Дакел
Публикувано: 19 November 2009 - 10:44 AM
Джако е на 2г 10м ееее тои обича каките!
На Джули и махнаха конците всичко е ок,излезнаха и хистологичните изледвания и това не е било киста а полип които може да се появи в различни кухини от организма слава богу всичко е наред благодаря за подкрепата!
Ах тази Саричка красавица! Целувки от Джако!
А за кроткос няма проблем Джули винаги е била кротка играе си бяга но бели не прави като изключим като беше на 6 м изяде миша отрова след това фрион и гълташе оси и пчели като бонбони
но като мина 1 година се успокои и вече внимава какво яде и наче дори и да е пусна без повод да си играе още като е извикам идва и няма проблеми но Джако е палавник само веднаж съм го пускала без повод и избяга но след 2-3м се появи и трепереше след това и в ограждението съм го пускала без повод и не с еоделя от мен но все пак му нямам доверие защото тои гони всичко.......а и по добре с повод да ми е мирна главата иначе представяте ли си едното наляво другото надясно и какъв купон ще стане
На Джули и махнаха конците всичко е ок,излезнаха и хистологичните изледвания и това не е било киста а полип които може да се появи в различни кухини от организма слава богу всичко е наред благодаря за подкрепата!
Ах тази Саричка красавица! Целувки от Джако!
А за кроткос няма проблем Джули винаги е била кротка играе си бяга но бели не прави като изключим като беше на 6 м изяде миша отрова след това фрион и гълташе оси и пчели като бонбони
Публикувано: 19 November 2009 - 12:40 PM
Представяш ли си ? Луд купон. Аз Сарита си я водя на каишка. тати обаче ни разваля дисциплината и я пуска без нея. Като сме сами двете много слуша няма по - добра от нея. Щом се прибере тати - ела да видиш. Става непослушна и ме забравя. Понеже много го обича. Вечер като си дойде той му правим цялостно измиване - то не са целувки, то не е радост. От малка е така. Взаимно са се харесали с тати. Казваха ми, че женската избира мъжа в семейството за водач. Не е честно! Мама прави всичко, къпе, храни, разхожда, купува любимите лакомства и т. н., а тати обира лаврите. ХАХАХА!
Публикувано: 19 November 2009 - 06:56 PM
Сласурана,беборана
Публикувано: 19 November 2009 - 08:31 PM
И дейзи прави стойки,много обича да я снимат като види фотоапарата и жеднага ги чупи едниии
Публикувано: 20 November 2009 - 09:30 PM
Кодекс на дакела
1. Ако нешо ми харесва - то е мое !
2. Ако това нещо ми е в устата - то е мое !
3. Ако мога да ти го взема - то е мое !
4. Ако някога е било в мен - то е мое !
5. Ако гриза нещо - всички парченца са мой !
6. Ако нещо много, ама много прилича на мое - то е мое !
7. Ако пръв съм видял нещо - то е мое !
8. Ако си играеш с нещо и го изпуснеш - то автоматически става мое !
9. Ако нещо е мое - то по никакъв повод не може да стане твое!
10. Но ако нещо се счупи или вече за нищо не става - то е Твое !
Приятели вижте какво намерих в нета. Искате ли да играем на една игра. Всеки ще добавя нещо1 за да допълним кодекса на дакела. ХАХА
1. Ако нешо ми харесва - то е мое !
2. Ако това нещо ми е в устата - то е мое !
3. Ако мога да ти го взема - то е мое !
4. Ако някога е било в мен - то е мое !
5. Ако гриза нещо - всички парченца са мой !
6. Ако нещо много, ама много прилича на мое - то е мое !
7. Ако пръв съм видял нещо - то е мое !
8. Ако си играеш с нещо и го изпуснеш - то автоматически става мое !
9. Ако нещо е мое - то по никакъв повод не може да стане твое!
10. Но ако нещо се счупи или вече за нищо не става - то е Твое !
Приятели вижте какво намерих в нета. Искате ли да играем на една игра. Всеки ще добавя нещо1 за да допълним кодекса на дакела. ХАХА

Вход

Горе
Цитиране +