Дакел
Публикувано: 31 January 2006 - 11:13 PM
Ако спазвате мярката за гранулите няма да има проблеми и без много допълнителни лакомства и глезотии ;) Въпреки че и Шели много ги обича!

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 01 February 2006 - 06:29 PM
А дакелите са тук! Поне ние b)

"Благородният дух има прекрасното качество да се вдъхновява за достойни неща!" Сенека
Публикувано: 02 February 2006 - 01:25 PM
Публикувано: 02 February 2006 - 06:29 PM
Направо не мога да повярвам,че успях да пиша! Днес такива премеждия със тоя скапан нет... a) цял ден не мога да вляза във форума..! Е слава богу вече съм тук! victoryVVV
Цитат
да наистина..! По едно време всички изчезнаха... l) d)
Колко бързо растът всички дакелчета...! w)
Много ми се иска всички да ги съберем! w) Е стига да имате възможност някой ден може да се уговорим!!! r) d)
Публикувано: 02 February 2006 - 07:15 PM
Всички дакелчета много са пораснали,Луси е цели 5 килограма,вчера почна осмия месец...
А Шелката наистина голяма госпожица сладка е станала b) Морти и той голям мъж d)
Цитат
Хайде ще разказвате после как е било и снимки искам b) Колко би било хубаво и тук в Плевен да си правим такива сбирки....
Публикувано: 02 February 2006 - 10:29 PM
На нас пишкането и акането навън ВСЕ още ни е проблем. Голям инат излезе Шели в това отношение, но да се позатопли и ще свикне. Така поне се надяваме де n)
А за скорошна среща сме много навити! Само всички да сме свободни и да се срещаме d) Голяма игра ще падне с тези диви дакели! super best

Публикувано: 03 February 2006 - 10:43 AM
Цитат
Спокойно! Леа и досега , като не може да издържи и ходи до банята да си свърши работата... n) такаче...Шели има време да се научи! d)
jurcheto ,
разказвай как е Йода! Днес по-добре ли се държи на разходката...!
Между другото искам да питам дърпа ли се! Смисъл запъва ли се като върви! Щото , на Леа първите разходки много бяха "трудни"...запъваше се, обаче след 3-4 разходки си свикна...
Публикувано: 03 February 2006 - 05:14 PM
И как са дакелите днес? Много хубаво времето навън, ние се възползвахме за една по-дълга разходка. Много е приятно! Е, пак си хапе слънчо, но е мноооого по-добре от вчера!

Публикувано: 03 February 2006 - 07:18 PM
Цитат
И как са дакелите днес? Много хубаво времето навън, ние се възползвахме за една по-дълга разходка. Много е приятно! Е, пак си хапе слънчо, но е мноооого по-добре от вчера!
Да днес временцето много добро беше!!! Леа много си игра!!! l) d)
Цитат
Не се учудвай... oleeee ! Толкова съм разсеяна..! b) oleeee
Извинявайте иках да кажа : Цве как е Йода!?
Публикувано: 03 February 2006 - 10:03 PM
Цитат
По-добре!!! Ще видиш , как буквално след няколко месеца (докогато е студено и ще носите дрешката) ще му става все по-точна , помярка l)
Леа смени 3 дрешки до сега!!! l) d) 2 от тях ги е правил баща ми , а последната аз victoryVVV !!!
Публикувано: 03 February 2006 - 11:12 PM

Публикувано: 04 February 2006 - 11:16 AM
А по принцип като е на чуждо място лае много. Може би, защото нищо не й е познато и всеки шум е подозрителен. Като бяхме в Сандански и сега в Русе голям лай беше. Но тук в София е по-спокойна.

Публикувано: 04 February 2006 - 11:46 AM
Публикувано: 04 February 2006 - 02:50 PM
Дайте някои нови снимки на вашите супер-кучета ;)