Дакел
Публикувано: 12 September 2009 - 10:55 PM
А Сара колкото и да е жалко май няма да я пускаме да ражда. Вече е на 6 години и се страхувам, че е късно да не стане нещо. Опитвам се да убеждавам моя мъж да си вземем още един дакел ама той не иска. А и като знам Сара как ревнува - няма да стане. Пък и няма да обичам друго куче като моята мишанка. Като нея друга няма няма и да има.Ще се замисля за друго куче можеби, когато нея вече я няма не дай боже.
Публикувано: 13 September 2009 - 09:38 AM
Джери ми е моята лична ходеща плюшена играчка. Постояно го мачкам - гушкам го, цулевам го и какво ли не. Викам му Бебо, пиперо,дечко и още какво ли не. Отначалото не разбираше но сега вече схваща. Без него не хода на вън освен на училище. Постояно е с мен - навън с приятелите ми за да си игра е кучетата, в парка, до града, при баба и дедо абе общо казано на всякъде. Лошото е че сега като почна училище съседите ще трябва да си купят наушници,защото Джерко е много гръмогласен. Преди ставах изкарвам го навън и го пребирам и той веднага заспива. Ама сега като е бил 3 месеца само с мен и е свикнал да не го оставям направо ми е мъка. Е може да му се спи защото е като търтей, ляга си в 10,30 и до 12 не мърда. Спи и хърка.

We love animals and they love us
Публикувано: 13 September 2009 - 10:24 PM
Някои имал ли е проблем с опашката? На нас ни падна връхчето на опашката и беше доста лоша гледка. Кръв навсякаде - по пода,по стените навсякъде. Ходихме на ветеринар и му биха инжекция протих мухи и лишеи и го мазах с паста. Раничката заздравя,но сега гледам постояно дали не е почнало връхчето да пада отново. Защо се получава така незнам.

We love animals and they love us
Публикувано: 14 September 2009 - 09:06 AM
На мен ми се е случвало 2 пъти!Единият път когато я премазаха с колата (да чукна на дърво само вътрешен кръвоизлив и нищи по-сериозно!) Вета каза,че е от страх ама аз не му вярвам и каза че няма гъбички (!) Вторият път когато я ухапа едно куче и сега си има нишанче на дупето и тогава и опада връхчето.Спокс нямя бяс!Пак ходихме на вет и чак тогава гледам-няма връхче!И той отново-защотот я било страх-няма гъбички и туй-то!
Публикувано: 14 September 2009 - 11:30 AM
прибрах се за малко то работа да видя дунди че нещо снощи бяха неспокоини и какво да видя......мишките преодоляли заграждението и се озовали чак в коридора Джули и Джако направо пищяха мисля че знаете дакелите как могат да пищят направо до лудост да доведат хората около нас а дунди смело стъпват на крака и си обикалят
он днес ще ги захранваме знам че е 22 ден но имат доста зъбки и мама е нахапана и се дърпа
он днес ще ги захранваме знам че е 22 ден но имат доста зъбки и мама е нахапана и се дърпа
Публикувано: 14 September 2009 - 06:49 PM
Тачна с вет говорихме и аз казах че е рано но понеже имат зъбки и е хабят и тя се дърпа не ги храни много може би е боли а има кърма започнахме с няколко гранулки накиснати в сухо мляко специално купено от вет и едни пастети на хилс но на ден засега има се полага по една кафена лъжичка одеве им дадох мале какви лакомници сега кърма и чак утре пак и така до към 35 ден дано джули издържи дотогава и не е боли

Вход

Горе
Цитиране +