PM

Цитат(blueocean @ Aug 13 2009, 01:05 PM) <{POST_SNAPBACK}>
Дакелчу, вашата кучка е родила. От нейните кученца ще се родят още по толкова. И от тях. Геометрична прогресия. Надали ще успеете да осигурите и да следите, че стопаните на всички тези кученца са страхотни и отговорни хора. Повечето хора го правят само до първо коляно, следващите не ги интересуват. Да, ама същите тези, създали първото поколение са отговорни за евентуалните страдания на следващите. Защото те са започнали веригата. И докато се предлагат евтино или без пари породо-подобни кучета, без изследвания, без доказателство за произход и доказателство за липса на генетично предавани болести, винаги ще има такива, които да си взимат такива кученца и после да ги изхвърлят без да им мигне окото. Дори от поколението на Вашата кучка може някое да бъде използвано във ферма за кучета. Или на някой просто да му кажат, че кученцето не е точно като стандарта и той ей така да го изхвърли. Замислете се доколко ще следите следващите поколения и тяхното добруване. Или ще се ограничите само до кученцата на вашата кучка. Ето затова толкова хората са против подобни заплождания. Затова се борим глобите за тази толкова невинна на пръв поглед дейност да са огромни. Та на никой да не му идва на ум дори да си го помисли. И кученца/котенца да могат да си позволят само финансово отговорни и обезпечени хора. А не после да четем "искам да е здраво, ама нямам пари да купувам качествена храна" или "болно е, ама нямам пари да го заведа на лекар". Защото на такива хора животинките са подарени или взети без пари. Трябва да се мисли в по-дългосрочен план, а не само за сега и колко ми е гот на мен и колко съм горда. Мислете хора! Четете и се информирайте. Защото пътя към ада е осеян с добри намерения, но в тези случаи страдат животните!

да не би да смятате,че съм дала кученцата на първия срещнат?!и че не съм се информирала за плановете на хората(които са близки наши познати)за малчовците?!да не би да смятате,че след като вече съм ги дала не ме е грижа за тях?стопаните им знаят,че кученцата им НЕ са родословни и когато им казваме те отговарят-е и?!а какво имате предвид с изречението ,,И кученца/котенца да могат да си позволят само финансово отговорни и обезпечени хора." или пък с ,,Трябва да се мисли в по-дългосрочен план, а не само за сега и колко ми е гот на мен и колко съм горда."-за мен те са безмислени.плануването на една бременност не се свежда само до самата бременност и след това-разбира се че съм мислила какво ще правя с кученцата и какво ще е тяхното бъдеще!имам чувството,че смятате че съм го направила за лична изгода,за пари...никога!

Джулианас-честитооо!!! ab_041.gif af_089.gif малки бебони wub.gif да няма изненади от сорта ,,а,ама те трябваше да са 3" ud_009.gif ab_041.gif а да са повечко ab_041.gif ab_041.gif пожелавам на мама Джули лека оставаща бременност и леко и безпроблемно раждане!!
User's Signature

#3419 Потребителят е офлайн   julianas Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията

Публикувано: 13 August 2009 - 09:45 PM

Много благодарим Дакелчу!

Не отговаряи повече на тези постове, които те дразнят помниш ли и ти ми даде този съвет така че не се занимавай безмислено е различни хора различни виждания важното е да уважаваме мненията си а не да налагаме своите и да обиждаме хората ,ако те не са съгласни ,както те го правят това ,тяхното е налагане на мнение и неуважение на човека срещу тях ,но това се възпитава първите 7 тодини така че недей да спориш, те няма да те разберат уважавай себе се и своите виждания.

#3420 Потребителят е офлайн   Viera Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 August 2009 - 10:20 PM

julinas,
Не Ви ли е жал за женското Ви куче? Защо го мъчите? Аз също имах женско куче от 1991 до 2007 година живя щастлива. Без да ражда. Всичките ми роднини питаха защо не я заплодим да им дадем кученце, тъй като моята Роксана беше страхотен характер и наистина беше красива. Е как аз да си изтормозя кучето, защото те искали като моето? Моята Рокси си отиде на повече от 15 години без да е ставала майка и почти не беше боледувала, освен в последните месеци от живота си... Това за "веднъж да роди" не е вярно!
Нямате ли милост към животинката...
User's Signature

Качена снимка

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 169
  • 170
  • 171
  • 172
  • 173
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема