Дакел
Публикувано: 30 November 2009 - 09:01 PM
Джулка, клиповете са супер. Джули на колко месеца е там? Жалко, че и аз не съм направила клипчета на Сара на тази възраст - беше много смешна. Колкото до Вито, Марианка, ако искаш може и обща фотосесия да направим! Ама незнам кой ще е дядо Мраз. Имаме Снежанка, Вито ще е джудже, а дядо Мраз?ХИХИ! Приятно изгавряне. Очаквам с нетърпение фотосесията.

Публикувано: 30 November 2009 - 09:03 PM
Публикувано: 30 November 2009 - 09:43 PM
А на Джако няма ли клипове? Или той е бил е по - голям. Радвам се, че снимките на Сара са ви харесали и вдъхновили. Тя сега спи. Учудващо! Щото по това време играе, търчи, размята топки, шишета и тем подобни.... Ще стане много весела Коледа с Дог Снежанки, Джуджета и всички останали. Хайде, пускайте снимки!!!!!!!ХОХОХОХО

Публикувано: 30 November 2009 - 09:56 PM
А пък и тези невероятни кучовци са нашият късмет, нали? Признавам си, че преди няколко дни бях зле психически, но Сара искрено ме забамляваше. Благодарение на нея се оправям и излизам от депресията. Моята малка "кльощава" муцунка е моят талисман!
Публикувано: 01 December 2009 - 07:51 PM
И аз съм тук :) Вито ляга да спи.Сутринта в 4ч.ги намерих с тати на дивана в хола.Вито стана,погалих го и започна да плаче,да дойде при мен в спалнята.Обаче там се разигра и нито за мен сън,нито за нашия татко.Станахме и пихме кафе ;) Хитрец.А после като се разходи в 7.30 легна и заспа.А ние-на работа.Сега явно му се спи и си легна рано-рано под одеалце,претенциозни сме ние,как....

Публикувано: 01 December 2009 - 07:59 PM
Упс,забравих да кажа.Още ме мързи да украсявам елхата.Събота и неделя ще го направя,тогава и мисля да снимам Вито с коледна украса
Иначе...като реванш,една снимка от морето.Тук съм с Вито и едно много сладко и добро дете,на което родителите държат бунгалата,на които ходим вече 2 години заради нашия хубостник.

Публикувано: 01 December 2009 - 08:25 PM
Бунгалата са супер.Собствениците са много готини.Чисто и ново е всичко в ММЦ-Приморско.Казват се Кокиче 2.Нови къщички в гората,с ал.дограма,баня,минихладилник,имат си ресторант.Собствениците са млади и готини.Те самите обичат животните.Имст си НОК-Тера.Клиентът там е цар.Купона е на макс при тях.Абе супер е там!!!!Имат си сайт.Там се сливам с природата просто-място в гората,до морето и до реката.....Супер е.