Дакел
Публикувано: 12 September 2009 - 08:17 PM
Може би е добре да кастрираш един от двамата,за да нямате постоянно дунди
че той опита веднъж от сладкия ,,забранен"плод и айдее

Публикувано: 12 September 2009 - 09:17 PM
Мамини сладки дунди. Прекрасни са.
Особено Кита. напомня ми за моята Дунда. Беше същата. Малко по - голяма, но също дунда. Ще ги изпапкам. Аз откога искам едни такива малки дунди да щъкат из къщи ама на......... Много целувки на малките ангелчета от мен и Сара Мърморана.

Публикувано: 12 September 2009 - 09:51 PM
Хих моите мъжлета бяха като майка си изцяло щом се отнася за спинкане-нахални и заемат колкото се може повече място.Накрая нямаше място в коша,където Съни да легне и да ги накърми
.

Публикувано: 12 September 2009 - 10:55 PM
А Сара колкото и да е жалко май няма да я пускаме да ражда. Вече е на 6 години и се страхувам, че е късно да не стане нещо. Опитвам се да убеждавам моя мъж да си вземем още един дакел ама той не иска. А и като знам Сара как ревнува - няма да стане. Пък и няма да обичам друго куче като моята мишанка. Като нея друга няма няма и да има.Ще се замисля за друго куче можеби, когато нея вече я няма не дай боже.
Публикувано: 13 September 2009 - 09:38 AM
Джери ми е моята лична ходеща плюшена играчка. Постояно го мачкам - гушкам го, цулевам го и какво ли не. Викам му Бебо, пиперо,дечко и още какво ли не. Отначалото не разбираше но сега вече схваща. Без него не хода на вън освен на училище. Постояно е с мен - навън с приятелите ми за да си игра е кучетата, в парка, до града, при баба и дедо абе общо казано на всякъде. Лошото е че сега като почна училище съседите ще трябва да си купят наушници,защото Джерко е много гръмогласен. Преди ставах изкарвам го навън и го пребирам и той веднага заспива. Ама сега като е бил 3 месеца само с мен и е свикнал да не го оставям направо ми е мъка. Е може да му се спи защото е като търтей, ляга си в 10,30 и до 12 не мърда. Спи и хърка.

We love animals and they love us