Храня я с различни неща, но по-често с консерви, гранули...! Общо взето ги редуваме..! Случвало се е да и давам и от човешко ядене... d)
Дакел
Публикувано: 10 January 2006 - 03:06 PM
Избягвай "човешките" храни.. ако си обича гранулите храни си я с тях. Какви са? Ти май беше казала Роял Канин.. или се бъркам с някой друг? bl)
Публикувано: 10 January 2006 - 03:17 PM
ами нали ние вечер я храним, и тя като се нахрани и стомаха и се напълва l) ! А за храната- гранулите мисля,че са на някаква американсак фирма...ама името oleeee ! ако го чуя ще сетя ,ама иначе го забравих! Яде си ги без проблем гранулите,да...!
Други хора също ми казват да и направя диета,че тя сериозно има сколонност към напълняване..! А то малко или много е наследствено... r) ,майка и беше...., като ..абе много дебела,ама супер!Но няма да допусна и Леа така да надебелее! d) А как се казват тези гранули против напълняване?
Публикувано: 10 January 2006 - 03:30 PM
Публикувано: 10 January 2006 - 04:45 PM

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 10 January 2006 - 05:31 PM
И аз май ще пробвам номера с бульона r) то тя си ги яде и сухи,но по-хубвао да ги понамокря,че иначе много ожаднява..! d)
Публикувано: 10 January 2006 - 05:52 PM
-----------------------------------------
Добре дошъл на новия член на форума и любител на дакелчетата. Много се радвам, че и ти ще станеш горд собственик на сладко бебе дакел, няма по-сладко нещо от това! Пиши често тук, моля те и разказвай за бебока като си го вземеш, поздрави и успех!
------------------------------------------
Наш Елмо е станал оглям лоец! От известно време имаме хлебарки, ужас направо, ще пръскаме тези дни. Обаче той не им дава да дишат. Само докато надуши някоя и се почва една гонитба..........като ги докопа и ги хвърля на високо, много е смешен. И заема едни пози уникални, хехехе, много е сладък.
---------------------------------------------
Нямам думи за позата на Морти за спане. Умрях от смях!!1 b) Толкова е дълъг и сладичък!
Публикувано: 10 January 2006 - 06:03 PM
Дакел-фенка, тази храна за дакели на Педигрии наистина не е добра, нашите ветеринарки даже не я знаеха! Казаха САМО Роял канин!
Елмо ще го правим ловец ние! От сега да свиква l) l) l) super

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 10 January 2006 - 07:05 PM
Цитат
-----------------------------------------
Добре дошъл на новия член на форума и любител на дакелчетата. Много се радвам, че и ти ще станеш горд собственик на сладко бебе дакел, няма по-сладко нещо от това! Пиши често тук, моля те и разказвай за бебока като си го вземеш, поздрави и успех!
------------------------------------------
Наш Елмо е станал оглям лоец! От известно време имаме хлебарки, ужас направо, ще пръскаме тези дни. Обаче той не им дава да дишат. Само докато надуши някоя и се почва една гонитба..........като ги докопа и ги хвърля на високо, много е смешен. И заема едни пози уникални, хехехе, много е сладък.
---------------------------------------------
Нямам думи за позата на Морти за спане. Умрях от смях!!1 b) Толкова е дълъг и сладичък!
Идеята на Рози да се поливат гранулите със специално сварен за него бульон без подправки върши чудесна работа!! Сипвай му малко, половин чашка за вкус :)
Публикувано: 10 January 2006 - 07:55 PM
Публикувано: 10 January 2006 - 10:15 PM
Мил,като разка тази история за Елмо...ту яде,ту не яде...и аз се сещам за далечните времена,когато и Лейчето се лигавеше по същия начин...! Глезеше се за почти всички храни!!! r) Но постепенно, с годините свикна почти на всичко! r) Та даже вече и здравословно е решила да се храни--- взима си от кухнята ябълки и си ги носи в къщичката, и си ги ръфа с кеф! l) d)
Публикувано: 10 January 2006 - 11:00 PM
Ето и една снимка на луси

Публикувано: 11 January 2006 - 01:48 PM
А как минаха при вас празниците?

Публикувано: 11 January 2006 - 04:48 PM

Публикувано: 11 January 2006 - 07:36 PM
Аз да ви се похваля наша Шели тежи цели 4 кила d) Аз си мислех, че е към 3, а тя наща надебеляла! :-) Оказа се, че лошият й дъх е заради храната! Тъй като бебешките храни са с повечко протеини, на стомахчето й му е дошло малко вповече и сега ще й даваме едни хапченца! Иначе сериозни проблеми няма! :-)
И аз ще сложа малко снимчици на госпожицата, но по-късно!

Публикувано: 11 January 2006 - 07:55 PM