Дакел
Публикувано: 17 November 2009 - 10:10 PM
Да така е. Съгласна съм с теб. Но са и много упорити. Особено, когато искат нещо, а не им го даваш... ХЕХЕ! От личен опит знам. Сарушка е уникално нахална щом й се прище нещо. Способна е понякога да ме изкара извън нерви. Като ми замрънка та де. Е скарвам й се, ама после ми става криво. Знаеш ли как казват на дакелите..........?
Домашни тирани!
Сещаш се защо, нали?
Домашни тирани!
Сещаш се защо, нали?
Публикувано: 18 November 2009 - 01:13 PM
Ей, хора. Мисля, че май повече няма да пиша в този форум. Много съм разочарована от модераторите. Преди няколко дни пуснах обява, че искам да купя курцхаар, понеже нали моят мъж е ловец и иска такова куче за лов. И днес вече темата ми е изтрита. Не сме били на пазара. Да ама модераторите не са си направили труда дори да я прочетат - че не пише нито цена, нито нещо от сорта на "палав" и други подобни епитети. Други подобни теми все още си стоят. Е сигурно има значени, че те продават, а пък аз искам да купя. Иди, че се оправяй. Мисля, че ми дължат голямоооооооооооооооооооооооооо извинение.
Публикувано: 18 November 2009 - 05:43 PM
eeeee...stiga de sara_25!!!kak shte spresh da pishesh vav foruma :( kakvo shte pravim bez teb,a i kato kachvash snimki na tazi hubost cherna nenaglledna......az na koi shte kazvam pred monitora:"vito,vij jena si" .xaxaxa
p.s.nqmam kirilica.sorry
p.s.nqmam kirilica.sorry
Публикувано: 18 November 2009 - 09:54 PM
Ей, хора много ви благодаря за обичта! Щом толкова настойчиво ме молите няма да си ида. Защото и вие много ще ни липсвате - на мен и на Сарушка. С нея сега седим пред компа и се радваме на всички вас. А тя ми подхвърля топчето да си играем. ХаХа и аз харесвам Вито за зет. Ама тази хитруша дали ще го хареса, че си падаме малко "мъжемразки". Докато не се появи някой да ни опитоми. ХЕХЕ! Обичам ви всички!
Публикувано: 18 November 2009 - 10:17 PM
Да ви кажа чесно мина 1 седмица и наблюдавах апетита и изобще не се е увеличил бяга пак много не се е залежала а и тои и Джако не е оставя да лежи но според мен няма да си промини навиците зарада кастрацията това ме притесняваше защато все пак е на 1г.10м но напразно май се притеснявах
Публикувано: 18 November 2009 - 10:24 PM
Спокойно,всичко ще е на ред с тази красавичка и с подкрепата на Джако няма как да не е добре!!!
Публикувано: 18 November 2009 - 10:50 PM
Не се притеснявай няма да си промени навиците. Кастрирали са я не са й сменили мозъка. Напротив мисля, че ще стане по - спокойна и уравновесена. Плюс това е още малка. Сара обаче на нейната възраст беше много кротка а я ела да я видиш сега. Колкото по - дърта става - по - щура! Аааа май ще взимам Джако за зет. Ама той си има Джули. И тя ще ревнува.

Вход

Горе
Цитиране +