Dog.bg Форуми : Дакел

Към съдържанието

Свернуть Прикрепени тагове

Не са намерени подобни тагове
  • (204 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Икона
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема

Дакел

#2081 Потребителят е офлайн   Aneliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Група: Потребители

Публикувано: 06 September 2006 - 01:58 AM

Цитат

ох, казах лека нощ, но не мога да се стърпя и ще ви покажа още две. тази е от поредицата тъжни, но ми се стува, че е хубава като композиция.

За тази снимка, мога да кажа , че Айра постоянно е в същото положение, все гледа през терасата, а ние сме на 6 етаж и се притеснявам да не падне, като Рекс.
А иначе Арда е много красива, много ми харесва , направо искам да я видя на живо w) , е все пак са сестрички с Айра.
Да те питам ти с какво я храниш?
User's Signature

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2082 Потребителят е офлайн   Неделя Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 06 September 2006 - 10:26 AM

Цитат

.
Да те питам ти с какво я храниш?

много се радвам, че ти харесва Арда, аз мисля, че Айричка е страхотна, и намирам прилика между тях, въпреки че са различно оцвтени, физиономиите им си приличат, а доколкото разбирам имат и сходни навици- примерно това с чорапа, Арда е най-големия примъквач на чорапи, взима си ги и си ги занася на нейното място, и там дълго се бори с тях...
Защо не се опиташ да я снимаш в профил, изправена, така че да се вижда целия силует, аз ще направя същото и ще можем да обсъдим дължината на крачетата и пропорциите.

с какво я храня - ами в началото като я взех започнах с Royal Canin, докато укрепне и придобие имунитет, особено като разбрах че там са хранили с гръкляни, а тя нямаше още 2 месеца
l) и така до четвъртия месец, като от време на време и давах и готвенко, там месце с някой зеленчук. После имах намерение да я захраня с по-евтина храна, и да наблегна на готвеното, но като дойдох в Хелсинки, се оказа, че тук роял канина никак не е скъп, а ако вземеш голяма разфасофка (3 кг примерно) си е направо евтин, и така продължих с него. Но като готвя, примерно ако има риба, отделям и малко, после варя черен ориз, настъргвам половин морков, и добавям малко зехтин. Ако е месо, може да сложа и едно сурово яйце, после пъхам манджата в хладилника и й давам по веднъж на ден вместо суха храна. Гледам да не е голямо количество, за да не се развали в хладилника и така.... Много внимавам да не я угоя - храня я по три пъти на ден, по малко . 1 кг суха храна ми стига за около 2 седмици.

в началото много ме дразнеше този Роял канин, щото всички го прехвалваха, а на мен ми се струваше, че това е гаден концерн, също като фармацевтичната мафия, която печели от страданието на хората. Ако те боли нещо, или си пълен, си много сугестивен и поддатлив на манипулация, и естествено че ще си купиш Златно чудо, или някакви там хапчета дето ги рекламират. При продуктите за домашни любимци деиства същия принцип, само дето те залагат на ЛЮБОВТА на човек към кучето му. И от това правят пари. Всички тия лакомства, бисквитки, хиляди различни пакетчета и консерви, повечето от които дори не знаеш какво съдържат, ме изпълват с огромно подозрение. А ветеринарите, също както лекарите, които са се превърнали в рекламни агенти на медикаменти, само викат АААууууу! РОЯЛ КАНИН, РОЯЛ КАНИН worthy и ти пъхат в ръцете листовки, и едва ли не те убеждават, че ако не си храниш кучето с това, то ще се разболее.... Ами преди колко там...двайстина години, като не е имало суха храна, хеле пък роял канин, хората как са гледали кучета? Така си разсъждавам аз, и парадоксално си храня кученцето с Роял канин, знам че е идиотско, но истината е че Арда се чувтства и изглежда много добре, пък и нямам познанията , за да й готвя храна, която да бъде съвършено пълноценна, така че в крайна сметка и аз съм един от милионите доерчиви потребители. dribble

#2083 Потребителят е офлайн   Aneliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 07 September 2006 - 12:57 PM

Неделя, на Арда падат ли и вече зъбчетата?
На Айра днеска и падна още едно, много е смешна милата, като го изплюва и гледа едно такова учудено l)

Прикачени файлове

User's Signature

www.putfile.com/anika85[br]Всеки ден в България умират десетки кучета от човешка ръка.Ако и ти си против нечестните убийства на кучета сложи това под подписа си.Нека помогнем на най-добрите приятели на човека да живеят в този суров и нечестен свят![br]

#2084 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 11:49 AM

Много красиви дакелчета! Нашите дакели са най-хубавите в България b)
Ето и последната фотосесия на Луси..колекция есен-зима 2006 l)

Качена снимка

#2085 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 11:51 AM

l)

Качена снимка

#2086 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 11:53 AM

w)

Качена снимка

#2087 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 11:57 AM

Много си падам по рапа... wink

Качена снимка

#2088 Потребителят е офлайн   RozaLiq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 12:58 PM

Много е готина Луси. И Морти иска такава дрешка, ама да става за мъже l) Ако има нещо подобно шушляково - взимам! 1super

#2089 Потребителят е офлайн   jurcheto Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 08 September 2006 - 01:28 PM

Мдам, има нещо подобно и за мъже... b) но за по-нататък си виж ЛС

#2090 Потребителят е офлайн   Teduni Икона

Публикувано: 09 September 2006 - 01:08 PM

Здравейте на всички!
С радост се включвам във форума и искам да ви попитам сте има ли скоро среща на дакелите в София?
Изпращам ви и снимка на нашата хубавица и дебелана - Сара :)

Прикачени файлове

#2091 Потребителят е офлайн   Aneliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2006 - 04:51 PM

Ееееееееееее Луси е страхотна, наистина, много складка дрешка 1super bravoS
И аз трябва да взема на Айра нещо за обличане, че тя досега не е преживявала зима, и то в София, и сигурно няма да иска да излиза като стане -20 гр.
А къде се продават кучешки дрешки, аз до сега не съм виждала.
User's Signature

#2092 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 10 September 2006 - 09:07 PM

Във всички по-големи зоомагазини има много хубави дрешки. Елмо смени две миналата зима, че нали изведнъж стана дълъг, първата бързо му укъся. Има шушлекови елеченца, има плетени пуловерчета. Нашето е плетенко, много цветничко, но това на Луската направо обра точките. Елмо шушлековото не го изтърпя и го подарихме на болонката на леля ми. Като му шумулеше и се шашкаше. Беше като броненосец b)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2093 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 08:12 AM

Привет ! Ние пак сме тук ! След множество победи и непобеди по летните изложби и пътуване из страната се обозначаваме ! 1super

Сбирките на дакелклуба се възстановяват - имаме много нови членове, вкл. от Варна и Бургас - всяка неделя от 11 ч. на входа на Театър София - Парка Заимов. dribble

Очаквайте много снимки, както от изложбите, така и на бебетата ни! w)
User's Signature

[br][br]www.amor.dir.bg [br][br]www.dackelklub.dir.bg

#2094 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 12:17 PM

Здравейте и от нас с Леа :)
Вчера разгледах всички снимки и мога да кажа че са страхотни...! Скоро и аз ще пусна някои новички!
И след хубавото лятото ни споходиха не много добри събития..! s) От вчера сме в София обаче не бях в състояние да пиша...! И понеже Леа не беше на море, баба и я гледаше...! Като се върнахме я заварихме умърлушена ...не ни посрещна на вратата както обикновенно...! През цялото време спинкаше в кошчето и bl) дори като вечеряхме ?! bl) Явно нещо не беше наред и то си личеше...! И понеже баба ми винаги ми спестява такива неща (уж да не ме плаши) и аз я разпитах с какво я е хранила,какво е правила....и ми разказа, че 2 дни не е яла...че не и се играе...и аз вече...така се уплаших... n) Днес бяхме на ВЕТ и се оказа, че имаме температура 40 градуса ...изтискаха и жлезата... и 3 инжекции (аналгин,антибиотик и обезболяващо) и така....утре пак трябва да ходим за антибиотик... r) оправяме се :)

#2095 Потребителят е офлайн   Aneliq Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 01:02 PM

Миличката, дано да се оправи бързо super best
User's Signature

#2096 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 02:48 PM

Сбирките на дакелклуба се възстановяват - имаме много нови членове, вкл. от Варна и Бургас - всяка неделя от 11 ч. на входа на Театър София - Парка Заимов.
User's Signature

#2097 Потребителят е офлайн   dog.bg Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip
  • Покажи галерията
  • Група: Root Admin

Публикувано: 12 September 2006 - 08:58 PM

1super

Прикачени файлове

#2098 Потребителят е офлайн   dakel_fenka Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 09:01 PM

Цитат

Миличката, дано да се оправи бързо super best

Пооправи се ! :) Вече тича нормално...играе ! Оправя се :)
---
В Неделя сме там! Най-накрая и ние да се включим в дакелските срещи :)))

#2099 Потребителят е офлайн   little_mil Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 12 September 2006 - 10:08 PM

Милата Леа s) Добре, че вече е по-добре. В неделя и ние ще гледаме да дойдем, че до сега не сме идвали на срещи. Само не ми е ясно още как ще се придвижим bl) Вече май повечето хора са на линия и пак ще се заформи компанията b)
User's Signature

Качена снимкаКачена снимка

#2100 Потребителят е офлайн   Dackelklub Икона

• Advanced Member
  • PipPipPip

Публикувано: 13 September 2006 - 09:05 AM

Заповядайте ! В най лошия случай си вземете такси . В Рикарс такси позволяват возене на кучета ! 1super
User's Signature

• (204 Страници) +
  • « Първа
  • 103
  • 104
  • 105
  • 106
  • 107
  • Последна »
  • Не можеш да публикуваш нова тема
  • Не можеш да отговаряш в тази тема