Дакел
Публикувано: 13 May 2009 - 06:26 PM
SweeTka, в May 13 2009, 07:23 PM, написа:
по принцип с тов
а го разкарвам а и така ми го дадоха ако има нешто моля те кажи ми
от кога го имаш?и как така така са ти го дали-не се ли маха?просто е малко смешно такова кученце с такава верига-все едно е някакъв звяр.....по-добре му вземи кожен нагръдник и каишка или разтегателен(ако няма опасност от коли)....
Публикувано: 13 May 2009 - 06:29 PM
олелеее съжалявям много!сега видях останалите снимки......на 1 все едно повода беше огромен и за това така ти писах....много съжалявам-виждала съм дакели с такива поводи...
Публикувано: 13 May 2009 - 06:31 PM
ами аз направих грешката да дам на Съни храна от масата и сега е малко капризна....иначе си я храня с гранули и консерва и такива работи....знаеш ли маалко по-назад в темата има и за храненето...ако ти се рови виж-повечето неща за които питаш са писани...
Публикувано: 13 May 2009 - 06:37 PM
даааа
....намери ли инфото което търсеше?
Публикувано: 13 May 2009 - 08:31 PM
Ми добре дошли на всички нови! Иначе за темета за храната На моята и давам плодове и малко зеленчуци \харесва моркови\гранули\\искам да пробвам на Роял Канис за дакелите\задължително да има вода защото като яде гранули и после изпразва паничка !!!\ и консерва\с малко хляб и водичка макар че мн рядко\
Публикувано: 14 May 2009 - 08:08 PM
SweeTka, в May 14 2009, 01:33 PM, написа:
вижте на снимките моят Хари има обезкосмяване на ушите моля за савет

Ако обезкосмяването е по-ръбчетата-това са гъбички.Тъй като дакелите(пък и всички клепоухи кучинки)имат ,,метящи уши,,,събират каква ли не мръсотия и боклуци.На моята Съни й беше така няколко пъти-мазахме с йод и мина.Все пак посъветвай се с вет.
Публикувано: 18 May 2009 - 08:22 PM
зрасти народе!рапорт:имаме си 8 хубави умно мислещи,преценяващи дяволски блестящи очички!имаме си и също 4 момчета които почват борбите в живота и с братчетата с беззъба устичка!имаме си и една търпелива мама която търпи изявите на синовете си!имаме си иснимки които ще сложим по-късно тази вечер.
До дакелфен-Били(така се казва чернилко)е много много много добре.както и другите разбойничета
вече почнаха да излизат(въпреки че не могат да ходят)но после не могат да се приберат и пискат
почнаха и да се борят(както писах)-опитват се да се захапят или да ръфнат мама съни с устичка,в която даже няма и зъбчета!
тая вечер-СНИМКИ!
До дакелфен-Били(така се казва чернилко)е много много много добре.както и другите разбойничета
Публикувано: 18 May 2009 - 09:30 PM
ето и многообещаните снимки
съжалявам че ви мотам толкова дълго и че снимките не са много но все ще има

Вход

Горе
Цитиране +