Дакел
Публикувано: 27 November 2009 - 06:31 PM
много ми липсвахте бях 4 дни в командировка моите сладури почти не бяха яли като се прибрах една хубава разходка в есената шума с бягане и гонене изядоха купите и сега са около мен много щастливи!!!!!!!боже колко ми липсваха дори ги сънувах!
Публикувано: 28 November 2009 - 06:19 PM
Милите те. Тъгували са. И Сара 1 единствен път я оставихме при наште за 2 дена итя плагала докато се уморила, не яла и не искала нито да спи, нито да ходи навън. А като си дойдохме каква радост беше - ту единия целува, ту другия. Това беше преди 3 години. Оттогава не сме я оставяли. Винаги си е с нас. Е остава и самичка, но вкъщи. За дакелите е много важен домът им и стопаните им. Тези кучета адски много се привързват и не могат без стопаните си. Мисля, че няма друга такава порода. Най - благодарното, най - благородното и най - любвеобвилното куче се нарича ДАКЕЛ!
Публикувано: 28 November 2009 - 07:31 PM
Сега направихме една хубава баня и на двамата то не беше след това бягане въргаляне гонидба мале мале и понеже им бяха мокри лапите така се спускаха по паркета и теракота все едно са на сноуборт голям смях сега се мият взаимно то любов ли е да го опишеш
Публикувано: 28 November 2009 - 08:29 PM
Ами тя Саритика спи. Одеве като се прибрахме много взе да се дави, сякаш иска да изкашля нещо. Направихме масаж на гушката и ни мина. После хапнахме. Сандвичи на фурна. Много обичаме коричките на сандвичите. Знаеш ли как ги ядеме? Пълниме си бузките с корички и в същото време дъвчеме. Явно си складираме. Като хамстерчета сме. Голям смях е да знаеш. Милата ми седи пред фурната и чака сандвичите. Мило и драго даваме за корички хляб. ХЕХЕ
Публикувано: 28 November 2009 - 08:54 PM
Абсолютно всяка седмица от година насам. А сега като почне да се прави и ранчото и ела та виж. Сара не може да свикне, когато ходи сам. Не може да свикне, че не я взима винаги както е било, когато сме всички заедно. И много тъгува. Само се гушкаме. Опитах одеве да я разиграя, ама не. Стана разходи се из къщи и пак си легна. Муцуната на мама!
Публикувано: 28 November 2009 - 09:01 PM
На мен няма да ми пречи още една дунда. Даже напротив и нея ще обичам толкова. ШШШШШШШШШт, да не ме чуе Сара. Ама много сме ревниви. Нали сме еднички на мама! Както и да е. Имаше едно подходящо кученце, много красиво на 2 месеца. Ама докато се натутаме и ни казаха, че много хора са го искали и са го взели вече!
Публикувано: 28 November 2009 - 09:05 PM
Нямаме проблеми но когато ги чистим обикновено е 1 ден постояно ги издебвам сато легнат или по време на игра уж абе сложна работа с Джако не толкова но Джули ме прави лудичка
Дунди са добре чувам се по телефона със стопаните да са живи и здрави и те и дундите растат вече са на 3 м навършени
Дунди са добре чувам се по телефона със стопаните да са живи и здрави и те и дундите растат вече са на 3 м навършени

Вход

Горе
Цитиране +