Дакел
Публикувано: 18 November 2009 - 10:17 PM
Да ви кажа чесно мина 1 седмица и наблюдавах апетита и изобще не се е увеличил бяга пак много не се е залежала а и тои и Джако не е оставя да лежи но според мен няма да си промини навиците зарада кастрацията това ме притесняваше защато все пак е на 1г.10м но напразно май се притеснявах
Публикувано: 18 November 2009 - 10:24 PM
Спокойно,всичко ще е на ред с тази красавичка и с подкрепата на Джако няма как да не е добре!!!

Публикувано: 18 November 2009 - 10:50 PM
Не се притеснявай няма да си промени навиците. Кастрирали са я не са й сменили мозъка. Напротив мисля, че ще стане по - спокойна и уравновесена. Плюс това е още малка. Сара обаче на нейната възраст беше много кротка а я ела да я видиш сега. Колкото по - дърта става - по - щура! Аааа май ще взимам Джако за зет. Ама той си има Джули. И тя ще ревнува.

Публикувано: 19 November 2009 - 10:44 AM
Джако е на 2г 10м ееее тои обича каките!
На Джули и махнаха конците всичко е ок,излезнаха и хистологичните изледвания и това не е било киста а полип които може да се появи в различни кухини от организма слава богу всичко е наред благодаря за подкрепата!
Ах тази Саричка красавица! Целувки от Джако!
А за кроткос няма проблем Джули винаги е била кротка играе си бяга но бели не прави като изключим като беше на 6 м изяде миша отрова след това фрион и гълташе оси и пчели като бонбони
но като мина 1 година се успокои и вече внимава какво яде и наче дори и да е пусна без повод да си играе още като е извикам идва и няма проблеми но Джако е палавник само веднаж съм го пускала без повод и избяга но след 2-3м се появи и трепереше след това и в ограждението съм го пускала без повод и не с еоделя от мен но все пак му нямам доверие защото тои гони всичко.......а и по добре с повод да ми е мирна главата иначе представяте ли си едното наляво другото надясно и какъв купон ще стане
На Джули и махнаха конците всичко е ок,излезнаха и хистологичните изледвания и това не е било киста а полип които може да се появи в различни кухини от организма слава богу всичко е наред благодаря за подкрепата!
Ах тази Саричка красавица! Целувки от Джако!
А за кроткос няма проблем Джули винаги е била кротка играе си бяга но бели не прави като изключим като беше на 6 м изяде миша отрова след това фрион и гълташе оси и пчели като бонбони

Публикувано: 19 November 2009 - 12:40 PM
Представяш ли си ? Луд купон. Аз Сарита си я водя на каишка. тати обаче ни разваля дисциплината и я пуска без нея. Като сме сами двете много слуша няма по - добра от нея. Щом се прибере тати - ела да видиш. Става непослушна и ме забравя. Понеже много го обича. Вечер като си дойде той му правим цялостно измиване - то не са целувки, то не е радост. От малка е така. Взаимно са се харесали с тати. Казваха ми, че женската избира мъжа в семейството за водач. Не е честно! Мама прави всичко, къпе, храни, разхожда, купува любимите лакомства и т. н., а тати обира лаврите. ХАХАХА!
Публикувано: 19 November 2009 - 06:56 PM
Сласурана,беборана